Costa Rica med Kipling Travel

Økoturismens grønne hjemland


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

En rejse til Costa Rica er akkurat så eksotisk, som navnet antyder. Landet er af en beskeden størrelse og ligger indeklemt mellem Nicaragua og Panama i Mellemamerika. Vest for bruser Stillehavet om kap med det Caribiske hav, som udgør Costa Ricas kystlinje. Du skal pudse de spanske gloser af før din rejse til Costa Rica for at kunne konversere med landets 4,9 mio. Indbyggere.

Oversat fra spansk betyder Costa Rica “rig kyst” - og kystlandet er minsandten også rig på mange ting. Turister rejser til charmerende Costa Rica på jagt efter de henførende eventyr, som landet danner rammerne for. Costa Rica rejser tager dig til et sted, der får tankerne til at falde på Rudyard Kiplings fortælling “Junglebogen”. Her er både frodigt, vildt og eventyrligt.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Costa Rica

Byer du skal opleve når du rejser til Costa Rica

Rejsetyper i Costa Rica

Populære dyr du kan opleve på din rejse til Costa Rica

Når du rejser til Costa Rica, sætter du kurs mod et af de lande i verden med højest biodiversitet. Costa Rica er et bette land, som kun udgør 1 % af verdenskortet. Alligevel rummer Costa Rica hele 5 % af verdens plante- og dyrearter. Det vil altså sige, at du finder et sted mellem 500.000 og 1 million forskellige flora- og fauna-arter i beskedne, men frodige Costa Rica.

Costa Rica er ikke den rette destination, hvis du frygter insekter, for her kommer de i alverdens afskygninger. Du finder hele 50.000 forskellige insektarter i Costa Ricas frodige terræn. Hvis du til gengæld ønsker at opleve skildpaddeunger udklække og spurte afsted med kurs mod havet, så er det netop Costa Rica, du skal rejse til.

 

Rejs til Costa Rica og oplev anakondaenAnakondaen
Rejs til Costa Rica og oplev andeskondorenAndeskondoren
Rejs til Costa Rica og oplev bjørnenBjørnen
Rejs til Costa Rica og oplev blåhvalenBlåhvlalen
Rejs til Costa Rica og dyk med cichildenCichliden
Rejs til Costa Rica og se delfinerDelfinen
Rejs til Costa Rica og se flamingoerFlamingoen
Rejs til Costa Rica og se fugleedderkopperFugleedderkoppen
Rejs til Costa Rica og se havskildpadderHavskildpadden
Rejs til Costa Rica og se krokodillerKrokodillen
Rejs til Costa Rica og se lamaenLamaen
Rejs til Costa Rica og oplev piratfiskenDen røde piratfisk
Rejs til Costa Rica og oplev pumaenPumaen
Rejs til Costa Rica og oplev tapirenTapiren
Rejs til Costa Rica og oplev vampyrflagermusenVampyrflagermusen

Oplev Costa Rica på egen hånd

Costa Rica byder et hav af smukke og store naturoplevelser. Oplevelserne er mange og selvom landet kun er en smule større end Danmark, kommer du ikke til at kede dig. Ønsker du at opleve Costa Rica på egen hånd, er det selvfølgelig også en mulighed når du rejser med os.

Der er rig mulighed for både at få adrenalin i blodet og slappe af på de palmeklædte perlemors strande, hvor både sjove vandaktiviteter og solbadning er oplagt. Med Stillehavet på den ene side og det caribiske hav på den anden side, kan du nemt krydse Costa Rica i dit eget tempo og opleve alt fra de store frodige jungler og aktive vulkaner til de smukke strande med det undersøiske koralrev få meter derfra.

Befolkningen er utrolig venlig og vejene er gode, så har du mod på det, så er det et oplagt land at besøge på egen hånd. Dette er vores bud på en rejse til Costa Rica, hvor du kører landet rundt på egen hånd. Alle oplevelser og dagsture er selvfølgelig med i prisen, men tempoet på hver enkelt dag er helt op til dig.

Spørgsmål fra de rejsende

En rejse til Costa Rica tager dig til fantastiske Mellemamerika. Sydfor deler landet grænseland med Panama, mens Nicaraqua er naboen mod højre. Costa Ricas vestlige kystlinje giver dig muligheden for at dypppe tæerne i Det Sydlige Stillehav.

Fra den østlige kystlinje kan du hoppe direkte i Det Caribiske Hav. Her finder vi også de enestående Caribiske Øer, som du hos os kan besøge i kombination med din rejse til Costa Rica.

Læs om vores rejse til Costa Rica og Caribien.

Costa Rica ligger tæt på Ækvator. Derfor er der ikke stor forskel på vinter og sommer her. Solskinstimerne er mange og temperaturen er for det meste dejlig behagelig. Næsten ligegyldigt hvornår du rejser dertil, møder du 20-25 grader om dagen, og 15-20 grader om natten. I perioden maj-november er der er del nedbør i landet.

Læs mere om vejr og klima i Costa Rica.

De fleste rejser til Costa Rica i perioden december-april. Her undgår du de værste regntider. Samtidig er temperaturen stadig behagelig, og vandet er altid varmt og indbydende til en dukkert.

Ja, sagtens! Costa Rica er sikkert land at rejse rundt i, og her er masser at opleve for store såvel som små. Når du rejser med et rejsebureau, sørger vi tilmed for det meste af planlægningen, booking af hoteller mv. I skal blot læne jer tilbage, og glæde jer til en familieferie ud over det sædvanlige.

Costa Rica er 7 timer bagud i den danske vinterperiode, og 8 timer bagud i vores sommerperiode.

Ja, Costa Rica er et sikkert land at rejse rundt. Ligesom ved alle andre destinationer, skal du selvfølgelig passe godt på dig selv, og dem du rejser med. I hovedstaden San José rådes alle turister til at være ekstra påpasselige — særligt efter mørkets frembrud.

En rejse til Costa Rica et et tropisk eventyr forklædt i frodig regnskov. Her kan du zipline over trækronerne, vandre over de højthængende hængebroer, og udforske det fantastiske dyreliv.

"Livet i byen” står i stærk kontrast til de oplevelser, du finder i Costa Ricas frodige naturområder. Her er der skruet op for tempo, farver og ikke mindt de latinske rytmer. Tag til karneval i Limón eller shop løs i hovedstaden San José.

Den vilde jungle. De farverige karnevaller. Det mangfoldige dyreliv. De smukke strande. Det smagsfyldte cuisine. Arenal vulkanen. Vi har mange gode bud! Spørg os endelig til råds, hvis du vil høre mere.

Costa Rica er 51.810 km2, hvilket egentlig ikke er meget større end Danmark.