Mikkel Rosendal

Rejseleder

Rejseleder

Til dagligt arbejder jeg som teamleder på Søstrene Grenes E-Com lager, hvorfra vi sender ordrer ud til kunder i hele verden. Jeg trives rigtig godt med at lede andre og gå forrest, hvorfor det også faldt mig meget naturligt at ville være rejseleder, for at kunne lede andre mod toppen af deres mål. 

Jeg har altid haft en stor passion for friluftsliv og vandring, som jeg bruger meget af min fritid på. Derudover er jeg en stor grej nørd, og har derfor en bred viden indenfor dette.
Jeg har rejst meget i mit liv og er meget fascineret af at opleve og blive klogere på andre landes kulturer. Det er efterhånden blevet til en del ture, og af de helt klassiske og store vandreture, har jeg gået: West Highland Way, The Matterhorn Trek, Tour Du Mont Blanc, Everest Base Camp m. Gokyo & Cho la pass, Mount Toubkal Circuit og har derudover vandret i Alaska, Norge og Polen.

Interessen for bjerge har i en lang årrække også fyldt meget for mig, hvor jeg både har besteget trekking peaks og mere tekniske bjerge. Det er blevet til bestigninger af:
Mount Toubkal (4167 m), Mount Ararat (5137 m), Kilimanjaro (5895 m) og senest har jeg været afsted på en større ekspedition, hvor jeg besteg 3 bjerge i Nepal, Pokalde Peak (5806 m), Island Peak (6189 m) & Lobuche East (6119 m). Jeg elsker at tale om ture, og kan bruge utroligt meget tid på dette. På daglig basis tænker jeg på nye eventyr/mål, som jeg har tænkt mig at jagte.

Kommende rejser med Mikkel Rosendal