Rejser til Peru - Unikke Peru-rejser

Tag på ferie i Peru og oplev det gamle Inkarige samt den enestående natur

Peru kaldes ikke uden grund for kontrasternes land, for Peru har noget for enhver smag. Oplev Cuzco og Den Hellige Dal, gå ad Inkastien til Machu Picchu. Snyd ikke dig selv for en tur i Amazonas dybe regnskov ved Manu Nationalpark, Andesbjergenes unikke udkigsposter ved Cordillera Blanca eller det forunderlige ørkenlandskab langs Perus kyst. Gå på opdagelse i Perus historie, der går flere tusind år tilbage i tiden fra Moche-civilisationen til inkaernes storhedstid, til deres forfald under den spanske kolonitid.

Vi er eksperter i rejser til Peru

Drømmer du om fantastiske naturoplevelser, som du aldrig vil glemme? Vil du opleve særpræget natur og kultur? Peru har virkelig sit at byde på, og i al ydmyghed er vores viden om Peru unik. Vi vil gå så langt som til at påstå, at vi efterhånden er absolutte eksperter inden for rejser til Peru - så kontakt os for at komme med det bedste bud på din næste rejse. Få et overblik over Kipling Travels rejser til Peru herunder.

Se Kipling Travels rejser til Peru  Læs mere om Peru nederst

Rejser til Peru

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information
Barn i Peru i Sydamerika

Ved rundrejse i Peru tages du med til Sydamerikas vestkyst, hvor stillehavet bruser et øjekast derfra. Omkring 30 millioner spansktalende indbyggere bor i landet, og udbredte dele af befolkningen taler ligeledes inkaernes lokale sprog Quechua. Hovedstaden i Peru er Lima - en pulserende storby med 10 millioner indbyggere. Peru grænser sig op til landene Ecuador, Columbia, Brasilien, Bolivia og Chile.

På rundrejse til Peru kan du ikke undgå at blive draget af landets skønne natur med alt fra frodig regnskov og sneklædte bjerglandskaber til ørkenstrækninger langs vestkysten. Du vil lade dig forbløffe af inkaernes unikke historie, og de levn der stadig står stabilt tilbage, til stor forundring for turister og historiker. Der er noget for enhver smag, når du begiver dig ud på rundrejse i Peru.

Med Kipling Travel vil du få de bedste forudsætningerne for en indholdsrig og unik rejse til Peru. Kombinér evt. din rejse med en tur til et af vores andre unikke rejsemål Bolivia, Ecuador og Galapagos.

Kilde: BBC Weather

Det skal du opleve i Peru

Dyr ved Colca i Peru
Colca Chivey i Peru

Steder at opleve i Peru

Rejsetyper i Peru

Kulturrejse i Peru

Tema om kulturrejser

Kulturrejse i Peru

Perus gamle ruiner fortæller hvordan landet før har set ud. Inka-indianerne er kendt for deres fænomenale byggekunst af Machu Picchu, samt for ruinsamlingerne ved Den Hellige Dal. Perus nordvestkyst er domineret af Moche-civilisationen gamle ruiner, templer og kongegrave. Du må ikke gå glip af disse monumenter på din rundrejse i Peru.

Find kulturrejse til Peru her

 

Trekkingtur i Peru

Tema om trekking i Peru

Trekking i Peru

På rundrejse i Peru vil du opleve landet i flere niveauer. Derfor er det stort set muligt for enhver, at opleve landet gennem trekking. Lettere øvede bør følge inkaernes fodspor på en 4 dages trekkingtur til Machu Picchu. Søger du udfordringer, så få stillet vandrelysten i det betagende bjergpas Cordillera Blanca. Cordillera Blanca er nemlig for den øvede bjerg-gænger.

Find rejse med trekking i Peru her

Kombiner din Peru rejse

Populære dyr du kan opleve i Peru

Med et varieret terræn følger også adskillige dyrearter, hvor mange dyrearter har en særlig tilknytning til sydamerika, og derfor ikke er til at finde i andre kontinenter. Det er særligt inden for fuglearter, pattedyr og reptiler og krybdyr du vil se forskellen.

Når du begiver dig ud på en rundrejse i Peru, vil du kunne opleve hele 120 fuglearter med speciel tilknytning til landet,, og ikke nok med det er landet også særligt kendt for deres flere forskellige typer af lamaer, herunder den vicuñanske lama.

I Amazonas lever oddere, ozelotter, diverse aber og papegøjer vildt, mens der i bjergpasset ved Cordillera Blanca lever pumaer, jaguarer og peruvianske tapirer. I den anden ende af Andesbjergene ved Colca Canyon kløften findes de ådselædende kondorer, kæmpe kolibrier, lamaer og kaninstore chinchillaer. Et par timers kørsel fra Lima ligger Ballestas øerne, der betegnes som Perus svar på Galapagos. Her kan du se fugle af enhver art, søløver og endda pingviner.

Fugl i Peru
Tapir i PeruTapiren
Lama i PeruLamaen
Delfin i PeruDelfinen
Flamingo i PeruFlamingoen
Havskildpadde i PeruHavskildpadden
Anakonda i PeruAnakondaen
Puma i PeruPumaen
Flodhest i PeruFlodhesten