Rejser til Europa

En fantastisk kombination af kultur, natur og enestående oplevelser

 

Kiplings Europa byder på unikke oplevelser, og vi dækker et af de måske mest  kroge af vores eget dejlige kontinent, nemlig Sicilien, der blot venter på at blive udforsket i de ukendte og næsten ubesøgte egne vi har i Kipling Travel.

Rejser til Europa

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Tænker du på Europa som et lille fladt og alt for velkendt kontinent? Så tager du grueligt fejl. Vi er ofte alt for hurtige til at dømme Europa ude som rejsedestination — formentlig fordi vi føler, at vi kender denne verdensdel som vores egen håndflade. Men en rejse til Europa kan gå til vidt og bredt i en radius af 1.510,8 km2. De 10 mio km2 har både dramatiske bjergkæder, temperamentsfulde vulkaner, frodige skovområder og over 800 vilde dyrearter.

En rejse til Europa er et overvældende tilbageblik på en medrivende historie, hvor et utal af levn fra fortidens vilde tidsperioder kan opleves. Oplev romernes imponerende arkitektur, sjældne fund fra vikingetiden og meget mere. Eller tag på trek i det enestående og idylliske naturlandskab. Din rejse til Europa starter her.

Spring direkte til:

Lande i Europa

Rejsetyper i Europa

Oplevelser i Europa