Rejser til Europa

En fantastisk kombination af kultur, natur og enestående oplevelser

 

Europa byder på unikke oplevelser, og vi dækker spændende kroge af vores eget dejlige kontinent.

På trods af at Europa er det næstmindste kontinent i verden, er der ikke mangel på oplevelser, når man rejser rundt på dette smukke kontinent.

Europa kan byde på en varieret og spændende natur, interessante kulturer på tværs af landene, samt mange andre oplevelser. Fra Irlands grønne bjerge over Mont Blanc og Pyrenæerne til fabelagtige Italien med Piemonte, Toscana, Sardinien og ikke mindst Sicilien.

Europa er bestemt et kontinent, som er værd at gå på opdagelse i, da tonsvis af uforglemmelige rejser og oplevelser, blot venter på at blive udforsket.

Rejser til Europa

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Tænker du på Europa som et lille fladt og alt for velkendt kontinent? Så tager du grueligt fejl. Vi er ofte alt for hurtige til at dømme Europa ude som rejsedestination — formentlig fordi vi føler, at vi kender denne verdensdel som vores egen håndflade. Men en rejse til Europa kan gå til vidt og bredt i en radius af 1.510,8 km2. De 10 mio km2 har både dramatiske bjergkæder, temperamentsfulde vulkaner, frodige skovområder og over 800 vilde dyrearter.

En rejse til Europa er et overvældende tilbageblik på en medrivende historie, hvor et utal af levn fra fortidens vilde tidsperioder kan opleves. Oplev romernes imponerende arkitektur, sjældne fund fra vikingetiden og meget mere. Eller tag på trek i det enestående og idylliske naturlandskab. Din rejse til Europa starter her.

Spring direkte til:

Lande i Europa

Rejsetyper i Europa

Oplevelser i Europa

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.