Rejser med dansk rejseleder

Rundrejser, trekkingture, safari, bjergbestigning, fiske- og malerejser

På vores grupperejser med vore danske ekspertrejseledere går vi går op i oplevelsesdetaljen såvel som fællesskabet. Og i al beskedenhed har vi i Kipling Travel samlet en håndfuld af landets bedste rejseledere og ekspeditionsledere.

Vi lægger, modsat trenden i rejsebranchen, vægt på mindre grupper, da vi mener det gavner oplevelsen væsentligt. Det gør konkret, at der går mindre tid med at komme ind og ud af busser og anden logistisk irritationstid. Vi synes, det er et kvalitetsstempel, men det koster også lidt mere at være en gruppe på max. 18 rejsende end en gruppe på 36 turister.

 
-> Dansk ekspertrejseleder
-> Fokus på indhold
-> Altid små grupper, 10-18 deltagere
-> Rejser for singler, par eller familier
-> Og stadig en individuel oplevelse
Rejser
Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Grupperejser til spændende verdensdele med dansk rejseleder

Vi har grupperejser med danske rejseleder til nogle af de mest unikke steder i verdenen , som vi brænder for at vise frem. Vi opdatere altid vores grupperejser, for at gøre rejserne mere spændende og flotte at opleve, hvilket er typisk uden for de normale turist-strøg. Det er gældende for vores ture rundt i verdenen. Du vil uden tvivl kunne mærke på vores rejseledere, at de er eksperter i de forskellige områder og lande - hvilket skaber prikken over i’et på sådan en tur.


 

Tema grupperejser

 
Grupperejser til de forskellige verdensdele