Rejser til Peru - Unikke Peru-rejser

Tag på ferie i Peru og oplev det gamle Inkarige samt den enestående natur

Peru kaldes ikke uden grund for kontrasternes land, for Peru har noget for enhver smag. Oplev Cuzco og Den Hellige Dal, gå ad Inkastien til Machu Picchu. Snyd ikke dig selv for en tur i Amazonas dybe regnskov ved Manu Nationalpark, Andesbjergenes unikke udkigsposter ved Cordillera Blanca eller det forunderlige ørkenlandskab langs Perus kyst. Gå på opdagelse i Perus historie, der går flere tusind år tilbage i tiden fra Moche-civilisationen til inkaernes storhedstid, til deres forfald under den spanske kolonitid.

Vi er eksperter i rejser til Peru

Drømmer du om fantastiske naturoplevelser, som du aldrig vil glemme? Vil du opleve særpræget natur og kultur? Peru har virkelig sit at byde på, og i al ydmyghed er vores viden om Peru unik. Vi vil gå så langt som til at påstå, at vi efterhånden er absolutte eksperter inden for rejser til Peru - så kontakt os for at komme med det bedste bud på din næste rejse. Få et overblik over Kipling Travels rejser til Peru herunder.

Se Kipling Travels rejser til Peru  Læs mere om Peru nederst

Rejser til Peru

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information
Barn i Peru i Sydamerika

Peru ligger ud til Sydamerikas vestkyst og vender således ud mod stillehavet. Det anslås, at der bor omkring 30 millioner spansktalende indbyggere i landet, der foruden spansk i udbredte områder også taler inkaernes lokale sprog Quechua. Hovedstaden i Peru er Lima - en pulserende storby med 10 millioner indbyggere. Peru grænser sig op til landene Ecuador, Columbia, Brasilien, Bolivia og Chile. 

På en rejse til Peru kan du ikke undgå at blive draget af landets skønne natur med alt fra frodig regnskov og sneklædte bjerglandskaber til ørkenstrækninger langs vestkysten. Du vil lade dig forbløffe af inkaernes unikke historie, og de levn der stadig står stabilt tilbage, hvilke turister og historikere i stor stil forundres af. Peru har noget for enhver smag, og giver dig uden tvivl en oplevelse for livet.

Med Kipling Travel vil du få de bedste forudsætningerne for en indholdsrig og unik rejse til Peru. Kombinér evt. din rejse med en tur til et af vores andre unikke rejsemål BoliviaEcuador og Galapagos.

Kilde: BBC Weather

Det skal du opleve i Peru

Dyr ved Colca i Peru
Colca Chivey i Peru

Steder at opleve i Peru

Rejsetyper i Peru

Kulturrejse i Peru

Tema om kulturrejser

Kulturrejse i Peru

Perus gamle levn og ruiner er beviser på, hvordan landet før har set ud. Inka-indianerne er særligt kendt for deres fænomenale byggekunst af Machu Picchu, men også deres præg på ruinsamlingerne ved Den Hellige Dal. Foruden inkaernes historiske præg er Perus nordvestkyst domineret af Moche-civilisationen gamle ruiner, templer og kongegrave.

Find kulturrejse til Peru her

 

Trekkingtur i Peru

Tema om trekking i Peru

Trekking i Peru

Der er i Peru rig mulighed for at trekke i landet uanset niveau. For de lettere øvede er det særligt populært at følge inkaernes fodspor på en 4 dages trekkingstur til Machu Picchu. Er det udfordringer, du er på udkig efter, kan du få stillet vandrelysten i det betagende bjergpas Cordillera Blanca. Cordillera Blanca er for den øvede bjerggænger.

Find rejse med trekking i Peru her

Kombiner din Peru rejse

Populære dyr du kan opleve i Peru

Med et varieret terræn følger også adskillige dyrearter, hvor mange dyrearter har en særlig tilknytning til sydamerika, og derfor ikke er til at finde i andre kontinenter. Det er særligt inden for fuglearter, pattedyr og reptiler og krybdyr du vil se forskellen.

I Peru har de hele 120 fuglearter med speciel tilknytning til Peru, og ikke nok med det er landet også særligt kendt for deres flere forskellige typer af lamaer, herunder den vicuñanske lama.

I Amazonas lever oddere, ozelotter, diverse aber og papegøjer vildt, mens der i bjergpasset ved Cordillera Blanca lever pumaer, jaguarer og peruvianske tapirer. I den anden ende af Andesbjergene ved Colca Canyon kløften findes de ådselædende kondorer, kæmpekolibrier, lamaer og kaninstore chinchillaer. Et par timers kørsel fra Lima ligger Ballestas øerne, der betegnes som Perus svar på Galapagos. Her kan du se fugle af enhver art, søløver og endda pingviner.

Fugl i Peru
Tapir i PeruTapiren
Lama i PeruLamaen
Delfin i PeruDelfinen
Flamingo i PeruFlamingoen
Havskildpadde i PeruHavskildpadden
Anakonda i PeruAnakondaen
Puma i PeruPumaen
Flodhest i PeruFlodhesten