Grupperejser med dansk rejseleder

På vores grupperejser med dansk rejseleder går vi går op i oplevelsesdetaljen såvel som fællesskabet. Og i al beskedenhed har vi samlet en håndfuld af landets bedste rejseledere og ekspeditionsledere. 

Her kan man tilmelde sig alene, som par eller venner etc. og der er ingen tillæg ved tilmelding for solorejsende.

Praktisk information

Grupperejser til spændende verdensdele med dansk rejseleder

Vi har grupperejser med danske rejseleder til nogle af de mest unikke steder i verdenen, som vi brænder for at vise frem. Vi opdatere altid vores grupperejser, for at gøre rejserne mere spændende og flotte at opleve, hvilket er typisk uden for de normale turist-strøg. Det er gældende for vores ture rundt i verdenen. Du vil uden tvivl kunne mærke på vores rejseledere, at de er eksperter i de forskellige områder og lande - hvilket skaber prikken over i’et på sådan en tur.

Tilmelding

På grupperejserne med dansk rejseleder, er der faste datoer og man rejser i grupper på max 20 deltagere. Her kan man tilmelde sig alene eller som par eller venner etc.

Der er ingen tillæg ved tilmelding for solorejsende. Her bliver du så "teamet" op med en medrejsende af samme køn, hvor I bliver værelsesmakkere. 

Det findes der ikke et entydigt svar på hvem der rejser med os - men der er stort set lige fordeling mellem mænd og kvinder. Omkring 35-45 % kommer alene, hvor den resterende del er venner, bekendte og par. Alle kan altså være med på vore grupperejser.

 


Tema grupperejser

Grupperejser med bjergbestigning

Bjergbestigning

Kom på bjergbestigning med os i verdensklasse! Bureauets meget erfarne rejseledere har gået mange af verdens højeste bjerge tyndt, og der findes derfor ingen bedre at opleve en bjergbestigning med.

Grupperejser med safari

Safari & natur

Oplev helt fantastisk safari og natur på vores ture. Vi elsker at give vores medrejsende det bedste af det bedste. Derfor kan du forvente fuldstændig ubeskrivelig natur samt dyreliv i de lande vi rejser til, med en dygtig dansk rejseleder med på siden.