Thomas Batting

Thomas Langelund Batting

Thomas Batting har en utrolig lang rejse- og bjergerfaring og har blandt andet ledet flere Island Peak og Pokalde bestigninger i Nepal, Mt. Elbrus i Kaukasus, Aconcagua i Argentina og Kilimanjaro i Tanzania. Thomas har boet i det allernordligste Sverige og i de Franske alper igennem en længere årrække, hvor klatring, skiløb og friluftsliv fyldte det meste.

I dag bor Thomas i Aarhus, hvor naturen og bjergene rundt omkring i verden, fortsat fylder rigtig meget. Udover egne eventyr, oftest med ski og klatregrej i bagagen til blandt andet Japan, New Zealand, Canada og Georgien, har Thomas rejst med sin familie i Asien –med flere rejser til et af familiens favoritlande, Sri Lanka. De senest år har Thomas og familien kørt det meste af Scandinavian tyndt i familiens autocamper – altid ad de mindste fjeldveje når det har været muligt.

Til dagligt er Thomas afdelingsleder på Naturcenter Aarhus, i Aarhus kommune, hvor natur og dansk friluftsliv er omdrejningspunktet.

i 2022 kan du møde Thomas på Kilimanjaro.Kommende rejser med Thomas Langelund Batting

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.