Mikkel Rosendal

Rejseleder

Rejseleder

Til dagligt arbejder jeg som teamleder på Søstrene Grenes E-Com lager, hvorfra vi sender ordrer ud til kunder i hele verden. Jeg trives rigtig godt med at lede andre og gå forrest, hvorfor det også faldt mig meget naturligt at ville være rejseleder, for at kunne lede andre mod toppen af deres mål. 

Jeg har altid haft en stor passion for friluftsliv og vandring, som jeg bruger meget af min fritid på, derudover er jeg en stor grej nørd og har en bred viden indenfor dette. Jeg har rejst meget i mit liv og er meget fascineret af at opleve og blive klogere på andre landes kulturer. Af vandre/bestignings erfaring har jeg gået West Highland Way, The Matterhorn Trek, Tour Du Mont Blanc, Everest Base Camp trek, Mount Toubkal Circuit med bestigning, Mount Ararat og derudover vandret i Alaska (Denali National Park), Polen (Bieszczady Mountains) og Norge (Hardanger Vidda). Jeg elsker at tale om ture og kan bruge utroligt meget tid på dette. På daglig basis tænker jeg på nye eventyr/mål, som jeg har tænkt mig at jagte. Næste forår skal mit bjerg CV udvides – hvor Kilimanjaro, Pokalde Peak, Island Peak samt Lobuche East står for skud. 

Kommende rejser med Mikkel Rosendal

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.