Rejser til Europa

En fantastisk kombination af kultur, natur og enestående oplevelser

 

Europa byder på unikke oplevelser, og vi dækker spændende kroge af vores eget dejlige kontinent.

På trods af at Europa er det næstmindste kontinent i verden, er der ikke mangel på oplevelser, når man rejser rundt på dette smukke kontinent.

Europa kan byde på en varieret og spændende natur, interessante kulturer på tværs af landene, samt mange andre oplevelser. Fra Irlands grønne bjerge over Mont Blanc og Pyrenæerne til fabelagtige Italien med Piemonte, Toscana, Sardinien og ikke mindst Sicilien.

Europa er bestemt et kontinent, som er værd at gå på opdagelse i, da tonsvis af uforglemmelige rejser og oplevelser, blot venter på at blive udforsket.

Rejser til Europa

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Europa består af meget forskellige og mangfoldige lande, hvorfor der er et væld af forskellige oplevelser at kaste sig over, hvis man ønsker at rejse i Europa. Både naturen samt kulturen er meget forskellig de mange lande imellem. Der er ikke mange ligheder mellem en rejse i Irland og en rejse i Tyrkiet, begge er enestående destinationer, men med forskellige former for oplevelser. Nogle destinationer i Europa fordrer aktive naturoplevelser, såsom bjergbestigning af Mont Blanc, hvor andre rejser i højere grad har et kulturelt mål for øje, såsom en klassisk rejse til Sicilien. Derimellem befinder der sig masser af kombinerede rejser, hvor både natur, kultur og oplevelser går op i en højere enhed.

 

Vores Europarejser udvikles konstant efter devisen Small is Beautiful-konceptet, der gør, at vi dels gør brug af små hyggelige – ofte lækre – agriturismoer, charmerende hoteller og pensionater og dels kommer til spændende egne, som man måske ikke lige finder frem til selv. Vi er fantastisk stærke i Italien, hvor vores koncept er blevet forædlet gennem de seneste 10 år. Men så sandelig også på vandreture og trekkingture rundt om i Europa i så forskellige lande som Spanien, Rusland, Tyrkiet og på Sardinien.

Vi er selv aktivt rejsende i stort set alle egne af Europa og forædler rejserne i et konstant flow. Gruppestørrelsen er som altid lille, hvorfor vi maksimalt har 18 deltagere i grupperne.

 

Kipling Travel arrangerer rejser til Europa, hvor der bliver lagt stor vægt på kulturel viden kombineret med storslået europæisk natur. Vi tager dig med på rejser gennem både fortiden og nutiden, hvor du kan forvente at opleve historiske bygningsværker og livet i de mest spændende kroge af det æstetiske kontinent. Vi sørger for at tage dig med til de bedste steder, hvor man kan forvente at opleve ægte europæiske kultur uden om de store turistprægede områder og feriekomplekser.

Europa anses for at være fødselsstedet for demokratiet, videnskaben og ædel kunst med historiske perioder som antikken, middelalderen, oplysningstiden, renæssancen, romantikken, industrialiseringen og modernismen. Der er således et utal af gemte kulturskatte, som man kan gå på opdagelse i, når man rejser til Europa. På en rejse til Normandiet i Frankrig er der eksempelvis rig mulighed for at dykke ned i Europas historie, da man blandt andet kan besøge landingsstrandene for D-dag, Bayeuxtapetet og Mont Sant Michelle. Normandiet byder ydermere på smukke gamle byer, skøn gastronomi og en dejlig befolkning. Længere sydpå i Europa kan man i Italien og Spanien opleve nogle anderledes, men enestående kulturskatte. Med Kipling Travels rejsetilbud Sardiniens ansigter, Sicilien, kultur og natur samt Andalusien - spaniens hjerte, kan man opleve det sydlige Europas charme kombineret med en historie og kultur, som vil imponere de fleste. Europa er i sandhed et kulturelt skatkammer.

