Antal dage: 12
Priser fra: 31.498,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Galapagos - oplev øerne - bo på land

12 dages Galapagos eventyr med 10 dages ø-hopVi flyver fra Danmark til Quito. Ankomst midt på eftermiddagen til Quito, hovedstaden i Ecuador i 2.850 meters højde. Her bliver vi mødt af en repræsentant fra Wyndham hotel, som sørger for at bringe os fra lufthavnen til lufthavns-hotellet. Her kan vi efter en lang flyrejse slappe lidt af og få en god nat søvn inden vi drager mod Galapagos dagen derpå.

Overnatning i Quito på lufthavns hotel

Mad inkluderet på flyrejsen.

Dag 1

Vi tager morgenflyet fra Quito til Puerto Baquerizo Moreno på øen San Cristobal på Galapagos øerne. Her bliver vi mødt af Kiplings repræsentant og kørt til hotellet.

Galapagos har mytologisk status, ikke mindst på grund af Charles Darwins brug af stedet som levende laboratorium. Her kan man komme ud for at skulle krydse hen over en søløve, som dovent slænger sig i sandet uden på nogen måde at gøre mine til at flytte sig for tobenede væsner. En særegen oplevelse må man sige! Dyrelivet er ikke blot grænsende til tamt, det er også varieret, og det indeholder arter, som ikke ses noget andet sted på kloden. Tillægsordet unikt kommer i sandhed til sin ret her.

San Cristobal er den første ø, hvor Charles Darwin gik i land fra S/S Beagle i 1835. Den er samtidig den østligste og ældste ø i gruppen.

Resten af dagen er på egen hånd. Der er flere muligheder for besøg, eksempelvis Interpretation centeret, hvor man kan se og høre om Galapagos øernes historie eller La Loberia stranden hvor en gruppe søløver holder til. Begge dele ligger indenfor gå afstand fra hotellet.

Overnatning i San Cristobal

Morgenmad er inkluderet

Galapagos-Santa-Cruz

Vi skal på en dagstur til Española Island. Tidlig afrejse fra San Cristobal med båd til Punta Suarez på Espanola.

Her venter der os naturoplevelser af ypperste verdensklasse. Det er øernes eneste yngleplads for de mægtige albatrosser. De er typisk at finde på øen fra slutningen af marts til de første dage af januar. Her er også de, for øerne, særegne havleguaner med de orangerøde pletter, den blåfodede sule, svalehalemåger, Darwin-finker, lava-firben og en mængde af forskellige havfugle, der kredser rundt om klipperne på øen. Og på strandområderne ligger søløverne og varmer sig i solen. Der er mulighed for at komme meget tæt på søløverne, både når vi er på land og ligeledes til vands. Ofte er der mulighed for at svømme sammen med søløverne. Ellers er her generelt masser af muligheder for at svømme og snorkle.

Frokost serveres på båden. Det er ikke tilladt af overnatte på Espanola, så vi sætter efterfølgende kursen mod San Cristobal. Forvent at være retur på San Cristobal

Overnatning i San Cristobal

Morgenmad og frokost er inkluderet.

Dag 3

Fra San Cristobal skal vi med en af de små lokale hurtig både som sejler mellem de beboede øer, og på den måde udgør den daglige transport i området. En frisk sejltur på 2½ times tid. Ankomst til Puerto Ayora på sydsiden af Santa Cruz, hvor man har eftermiddagen på egen hånd. Det kunne være et besøg til Darwin Instituttet som ligger tæt på havnefronten, her bliver man sat ind i alt fra Charles Darwins teorier, til øernes specielle dyreliv og det store igangværende fredningsarbejde, der løbende foregår i skildpadde rehabiliteringsprojektet eller besøge Tortuga Bay, der er en af Galapagos smukkeste strande med skønne sandstrande og turkisblåt vand. Og her er også grupper af havleguaner.

Overnatning i Puerto Ayora

Morgenmad er inkluderet.

Ecuador-Galapagos

Der vil være tidlig afhentning på hotellet og transport til nordkysten af Santa Cruz og færgen over til Baltra. Efter morgenmad på båden sejler vi til det unikke geologiske område Sullivan Bay på Santiago Island. Her er et goldt og råt landskab, hvor sorte lavastrømme har dannet en knudret nærmest boblet overflade. Den størknede lava er ikke eroderet og fremstår nærmest som var den størknet i går. Efter vandretur i den heftige landskab er der mulighed for at bade og snorkle fra nogle af de fine strandområder på kysten.

