Rejser til Maldiverne

Maldiverne - atoller, sandstrande, eksotiske øer og snorkling


Rejser til Maldiverne

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Maldiverne er bestående af flere øer, og er beliggende i Det Indiske Ocean, sydvest for Indien. Maldiverne er opstået på grund af vulkanudbrud og dermed blevet til flere små øer. På Maldiverne er hovedsproget maldivisk for de lokale, men derudover snakkes der divehi og engelsk. Der bor cirka 360.000 mennesker på øerne og landet er ofte besøgt af charterturister. Befolkningen er bestående af indere, singalesere og arabere. Desuden deler hele befolkningen den samme religion, nemlig sunnimuslimer. Hovedstaden på Maldiverne er Malé og alle øerne tilsammen giver arealet 298 km2.

 


Det skal du opleve på Maldiverne


Klima på Maldiverne