 

Når de fleste tænker på Europa, er bjergbestigning ikke den første ting, der falder dem ind. Dette er dog en skam, for Europa gemmer på både spændende og smukke, men også udfordrende bjerge. De to hovedattraktioner, når det kommer til bjergbestigning i Europa, må siges at være Mont Blanc i de franske Alper og Mt. Elbrus i Kaukasus Bjergene på grænsen til Asien, som regnes for Europas højeste bjerg. Kipling Travels rejseledere har mange års erfaringer og ekspertise i at bestige disse to bjerge, hvorved at man er sikret en smuk og sikker vej mod toppen. Udover disse to pragtudgaver af bjergtinder, kan man på det europæiske kontinent også tage på opdagelse på Ararat - det højeste bjerg i Tyrkiet.

Udover denne mere reelle form for bjergbestigning er der også rig mulighed for at opleve det europæiske landskab på nogle af Kipling Travels fantastiske trekking rejser. Hvis man ikke ønsker at begive sig mod toppen af Mont Blanc, kan man med Kipling Travel komme på en trekkingtur, hvor man vandrer rundt om Mont Blanc, og derved kan nyde den smukke og specielle natur, der er i dette område. Ydermere byder Kipling Travel på en rejse, hvor man i Irland kan vandre gennem Wicklow bjergene og udforske den smukke og frodige irske natur, samt opleve det muntre irske folk, når man overnatter på nogle af de hyggelige irske Bed & Breakfast, pubber og lignende.

 

Europa er det næst-mindste kontinent med et samlet areal på ca. 10.500.000 km2, og dermed dækker kontinentet over 6.8% af jordens landmasse. Europas befolkningstal er på omtrent 739 millioner og udgør ca. 11% af hele jordens befolkning. Europa strækker sig fra Nordsøen og Atlanterhavet i vest til Uralbjergene i Øst, og fra Middelhavet i syd til Nordpolen i nord. Samtidig udgør kontinentet en tredjedel af Eurasien i vest. Europa grænser op til kontinenterne Asien i øst og Afrika i syd. Der er uenigheder om hvor mange selvstændige lande, der er i Europa, alt efter hvordan man vælger at se på det. På nuværende tidspunkt har Europarådet 47 medlemslande ialt, hvoraf Rusland er det største land og Vatikanstaten i Rom det mindste.

 

Klimaet i Europa varierer fra polarklima i de nordligste egne over tempereret klima til subtropisk klima i de sydligste egne i Middelhavsregionen. Dermed byder Europa altså på forskelligartede steder og temperaturer. Områderne med polarklima er de skandinaviske fjelde, det nordligste Island, Norge og Rusland. I disse områder er sommertemperaturen kun på 10 grader, og der vokser kun hårdføre græsarter, mosser og specielle svampearter, som eksempelvis lau, samt buske som dværgbirk og polarpil.

Ud over polarområderne har Europa tempereret klima, som dækker langt det meste af kontinentet, hvor der er lidt varmere om sommeren. Her bliver fjeldmarker og tundraer erstattet med nåleskove og løvfældende skove. I den vestlige del af denne klimazone bliver der blæst luftmasser fra havet, hvilket giver let kølige somre og milde vintre. Blandt landene med tempereret klima er de skandinaviske lande og landene i Nord- og Vesteuropa. Her er nedbøren jævnt fordelt gennem hele året.

I Østeuropa er vejret derimod præget af fastlandsklima og kontinentale luftmasser, som giver store udsving i temperaturen, hvilken resulterer i varme somre samt meget kolde og hårde vintre. Det gælder bl.a. lande som Rusland, andre tidligere sovjetiske republikker og de baltiske lande. I den subtropiske zone omkring Middelhavet er der varme subtropiske somre med sparsom nedbør, og i vinterperioden er der mindre koldt med mere regn. Normalt vokser der her maki, som er en stedsegrøn vegetation, som kræver mere varme og kan klare tørkeperioder. Det gælder lande som Italien, Grækenland, Spanien, Portugal, Tyrkiet og Middelhavsøerne.

Alt i alt er Europa et fantastisk kontinent spækket med oplevelser, således behøver man ikke mange timers rejser, før man er i helt ny omgivelser med helt nye muligheder.

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik