Rejser til Peru - Unikke Peru-rejser

Tag på ferie i Peru og oplev det gamle Inkarige samt den enestående natur

Peru kaldes ikke uden grund for kontrasternes land, for Peru har noget for enhver smag. Oplev Cuzco og Den Hellige Dal, gå ad Inkastien til Machu Picchu. Snyd ikke dig selv for en tur i Amazonas dybe regnskov ved Manu Nationalpark, Andesbjergenes unikke udkigsposter ved Cordillera Blanca eller det forunderlige ørkenlandskab langs Perus kyst. Gå på opdagelse i Perus historie, der går flere tusind år tilbage i tiden fra Moche-civilisationen til inkaernes storhedstid, til deres forfald under den spanske kolonitid.

Vi er eksperter i rejser til Peru

Drømmer du om fantastiske naturoplevelser, som du aldrig vil glemme? Vil du opleve særpræget natur og kultur? Peru har virkelig sit at byde på, og i al ydmyghed er vores viden om Peru unik. Vi vil gå så langt som til at påstå, at vi efterhånden er absolutte eksperter inden for rejser til Peru - så kontakt os for at komme med det bedste bud på din næste rejse. Få et overblik over Kipling Travels rejser til Peru herunder.

Se Kipling Travels rejser til Peru  Læs mere om Peru nederst

Rejser til Peru

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Peru ligger ud til Sydamerikas vestkyst og vender således ud mod stillehavet. Det anslås, at der bor omkring 30 millioner spansktalende indbyggere i landet, der foruden spansk i udbredte områder også taler inkaernes lokale sprog Quechua. Hovedstaden i Peru er Lima - en pulserende storby med 10 millioner indbyggere. Peru grænser sig op til landene Ecuador, Columbia, Brasilien, Bolivia og Chile. På en rejse til Peru kan du ikke undgå at blive draget af landets skønne natur med alt fra frodig regnskov, til sneklædte bjerglandskaber og til ørkenstrækninger langs vestkysten. Du vil lade dig forbløffe af inkaernes unikke historie, og de levn der stadig står stabilt tilbage, hvilke turister og historikere i stor stil forundres af. Peru har noget for enhver smag, og giver dig uden tvivl en oplevelse for livet.

Med Kipling Travel vil du få de bedste forudsætningerne for en indholdsrig og unik rejse til Peru.

Kombinér evt. din rejse med en tur til et af vores andre unikke rejsemål Bolivia, Ecuador og Galapagos 

 

 


Rejser til Peru


Det skal du opleve i Peru


Natur og dyreliv i Peru


Klima i Peru


Visum og vaccinationer

 


Anden praktisk information

I Kipling travel har vi rejst i Sydamerika siden 1991 og har derfor mange års erfaring med sammensætning af spændende individuelle, skræddersyede rejser og grupperejser med vores rejseledere. Programmerne spænder vidt fra klassiske kultur- og naturrejser over spirituelle rejser og til mere aktive rejser med trekking, klatring og rafting. I Peru benytter vi alt fra lokal offentlig transport i form af bus, tog, båd og kano til private biler og minibusser med aircondition. Alle udflugter er med kompetente, lokale, engelsktalende rejseledere. Vær opmærksom på, at de indianske guider omkring Amazonas ikke altid er særlig engelskkyndige. Det er dog en del af oplevelsen. 90 % af vores udflugter foregår udelukkende på privat basis med egen transport og guide.

 

Mere information om Peru