Efter frokost fortsætter vi til et andet af Galapagos store geologiske fænomener, øen Bartolomé. Et mageløst landskab hvor der fra toppen er en fantastisk udsigt ned over Pinnacle Rock, dets gamle krater og de nærmeste øer.
Bartolomé har også gode snorkelmuligheder med små fiskestimer, farverige koralfisk og nu og da pingviner og de fredelige hvidtippede revhajer.

Tilbage på Baltra går det igen sydpå til Puerto Ayora først med færge og derefter med minibus til hotellet.

Overnatning i Puerto Ayora

Morgenmad og frokost er inkluderet.

Ecuador-Galapagos

Endnu en dag hvor vi skal via den nordlige del af Santa Cruz først til øen North Seymour. Her er Galapagos største koloni af fregatfugle, hvor hannerne som parring signal er kendt for at ”puste” sig op og fylde deres røde strubeposer op som var det en ballon. Fregatfuglene holder til i buske tæt ved vandrestierne, så det er nok det tætteste man kommer fuglene og deres utrolig farvespil. Også de blåfodede suler holder til her. Og der er mængder af måger og terner, søløver på stranden og enkelte landleguaner som tromler afsted gennem kaktusbevoksningen.

Frokost ombord på skibet. Og derefter skal vi til Bachas på nordsiden af Santa Cruz, hvor en flot hvid sandstrand møder os. Dette er sted hvor mange havskildpadder lægger deres æg, og ofte kan man se sporene i sandet hvor skildpadderne har skubbet sig gennem sandet. Ellers er der rig mulighed til at nyde de mange havleguaner og se flamingoer i nogle af de små laguner.

I løbet af eftermiddagen er der transport retur til Puerto Ayora.

Overnatning i Puerto Ayora

Morgenmad og frokost er inkluderet.

Dag 6

Om formiddagen besøger vi højlandet midt på øen, hvor landskildpadderne lever frit. En dejlig oplevelse at se de store skabninger under åben himmel.

Eftermiddagen er på egen hånd. Tortuga Bay kunne lokke for en strandtur eller kan man bare nyde det lidt dovne turistliv i Puerto Ayora fra en af de små cafeer eller den hyggelige havnefront.

Overnatning i Puerto Ayora

Morgenmad er inkluderet.

Ecuador-Galapagos

I løbet af dagen sejler vi med offentlig båd fra Puerto Ayora, Santa Cruz til Puerto Villamil, Isabela Island. Efter ca. 2-3 timers sejlads ankommer vi til Puerto Villamil, der huser godt 2000 indbyggere og er meget idyllisk med sand i gaderne og smukke gadelygter fremstillet af lokalt træ.

Øen Isabela er større end alle de andre øer tilsammen, og landskabet domineres af fem store vulkaner. Isabela Island har eksisteret i blot 1 million år og repræsenterer derfor anderledes flora og fauna. Her spiser vi godt og billigt, og frisk seafood er naturligvis at finde i rigelige mængder.

Eftermiddagen på egen hånd, vi anbefaler en god vandretur til den gamle ”fangelejr” The Wall of Tears, en tur til de specielle lavetunneller eller flamingo lagunen.

Overnatning på Isabela Island

Morgenmad er inkluderet.

Ecuador-Galapagos

Vi tager i dag på halvdagstur til vulkanen Sierra Negras enorme krater, der med en højde på 1.450 meter over havet og en diameter på 9,5 km er den næststørste vulkankrater i verden. På denne tur får vi følgeskab af andre rejsende. 

Vi går omkring ½ time for at komme op til krateret, hvor vi har en prægtig udsigt ud over det måneagtige landskab og Stillehavet. Det er en aktiv vulkan, hvor det seneste udbrud var i 2005. En stor del af turen vil denne dag foregå til fods. Vi fortsætter til den mindre kendte nabovulkan, Chico, inden vi vender tilbage til Villamil.

Overnatning på Isabela Island

Morgenmad og picnic-frokost er inkluderet.

