Bjergbestigning og ekspeditioner

At deltage på en ekspedition – eller stå på toppen af et bjerg, er en oplevelse, som vil stå mejslet i sindet resten af ens liv. Der er formodentlig ikke andre rejseformer, der sætter alle sanser i spil på samme måde.

Praktisk information

Bjergbestigning er en anderledes rejseform, som specielt er god for folk, der ønsker aktive og oplevelsesrige rejser. At deltage i en ekspedition og at overkomme diverse hårde og anderledes udfordringer, som de stejle skråninger og de spidse klipper sætter op foran dig, er med til at gøre oplevelsen langt bedre. Når man står på toppen af et bjerg, er udsigten ubeskrivelig, og du får uden tvivl et panorama at se, som du aldrig har set magen til før. Bjergbestigning er en rejseform, der sætter alle sanser i spil på samme tid, og tager din rejse til nye højder. Kiplings medarbejdere har selv dyrket bjergene gennem både trekking og bjergbestigning og med mere end 25 års erfaring, kan vi garantere dig, at du får de bedste ruter, de største topchancer og det bedste grundlag for en god ekspedition. Bjergbestigning i Asien

Asien er et fascinerende kontinent, som kan tage dig på unikke oplevelser gennem bjerge, dale, skove, jungler samt vise dig nogle af dyrelivets smukkeste arter. Dog er Asien særligt kendt for kontinentets gode muligheder for bjergbestigning, som tager dig til unikke og imponerende udsigter. Vi tilbyder bl.a. ruter til Nepal, Indien og Tibet, som tager din ekspedition til nye højder og som vil vise dig fortryllende panoramaer, mens du bevæger dig op ad bjerget. Vi giver dig muligheden for at rejse med dansk rejseleder eller få skræddersyede, individuelt arrangerede arrangementer. 

 


Bjergbestigning i Afrika

Det fantastiske kontinent har alt at byde på fra savanne og jungle til byliv og badeferie. Og når det kommer til bjergbestigning, er Afrika bestemt heller ikke et kedeligt kontinent. Afrika byder bl.a. på det fantastiske Kilimanjaro, som med sin hvide top rejser sig majestætisk op fra den afrikanske savanne. Kipling har mange års erfaring og er særligt specialiserede i ekspeditioner til Tanzania og Marokko, som begge er lande, der giver mulighed for unikke udsigter og fascinerende panoramaer. Afrika er i sandhed et kontinent, som gemmmer på enestående og uforglemmelige oplevelser - især når det opleves fra toppen. 

 


Bjergbestigning i Europa

Europa er på mange måder et kontinent, som ikke betragtes som noget særligt. Når rejsende tager ud og oplever den store verden, så ønsker vi os ofte så langt væk fra Europas grænser, som vi overhovedet kan komme. Men på trods af vores kontinents størrelse, har Europa fantastiske oplevelser at byde på, hvis man tager de rigtige steder hen. Kipling har med mange års erfaring fundet Europas skjulte skatte, og vi har derfor også fundet de absolut bedste bjergbestignings-ruter, som Europa har at byde på. Med Kipling Travel har du muligheden for at opleve det imponerende Mont Blanc og den smukke bjergkæde Kaukasus, som adskiller grænserne mellem Europa og Asien. 

 


Bjergbestigning i Sydamerika

Sydamerika er på mange måder et af verdens mest spændende og oplevelsesrige kontinenter. Med dets unikke, fascinerende kultur og tropiske klima, har Sydamerika et hav af skjulte skatte at byde på. Og når det kommer til bjergbestigning, er Sydamerika bestemt også noget for sig selv. Kipling har med flere års erfaring i bagagen fundet frem til Sydamerikas mest fantastiske ekspeditioner, som giver dig mulighed for at opleve unikke naturscenarier og nogle af dyrelivets smukkeste arter. 

 


Gode rejseformer

Når du vælger at tage kampen op mod bjergets enorme skråninger, skal du være klar over, at der er forskellige måder at gøre det på. Dette kommer både an på, hvilken rejseform du ønsker, og hvilken erfaring du har, før du begiver dig op i de enorme højder. En ekspedition er en stor mundfuld, som kræver ordentlig forberedelse. Derfor er det vigtigt for os at klæde dig på så godt som muligt, før du begiver dig op i de kolde højder. Læs nedenfor, hvilke rejseformer vi tilbyder.