Rejser til Peru - enestående Perurejser


Tag på ferie i Peru og oplev det gamle Inkarige hvor kultur og natur går hånd i hånd


Rejser til Peru

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Ved rundrejse i Peru tages du med til Sydamerikas vestkyst, hvor stillehavet bruser et øjekast derfra. Omkring 30 millioner spansktalende indbyggere bor i landet, og udbredte dele af befolkningen taler ligeledes inkaernes lokale sprog Quechua. Hovedstaden i Peru er Lima - en pulserende storby med 10 millioner indbyggere.

På rundrejse til Peru vil du lade dig forbløffe af inkaernes unikke historie, og de levn der stadig står stabilt tilbage - til stor forundring for turister og historiker. Med Kipling Travel vil du få de bedste forudsætningerne for en indholdsrig og unik rejse til Peru. Kombinér evt. din rejse med en tur til et af vores andre unikke rejsemål Bolivia, Ecuador og Galapagos.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Peru

Steder at opleve i Peru

Rejsetyper i Peru

Kombiner din Peru rejse

Populære dyr du kan opleve i Peru

Med et varieret terræn følger adskillige dyrearter, hvoraf de fleste har en særlig tilknytning til Sydamerika. Når du begiver dig ud på en rundrejse i Peru, vil du kunne opleve hele 120 fuglearter i blandt et utal af pattedyr, reptiler og krybdyr. I Amazonas lever oddere, ozelotter, aber og papegøjer vildt, mens der i bjergpasset ved Cordillera Blanca lever pumaer, jaguarer og tapirer.

I den anden ende af Andesbjergene ved Colca Canyon kløften findes de kondorer, kæmpe kolibrier, lamaer og chinchillaer. Et par timers kørsel fra Lima ligger Ballestas øerne, der betegnes som Perus svar på Galapagos. Ballestas øerne er for enhver fugleentusiast et stykke himmel på jord. Her er et utal af fuglearter, som mængder sig med de mange søløver og pingviner.

Tapir i PeruTapiren
Lama i PeruLamaen
Delfin i PeruDelfinen
Flamingo i PeruFlamingoen
Havskildpadde i PeruHavskildpadden
Anakonda i PeruAnakondaen
Puma i PeruPumaen
Flodhest i PeruFlodhesten

Spørgsmål fra de rejsende

Ja. Peru gør meget for at gøre rejseoplevelsen til Peru sikker og tryg for turister. Dette gør også, at Peru er blandt de sikreste lande i Sydamerika. Tager man nogle simple forholdsregler og bruger sin sunde fornuft, kan man roligt og trygt tage på en rejse til Peru.

Højsæsonen i Peru er fra juni til september, hvor det er tørt og varmt. Peru strækker sig dog over tre geografiske zoner, hvilket giver et ekstremt varieret klima, så tjek altid det konkrete område, du ønsker at rejse til.

Der er en række vaccinationer, du skal have før du rejser til Peru. Antallet af vacciner afhænger af, hvor lang tid du har planlagt at skulle være der. De fleste rådes til Hepatitis A, Difteri-Stivkrampe, Malaria og Gul feber. Vi anbefaler, at du kigger på sikkerrejse.dk, hvor du kan få det komplette overblik over vacciner.

Det peruvianske køkken har vundet stor popularitet i store dele af verden - og er en af de store grunde til, at Peru i 2014 vandt “World Travel Report”. Maden er ret varieret - og er primært kendetegnet ved, at den er baseret meget på de lokale råvarer.

Ja - det kan man sagtens. Peru byder på smukke, fantastiske og fascinerende fænomener, som både vil imponere børn og voksne. Det er naturligvis vigtigt, at ens børn er væbnet med lidt tålmodighed, da der kan være både køre-, vandre- og ventetid mod nogle af de store oplevelser.

Der kunne skrives lange fortællinger om det imponerende Inkarige, der blev dannet helt tilbage i det 12. århundrede. Inkariget var det største rige i Sydamerika og opstod i det peruvianske højland. Når man besøger Machu Picchu er det den bedst bevarede Inkaby - her får man den mest ægte oplevelse af, hvordan Inkariget var.

Nej - der findes en lang række smukke ruter til Machu Picchu. De fleste kender blot den klassiske (Inkastien), som derfor har begrænsninger på, hvor mange turister der må gå på den. Hos Kipling Travel ved vi dog, at der findes akkurat lige så smukke og fantastiske alternativer, som vi tilbyder de rejsende.

Besøger man peru, kan man både se lamaer og alpakaer, som begge er stærke kendetegn for Peru og Inkariget. Det kan dog være svært at spotte forskellen på dem. Herunder får du nogle grundlæggende tips til at kende forskel på dem.

  • Ørene: Alpakaer har store bladformede øre, hvor lamaer har små spidse øre
  • Størrelsen: Alpakaer er ofte mindre (omkring 1 meter), hvor lamaer ofte er omkring 1,8 meter
  • Pelsen: Alpakaer har en finere, blødere pels. Lamaernes pels er mere grov og lodden.
  • Ansigtet: Alpakaerne har et mindre ansigt (tættere dækket af deres pels), hvor lamaerne har et højere ansigt og en lidt mere strittende næse
  • Både lamaer og alpakaer spytter, men de gør det oftest kun, når de er stressede, bange eller sure - og de spytter meget sjældent på mennesker