Rejser til Ecuador og Galapagos


Rejser til Ecuador og Galapagos

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Tag med Kipling Travel på ferie til Ecuador. Her har 16,4 millioner indbyggere hjemme. Foruden de indfødte bor her folkegrupper af mestizer, europæer og afrikanere. Du skal pudse dit spanske, når du rejser til Ecuador, da spansk er landets officielle sprog. Det skyldes, at Ecuador var under spansk kolonisering i det 16. århundrede.

En rejse til Ecuador bringer dig til et uland, der primært lever af salg af petroleum og landbrugsvarer. Landet er ét ud af 17 lande, med en ekstremt høj grad af naturlig biodiversitet og mange endemiske dyre- og plantearter. Kipling Travel tager dig gennem lokallivet, som byder på storslået naturoplevelser og levn fra Spaniens kolonitid af Ecuador.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Ecuador

Steder at opleve i Ecuador

Rejsetyper i Ecuador

Tag på kulturrejse til Ecuador

Kulturrejse til Ecuador

Ecuador grænser op mod Peru og Colombia i den nordvestlige del af Sydamerika. Galapagos er en af flere øgrupper til den Ecuadorianske republik.her gjorde Charles Darwin i sin tid sine overvejelser om evolutionsteorien baseret på øens rige dyreliv.

Se kulturrejser her

Populære dyr du kan opleve i Ecuador og Galapagos

Når man siger dyr i Ecuador, siger man også Galapagos. Cirka 1000 km fra Ecuadors kyst finder du Galapagos-øerne. Øerne, der er på UNESCOs verdensarvsliste, er et af de mest unikke og biologisk enestående områder i verden. Hver ø har noget unikt at byde på med sit eget skrøbelige økosystem. Man mener, at en af årsagerne til det unikke økosystem er, at øerne er opstået som vulkanøer og derfor aldrig har været en del af fastlandet.

Dyrene på øerne er sandsynligvis oprindeligt kommet til øen enten via vand eller luften, hvorfra arterne sidenhen har videreudviklet sig. Faktisk er Galapagos dét sted i verden der er hjem til flest arter, der ikke findes andre steder i verden, f.eks. Galápagos-skildpadden, der også har lagt navn til øerne.

HavskildpaddeHavskildpadde
FlamingoFlamingo
SøløveSøløve
LeguanLeguan

Spørgsmål fra de rejsende

Spørgsmål om Ecuador

Ecuador ligger på ækvator, i nordvest Sydamerika, og omfatter også øgruppen Galapagos i Stillehavet. Ecuadors er nabo til Colombia i nord og Peru i øst og syd.

I Ecuador bruges amerikanske dollars. 1 amerikansk dollar svarer cirka til 6,41 danske kroner. På hoteller, de fleste restauranter og butikker kan du anvende kreditkort.

I Ecuador finder du næsten alt slags klima, da landets landskaber varierer så meget. Højlandet er generelt køligere, hvor luftfugtigheden er højere ved Ecuadors regnskov Amazonas.

Højsæsonen for at tage til Ecuador er fra maj til september og igen fra december til januar. Temperaturene er meget stabile hele året rundt, mens nedbørsmængderne er højest fra februar til maj og igen fra oktober til november.

Som dansk statsborger kan du rejse til Ecuador i op til 90 dage uden visum. Vær opmærksom på at dit pas skal være gyldigt fra du tager afsted og minimum 6 måneder efter hjemkomst.

Der er forskel på hvilke vacciner du skal have, alt efter hvor i Ecuador du rejser til. Vi anbefaler altid, at du tjekker de officielle anbefalinger i god tid forinden din rejse. Du kan blandt andet undersøge vaccine regler nærmere her.

Ecuador er et uland, hvor de primært lever af salg af petroleum og landbrugsvarer. Men lad det ikke standse dig fra at opleve dette farverige og imødekommende land. I indianerbyen Otavalo finder du markeder med kunsthåndværk. Her finder du unikke souvenirs, som er med til at støtte de lokale og deres traditioner.

Vores liste over fantastiske steder i Ecuador er kilometerlang!

Særligt rejser mange til Ecuador for at opleve det enestående og mangfoldige dyreliv, de differentierede kultur afhængigt af hvor i landet, du befinder dig, samt det betagende smukke højland ved Amazonas regnskov. Derudover er den vulkanske ø-gruppe Galapagos også et vaskeægte trækplaster.

Spørgsmål om Galapagos

Øgruppen Galapagos ligger 1.000 km i Stillehavet, vest for fastlandet i Ecuador.

Øgruppen består af 18 større øer, hvor Santa Cruze anses for at være den mest populære destination.

Det er muligt at flyve til Galapagos øerne fra Danmark med stop i Ecuadors hovedstad Quito.

Vi har flere rejser, hvor du kan komme til Galapagos øerne. Vil du udforske flere af øerne, kan du læse mere om vores 10 dages ø-hop eller Ecuador og det store Galapagos krydstogt.

Klimaet ændrer sig ofte på Galapagos øerne, men gennemsnitstemperaturen er omkring 26-30 grader året rundt.

Du finder mindst nedbør mellem maj og december. Fra januar til april er der de højeste nedbørsmængder, denne tid på året er dog den bedste til at opleve livet under vandet.

Øerne er på UNESCOs verdensarvsliste, og du finder ikke et andet område i verden med lige så unikt biodiversitet. Øerne menes at være vulkanøer, hvorfor de aldrig har været en del af fastlandet. Hver ø har deres eget unikke økosystem.

Dyrene på øen menes at være kommet til øen flyvende eller svømmende, hvor nogle af arterne senere har udviklet sig. Derfor finder du her dyrearter, som ikke findes andre steder i verdenen.