Emma Østergaard

Rejseleder

Rejseleder

Emmas enorme passion for bjergene har taget hende rundt i verden og til tops på bjergtoppe på lige fra +4.000 m. til +8.000 m. toppe. 

I dag arbejder Emma som professionel bjergbestiger, hvor nogle af verdens højeste bjerge og teknisk udfordrende bjerge er hendes legeplads og målsætninger. Det betyder, at hun som 26-årig også blev Danmarks yngste kvinde til at bestige verdens højeste tag, Mount Everest på 8.848 m.

Men passionen for bjergene startede i det små, da Emma opdagede glæden, friheden og naturens smukke vidundere ved blot at “gå ud af hoveddøren” og tage på vandreture. 

Siden da har Emma udviklet en læring for, hvordan man begår sig i bjergene, bestiger de høje toppe, og hvordan verden på tur og ekspedition er så langt fra vores hverdag herhjemme, samtidig er så berigende og udviklende. 

At udvikle sig i bjergenes discipliner er Emmas drive, og ifølge hende er det, at få lov til at videregive glæden til andre, fantastisk. Det at dele et eventyr, en passion og en personlig udvikling med andre på tur, er så så enestående.

Udover at være bjergbestiger, er Emma selvstændig og står bag Emma’s Everest, hun er foredragsholder, forfatter, content creator og marketingsuddannet. 

Når hun ikke er på tur, er træning (især klatring, løb og udholdenhed) en stor del af hendes hverdag.

Kommende rejser med Emma Østergaard