Grupperejser med dansk rejseleder

På vores grupperejser med vore danske ekspertrejseledere går vi går op i oplevelsesdetaljen såvel som fællesskabet. Og i al beskedenhed har vi i Kipling Travel samlet en håndfuld af landets bedste rejseledere og ekspeditionsledere.

Praktisk information

Grupperejser til spændende verdensdele med dansk rejseleder

Vi har grupperejser med danske rejseleder til nogle af de mest unikke steder i verdenen, som vi brænder for at vise frem. Vi opdatere altid vores grupperejser, for at gøre rejserne mere spændende og flotte at opleve, hvilket er typisk uden for de normale turist-strøg. Det er gældende for vores ture rundt i verdenen. Du vil uden tvivl kunne mærke på vores rejseledere, at de er eksperter i de forskellige områder og lande - hvilket skaber prikken over i’et på sådan en tur.


Tema grupperejser

Grupperejser med bjergbestigning

Bjergbestigning

Kom på bjergbestigning med os i verdensklasse! Bureauets meget erfarne rejseledere har gået mange af verdens højeste bjerge tyndt, og der findes derfor ingen bedre at opleve en bjergbestigning med.

Grupperejser med safari

Safari & natur

Oplev helt fantastisk safari og natur på vores ture. Vi elsker at give vores medrejsende det bedste af det bedste. Derfor kan du forvente fuldstændig ubeskrivelig natur samt dyreliv i de lande vi rejser til, med en dygtig dansk rejseleder med på siden.

Grupperejser med fiskeri

Fiskerejser

Kom på fiskerejser rundt omkring i verden, med vores gode rejseledere. Vi har et stort udbud af fiskerejser på alverdens dybder, som mange andre rejsebureauer ikke kan prale med. Vores største ønske er at give dig en hel unik oplevelse, som du vil huske.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.