Carsten Kjærgaard

Rejseleder

Rejseleder

Carsten er en ægte ”Nepalmand” og er oprindelig uddannet antropolog med speciale i Nepal og feltarbejde i 1989 i den lille Gurung-landsby Langdigaun. Den første rejse til Nepal var tilbage i 1982 på det klassiske Annapurna Circuit. Men det var med feltarbejdet i 1989, at Nepal kom dybere ind under huden og det har bl.a. ført til et kort forskningsophold i 1991, samt deltagelse i evalueringen af Danidas støtte til demokratiprocessen i Nepal i 1994.

Carsten løber desuden marathon og ultraløb og har været rejseleder i Nepal siden 2008 med rejser til Langtang, Manaslu som han har gået seks gange, Annapurna basecamp, et par gange i Dolpo, Everest base camp og en bunke forskellige treks i Annapurna-området.

Carsten har en utrolig stor viden om Nepals kultur, om kaster og etnicitet, religion, historie, politiske og økonomiske forhold, bjergbestigningshistorie, regional viden om de forskellige trekkingområder og meget mere – og så elsker han at fortælle om Nepal.

Selv om Carsten primært slår sine folder i Nepal, har han også vandret mange andre steder i verden. Hos Kipling kan du også møde ham på spændende rejser som ex. Toubkal i Marokko og Petra i Jordan. 

Kommende rejser med Carsten Kjærgaard

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.