Hotelkategorier

Hos Kipling Travel har vi inddelt vores hoteller i tre kategorier: Kipling Budget, Kipling Classic og Kipling Plus. Bedømmelsen er foretaget ud fra vores egen bedømmelse af hotellet og dets faciliteter. Det må altså ikke forveksles med de officielle hotelkategorier. Læs mere om hvordan vi inddeler hotellerne.

Om hotelkategorier

Gradering

Blandt vores mange muligheder tilbyder vi en del rejser, som indeholder bjergbestigning og trekking. Vi har sørget for, at dette er en oplevelse, som alle kan tage del af. Du er ikke begrænset af hverken alder, motoriske færdigheder eller kondition.Vi har nemlig inddelt vores trekking- og bjergrejser efter sværhedsgrad.

Om gradering

Evalueringer

Vi elsker at dele gode oplevelser, nye tiltag og at sende et postkort hjem i ny og næ. Alt dette gør vi under vores evalueringer. Her kan du læse en masse om, hvad andre medrejsende har syntes om vores rejser og se flotte billeder fra alle vores smukke destinationer. Her finder du også anbefalinger til seværdigheder.

Om evalueringer

Informationsaften

Hos Kipling Travel tilbyder vi et utal af rejser fordelt ud på destinationer over hele verden. Der venter nye oplevelser forude, hvor end du rejser med os hen. Men ikke to destinationer er ens. Derfor arrangerer vi jævnligt informationsaftener, hvor du kan komme og høre mere om vores mange destinationer.

Om informationsaftener