Husk visum inden afrejse

Afhængigt af hvor i verden du skal rejse hen og hvor lang tid din rejse skal vare, vil du i nogle tilfælde være nødt til at søge om visum. Et gyldigt visum er et bevis på din ret til at rejse ind i landet - ofte i form af et stempel og altid udstedt af den pågældende ambassade. Derfor er det uhyre vigtigt, at du har styr på visumreglerne gældende for det land, som du planlægger at besøge. Selvom du rejser med Kipling Travel, skal vi gøre opmærksom på, at det er dit eget ansvar at sørge for, at alle visumregler overholdes. Klik på det land herunder, som du skal rejse til og læs mere om de pågældende visum-regler. For en sikkerheds skyld bør du altid tjekke op med um.dk.

Mellemamerika

Europa

Centralasien

Find hjælp hos den lokale ambassade

Når du skal ud og rejse, kan du let finde nyttige oplysninger til den pågældende rejsedestination her i blandt rejsevejledninger og visumregler. Disse oplysninger kan du let finde på Udenrigtsministeriets Ambassade-liste

Ved at klikke på kontinenterne kan du få adgang til oplysninger om lande, rejsevejledninger, visumregler, markedsmuligheder samt kontaktoplysninger på danske repræsentationer (ambassader, generalkonsulater, handelskontorer mv.) i udlandet.