Rejser til Ecuador og Galapagos

Ecuador kan som land tilbyde et mangfoldigt dyreliv, du ikke finder magen til andre steder på jorden. Øgruppen Galapagos er kendt fra forskeren Charles Darwins studier af evolutionsteorien. Tag på krydstogt, ø-hop eller vandretur langs ø’ernes strandbredder, og lad dig betage af ørigets fantastiske dyreliv. Ecuador har på fastlandet ligeledes et mangfoldigt dyreliv at tilbyde til de besøgende, da Amazonas regnskov strækker sig ind i store dele af Ecuador.

Gå i Darwins fodspor og få en helt igennem unik naturoplevelse

På en rejse til Ecuador med Kipling Travel kan du komme helt tæt på landets autentiske indianerstammer og berigede dyreliv. Ecuador er bestemt et land, der kan tilbyde en masse oplevelser og indholdsrig bagage med hjem. Som noget unikt kan du med Kipling Travel bestige Ecuadors vulkan Cotopaxi, hvor toppen går op til 5.897 meter. 

 

Se Kipling Travels rejser til Ecuador og Galapagos  Læs mere om Ecuador og Galapagos

Praktisk information
Fugl i Ecuador

Rejser du med Kipling Travel får du en unik mulighed for at opleve Ecuador. Landet består af 16,4 millioner indbyggere som primært er mestizer, men også af europæiske, indfødte og afrikanske folkegrupper. Ecuadors officielle sprog er spansk, som tales af størstedelen af landets indbyggere. Det nuværende Ecuador var engang hjemsted for adskillige indfødte stammer, der gradvist blev integreret i Inkariget i løbet af det 15. århundrede. I det 16. århundrede blev området koloniseret af Spanien.

Med en rejse til Ecuador får du en sjælden oplevelse du ikke lige glemmer. Ecuador er et uland, der primært lever af salg af petroleum og landbrugsvarer. Ecuador er et af kun 17 lande, der har en ekstremt høj grad af naturlig biodiversitet, med mange endemiske dyre- og plantearter, bl.a. på Galápagos. Kipling Travel tager dig gennem lokallivet, som byder på storslået naturoplevelser og levn fra Spaniens kolonitid af Ecuador.

Det skal du opleve i Ecuador

Toppen af Cotopaxi
Vulkantrek på Cotopaxi
Cotopaxi i Ecuador

Steder at opleve i Ecuador

Rejsetyper i Ecuador

Kulturrejse til Ecuador

Ecuador er placeret ud til vestkysten i den nordlige del af Sydamerika. Landet grænser sig således op til Peru og Colombia, og byder på meget forskellige naturoplevelser. Galapagos er en af flere øgrupper til den Ecuadorianske republik. Øen er særligt kendt for sit rige dyreliv, hvor Charles Darwin i sin tid gjorde sine overvejelser om evolutionsteorien baseret på øens rige dyreliv.

Læs om kulturrejser til Ecuador her

Populære dyr du kan opleve i Ecuador og Galapagos

Når man siger dyr i Ecuador, siger man også Galapagos. Cirka 1000 km fra Ecuadors kyst finder du Galapagos-øerne. Øerne, der er på UNESCOs verdensarvsliste, er et af de mest unikke og biologisk enestående områder i verden. 

Hver ø har noget unikt at byde på med sit eget skrøbelige økosystem. Man mener, at en af årsagerne til det unikke økosystem er, at øerne er opstået som vulkanøer og derfor aldrig har været en del af fastlandet.

Dyrene på øerne er sandsynligvis oprindeligt kommet til øen enten via vand eller luften, hvorfra arterne sidenhen har videreudviklet sig. Faktisk er Galapagos dét sted i verden der er hjem til flest arter, der ikke findes andre steder i verden, f.eks. Galápagos-skildpadden, der også har lagt navn til øerne.

Dyr på Galapagos
HavskildpaddeHavskildpadde
FlamingoFlamingo
SøløveSøløve
LeguanLeguan