Carsten Kjærgaard

Rejseleder

Rejseleder

Carsten er en ægte ”Nepalmand” og er oprindelig uddannet antropolog med speciale i Nepal og feltarbejde i 1989 i den lille Gurung-landsby Langdigaun. Den første rejse til Nepal var tilbage i 1982 på det klassiske Annapurna Circuit. Men det var med feltarbejdet i 1989, at Nepal kom dybere ind under huden og det har bl.a. ført til et kort forskningsophold i 1991, samt deltagelse i evalueringen af Danidas støtte til demokratiprocessen i Nepal i 1994.

Carsten løber desuden marathon og ultraløb og har været rejseleder i Nepal siden 2008 med rejser til Langtang, Manaslu som han har gået seks gange, Annapurna basecamp, et par gange i Dolpo, Everest base camp og en bunke forskellige treks i Annapurna-området.

Carsten har en utrolig stor viden om Nepals kultur, om kaster og etnicitet, religion, historie, politiske og økonomiske forhold, bjergbestigningshistorie, regional viden om de forskellige trekkingområder og meget mere – og så elsker han at fortælle om Nepal.

Selv om Carsten primært slår sine folder i Nepal, har han også vandret mange andre steder i verden. Hos Kipling kan du også møde ham på spændende rejser som ex. Toubkal i Marokko og Petra i Jordan. 

Kommende rejser med Carsten Kjærgaard