Oplev Costa Rica med Kipling Travel

Mellemamerikas mest naturskønne land


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

En rejse til Costa Rica er akkurat så eksotisk, som navnet antyder. Landet er af en beskeden størrelse og ligger indeklemt mellem Nicaragua og Panama i Mellemamerika. Vest for bruser Stillehavet om kap med det Caribiske hav, som udgør Costa Ricas kystlinje. Du skal pudse de spanske gloser af før din rejse til Costa Rica for at kunne konversere med landets 4,9 mio. Indbyggere.

Oversat fra spansk betyder Costa Rica “rig kyst” - og kystlandet er minsandten også rig på mange ting. Turister rejser til charmerende Costa Rica på jagt efter de henførende eventyr, som landet danner rammerne for. Costa Rica rejser tager dig til et sted, der får tankerne til at falde på Rudyard Kiplings fortælling “Junglebogen”. Her er både frodigt, vildt og eventyrligt.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Costa Rica

Byer i Costa Rica

Rejsetyper i Costa Rica

Populære dyr du kan opleve i Costa Rica

Når du rejser til Costa Rica, sætter du kurs mod et af de lande i verden med højest biodiversitet. Costa Rica er et bette land, som kun udgør 1 % af verdenskortet. Alligevel rummer Costa Rica hele 5 % af verdens plante- og dyrearter. Det vil altså sige, at du finder et sted mellem 500.000 og 1 million forskellige flora- og fauna-arter i beskedne, men frodige Costa Rica.

Costa Rica er ikke den rette destination, hvis du frygter insekter, for her kommer de i alverdens afskygninger. Du finder hele 50.000 forskellige insektarter i Costa Ricas frodige terræn. Hvis du til gengæld ønsker at opleve skildpaddeunger udklække og spurte afsted med kurs mod havet, så er det netop Costa Rica, du skal rejse til.

 

Rejs til Costa Rica og oplev anakondaenAnakondaen
Rejs til Costa Rica og oplev andeskondorenAndeskondoren
Rejs til Costa Rica og oplev bjørnenBjørnen
Rejs til Costa Rica og oplev blåhvalenBlåhvlalen
Rejs til Costa Rica og dyk med cichildenCichliden
Rejs til Costa Rica og se delfinerDelfinen
Rejs til Costa Rica og se flamingoerFlamingoen
Rejs til Costa Rica og se fugleedderkopperFugleedderkoppen
Rejs til Costa Rica og se havskildpadderHavskildpadden
Rejs til Costa Rica og se krokodillerKrokodillen
Rejs til Costa Rica og se lamaenLamaen
Rejs til Costa Rica og oplev piratfiskenDen røde piratfisk
Rejs til Costa Rica og oplev pumaenPumaen
Rejs til Costa Rica og oplev tapirenTapiren
Rejs til Costa Rica og oplev vampyrflagermusenVampyrflagermusen
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.