Ecuador-Galapagos-Oehop

I dag står den på fremragende snorkling ved Las Tintoreras. Turen foregår i international gruppe og der sejles ud til selve La Tintoreras, en lille klippeø, hvorfra man fra stien kan se ”Shark Alley” en lagune med sovende hvidtippede revhajer og rokker, der dovent glider forbi i det klare vand. 

På Tintoreras lune klipper holder en stor mængde havleguaner til, hvor de solbader og spytter salt.  

Det er forbudt at snorkle i selve lagunen, men lige bagved lagunen er der en strand, hvorfra der kan snorkles. Her kan man ofte opleve både rokker og havskildpadder. 

Efterfølgende er der tid til lidt afslapning på stranden.

Overnatning på Isabela Island

Morgenmad er inkluderet.

Dag 10

Tidlig afgang fra Isabela med lokal båd til Santa Cruz, for at vi for sidste gang kører til nordsiden af Santa Cruz for at tage den lille færge til øen Baltra hvor lufthavnen ligger.

Herfra til Guayaquil ved middagstid og midt på aftenen begynder hjemrejsen mod Danmark.

Morgenmad er inkluderet.

Ecuador-Galapagos-Oehop

Velkommen hjem!

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 19. jun. 2020
31.998,-

20. jun. - 16. aug. 2020
33.998,-

17. aug. - 10. dec. 2020
31.998,-

11. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 17. jun. 2021
32.498,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Amsterdam-Quito/Guayaquil-Amsterdam-København med KLM på økonomiklasse
 • Skatter og afgifter
 • Flyrejse Quito-San Cristobal / Santa Cruz-Guayaquil på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Alle transfers/transporter som nævnt i program (undtaget fra hoteller til havnen på Galapagos - taxi er både billigt og nemt at få fat i)
 • Overnatning i delt dobbeltværelse inkluderet morgenmad
 • 1 nat på hotel Wyndham Airport i Quito
 • 2 nætter på Casa Blanca, San Cristobal
 • 4 nætter på hotel Mainao på Santa Cruz, Galapagos
 • 3 nætter på hotel Casa Marita på Isabela Island, Galapagos
 • Alle udflugter som i dag til dag program
 • Offentlig båd på strækningerne San Cristobal- Santa Cruz, Santa Cruz-Isabela-Santa Cruz
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Galapagos nationalpark skat og Ingala skat mv. på 120-125 USD pr. person
 • Busbillet lufthavnen Baltra-kanalen Itabaca USD 5,- pr. person pr. vej (betales lokalt)
 • Havneafgift på Isabela USD 10,-.
 • Rejseforsikring (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Afbestillingsforsikring (vi anbefaler Gouda Rejseforsikring)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”inkluderet”  
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Amazonas Cuyabeno forlængelse
Amazonas Cuyabeno forlængelse 5 dage/4 nætter
Pris fra 5.598 kr./person
Opgradering til bedre hoteller på hele rejsen
Pris fra 8.598 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Rejsen kan foretages hele året. Galapagos bør dog ikke besøges i de urolige måneder august og september

Type: Individuel naturrejse med en mængde udvalgte udflugter på Galapagos øerne

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Bådene på Galapagos ø-hop: De både som benyttes til ø-hop er typisk 16 personers lokalbåde, så man rejser altid sammen med andre. Det er ikke en krydstogtsforhold, men lokaltransport og bådtyper bygget med henblik på kortere ture og udflugter, som disse dagsture er. Bådene er store nok til at man kan spise frokost ombord.

Information om: Galapagos-øerne

 

De nævnte besøg er vejledende vedrørende rækkefølgen, idet Darwin Instituttet forbeholder sig retten til at ændre i sejl- og besøgsplanen helt op til afrejsen grundet lokal fredning af dyrene etc. På land må man normalt kun færdes på de afmærkede stier og man lytter 100 % til anvisningerne fra den lokale engelsktalende guide, som typisk også er biolog. Mange af dyrene er ligesom på Darwins tid lykkeligt uvidende om den menneskelige trussel, hvorfor de virker meget tamme – lad være med at røre eller komme alt for tæt på.

Foredrag
Periode
Ecuador og Galapagos
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
18. mar. 2020 kl. 17:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik