Rejser til Ecuador og Galapagos


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Tag med Kipling Travel på ferie til Ecuador. Her har 16,4 millioner indbyggere hjemme. Foruden de indfødte bor her folkegrupper af mestizer, europæer og afrikanere. Du skal pudse dit spanske, når du rejser til Ecuador, da spansk er landets officielle sprog. Det skyldes, at Ecuador var under spansk kolonisering i det 16. århundrede.

En rejse til Ecuador bringer dig til et uland, der primært lever af salg af petroleum og landbrugsvarer. Landet er ét ud af 17 lande, med en ekstremt høj grad af naturlig biodiversitet og mange endemiske dyre- og plantearter. Kipling Travel tager dig gennem lokallivet, som byder på storslået naturoplevelser og levn fra Spaniens kolonitid af Ecuador.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Ecuador

Steder at opleve i Ecuador

Rejsetyper i Ecuador

Tag på kulturrejse til Ecuador

Kulturrejse til Ecuador

Ecuador grænser op mod Peru og Colombia i den nordvestlige del af Sydamerika. Galapagos er en af flere øgrupper til den Ecuadorianske republik.her gjorde Charles Darwin i sin tid sine overvejelser om evolutionsteorien baseret på øens rige dyreliv.

Se kulturrejser her

Populære dyr du kan opleve i Ecuador og Galapagos

Når man siger dyr i Ecuador, siger man også Galapagos. Cirka 1000 km fra Ecuadors kyst finder du Galapagos-øerne. Øerne, der er på UNESCOs verdensarvsliste, er et af de mest unikke og biologisk enestående områder i verden. Hver ø har noget unikt at byde på med sit eget skrøbelige økosystem. Man mener, at en af årsagerne til det unikke økosystem er, at øerne er opstået som vulkanøer og derfor aldrig har været en del af fastlandet.

Dyrene på øerne er sandsynligvis oprindeligt kommet til øen enten via vand eller luften, hvorfra arterne sidenhen har videreudviklet sig. Faktisk er Galapagos dét sted i verden der er hjem til flest arter, der ikke findes andre steder i verden, f.eks. Galápagos-skildpadden, der også har lagt navn til øerne.

HavskildpaddeHavskildpadde
FlamingoFlamingo
SøløveSøløve
LeguanLeguan
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.