Myanmar rejser - rejser til Burma med Kipling

Rejs til Myanmar og oplev et uberørt land med uspoleret natur - et eventyr uden lige


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Myanmar (også kendt under navnet Burma) er en sand perle. For nogle årtier siden skiftede landet navn til Myanmar, men mange kender stadig dette asiatiske paradis som Burma. Placeret i Sydøstasien med over 2.000 km. kystlinje danner Myanmar hjem for knap 53 mio. mennesker. Her tales officielt burmesisk, men de lokale holder dog stadig en række interne sprog og dialekter i live.

I 1824 besejrede Storbritannien Myanmar, som I 1948 genvandt sin uafhængighed. Grundet militær ledelse siden 1992 har Myanmar dog først de senere år åbnet op for rejser til landet. Landet ejer derfor også helt fantastisk natur og kultur, som stadig er forholdsvist uberørt. Med Kipling Travel får du de bedste muligheder for en spændende rejse til Myanmar.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Myanmar (også kaldet Burma)

Steder at opleve i Myanmar

Rejsetyper i Myanmar

Tag på en rejse med trekking i Myanmar

Trekking i Myanmar

Vi elsker trekking, og Myanmars landskab er yderst indbydende til formålet. Vi trekker gennem små landsbysamfund, hvor bøflerne kigger måbende til fra deres områder mens de lokale knokler i marken. På trek i Myanmar er der garanteret en smuk udsigt.

Se trekkingrejser her

Populære dyr du kan opleve i Myanmar

Myanmar er ligesom sine nabolande rig på spændende og eksotiske dyr. Men i modsætning til nabolandene er Myanmar ikke ligeså langt fremme med turismen, og man vil derfor få en unik mulighed for at møde mange forskellige dyr i stadig uspolerede omgivelser. Et besøg i en af Burmas skønne nationalparker er en helt fantastisk oplevelsen.

I Myanmar kan man opleve alt fra de majestætiske elefanter vandre igennem den asiatiske jungle til den smukke tiger bevæge sig fredeligt rundt mellem bambustræerne. Man vil også kunne støde på forskellige aber, fugle, slanger, næsehorn, leoparder og meget mere. Myanmars dyreliv overgår ganske enkelt alle forvetninger.

De fantastiske og fascinerende elefanter frit i visse dele af Myanmar. Elefanter siges at være et socialt og omsorgsfuldt dyr, der elsker at lege med hinanden, svømme ture i de kølige floder og tage på kilometerlange vandreture i junglen. Et glimt af disse intelligente og sensitive væsener i deres naturlige omgivelser er en ganske særlig oplevelse.

Elefant i BurmaElefanten
Tiger i BurmaTigeren
Leopard i BurmaLeoparden
Næsehorn i BurmaNæsehornet
Gibbonabe i BurmaGibbonaben
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik