Rejser til Ecuador og Galapagos

Gå i Darwins fodspor og få en helt igennem unik naturoplevelse

Ecuador kan som land tilbyde et mangfoldigt dyreliv, du ikke finder magen til andre steder på jorden. Øgruppen Galapagos er kendt fra forskeren Charles Darwins studier af evolutionsteorien. Tag på krydstogt, ø-hop eller vandretur langs ø’ernes strandbredder, og lad dig betage af ørigets fantastiske dyreliv. Ecuador har på fastlandet ligeledes et mangfoldigt dyreliv at tilbyde til de besøgende, da Amazonas regnskov strækker sig ind i store dele af Ecuador. På en rejse til Ecuador med Kipling Travel kan du komme helt tæt på landets autentiske indianerstammer og berigede dyreliv. Ecuador er bestemt et land, der kan tilbyde en masse oplevelser og indholdsrig bagage med hjem. Som noget unikt kan du med Kipling Travel bestige Ecuadors vulkan Cotopaxi, hvor toppen går op til 5.897 meter. 

Se Kipling Travels rejser til Ecuador og Galapagos  Læs mere om Ecuador og Galapagos

Praktisk information

Klima og rejsevejr i Ecuador og Galapagos

Ecuador er placeret ud til vestkysten i den nordlige del af Sydamerika. Landet grænser sig således op til Peru og Colombia, og byder på meget forskellige naturoplevelser. Galapagos er en af flere øgrupper til den Ecuadorianske republik. Øen er særligt kendt for sit rige dyreliv, hvor Charles Darwin i sin tid gjorde sine overvejelser om evolutionsteorien baseret på øens rige dyreliv. I Ecuador er det officielle sprog spansk, og hovedstaden Quitos ligger i det ecudorianske højland midt inde i landet. I Ecuador bor der ca. 15,5 million mennesker, fordelt over landets små- og storbyer.

Det udbredte inkarige har ligeledes sat sine historiske præg på landet, hvorfor Ecuador ud over naturskønne områder også har en fantastisk kulturhistorie at byde på.

Kombiner evt. din rejse til Ecuador og Galapagosøerne med en tur til Peru.

Se også de forskellige krydstogtsbåde på Galapagos

 


Det skal du opleve i Ecuador og Galapagos


Visum og vaccinationer til Ecuador og Galapagos

 

Mere information om Ecuador og Galapagos