Familierejser

Vores familierejser er en blanding af oplevelser, kultur og strand. Ofte er der safari og naturoplevelser og rejserne er tilrettelagt i børnehøjde, uden at kompromittere store oplevelser for hele familien.

Praktisk information

Hos Kipling Travel er vi uden tvivl eventyr-elskere og vi er vilde med at tilrettelægge ferier for både store og små. Vi har ikke rejser der kun er lavet til børnefamilien, men langt de fleste af vores rejser kan tilrettelægges så både store og små får masser ud af dem. Vi mener ikke at man behøver at begrænse sig til de traditionelle familieferier, blot fordi man skal have børn med. For eksempel har vi med stor succes haft helt små børn med ud på savannen. Hvis blot man tager sine forholdsregler, så får børn mindst lige så meget ud af en oplevelsesrejse som de voksne gør.

Vi har også mange bud på en aktiv familieferie og holder i den grad af, at hjælpe jer med at planlægge præcis den familieferie I drømmer om. Badeferier har vi selvfølgelig også masser af og rigtig mange familier holder af at kombinere deres rejser, så de både får en aktiv familieferie og rig mulighed for badeferie også.

Nedenfor kan du læse mere om de destinationer vi primært anbefaler til børnefamilier.


Familieferie i Asien

Asien er et fantastisk kontinent, som byder på alt fra bjergbestigning og trekking til en imponerende kulturhistorie. Når det kommer til familierejser, så er Asien ligeledes en oplagt rejsedestination. Det enorme kontinent byder på hvide sandstrande, svajende palmer og azurblåt hav, som kan give dig følelsen af en ægte paradisisk badeferie, hvilket mange familier holder meget af. De varme temperaturer og de mange kyststrækninger, gør Asien til et oplagt valg, hvis man gerne vil kombinere enten en aktiv familieferie eller kulturrejse med badeferie.

 


Familierejser til Afrika

Afrika er en fantastisk rejsedestination, som byder på alt fra savanne og bjergbestigning til kultur og historie. Hos Kipling Travel har vi en stor forkærlighed til Afrika og vi har selvsagt stor erfaring med rejser hertil. Savannen, de mange dyr der bor her og Kilimanjaro har alt sammen en stor plads i vores hjerter og vi elsker at sammensætte rejser hertil. Vi har haft børn helt ned til to år med ud på Serengetti, hvilket var en kæmpe succes for hele familien.

 


Familieferie i Sydamerika

Sydamerika byder på et sammensurium af naturoplevelser idet kontinentet strækker sig over flere klimazoner. Der er enorm diversitet i både dyrelivet og planteriget i Sydamerika og oplevelserne ændrer sig markant alt efter hvilken del af kontinentet du kigger på. Når det er sagt, så finder du gode familieoplevelser mange steder i Sydamerika og I vil helt sikkert komme hjem med nogle helt andre oplevelser end hvis I havde taget den traditionelle all inclusive familieferie.

 


Gode rejsekombinationer til din familieferie

De fleste børnefamilier holder af at have mindst et par rolige badedage ved stranden, når de skal på ferie. Derfor er de fleste af vores forslag her en form for oplevelsesferie kombineret med badeferie. På den måde tilgodeser vi hele familien og alle for både oplevet en masse og slappet godt af inden turen atter går hjem.