Job i Kipling Travel

Vi søger en rejseekspert/sælger

 

Rejsekonsulent

Hvis du har indgående kendskab til vores destinationer og brænder for at skræddersy rejser, er det måske lige dig vi står og mangler.

Vi søger en erfaren rejsekonsulent med fokus på Sydamerika, Afrika og Asien, til en stilling i vores salgsteam, der består af stærkt engagerede medarbejdere. Du skal gerne have stor erfaring fra salg og helst også fra rejsebranchen, og selvstændigt kunne rådgive og sælge individuelle rejser fra vores kerneområder med fokus på indhold og kundens behov.

Vi ønsker at

Du gerne har et indgående kendskab til flere af vores kernedestinationer med fokus på Afrika, Asien og Sydamerika
Du har erfaring fra salg og er en stærk afslutter
Det er en fordel hvis du har arbejdet i GDS og har erfaring fra rejsebranchen
Din passion for at lave den bedste og rigtige rejse skal være bærende i dagligdagen
Du kan smile gennem kommunikation, være serviceminded og arbejde selvstændigt
Du er også en holdspiller, som gerne vil hjælpe og sparre med dine kollegaer i dagligdagen

Vi tilbyder

En dagligdag blandt et superhold af fantastiske og dygtige kollegaer
Et arbejde i en spændende virksomhed i udvikling
Årlige studierejser og mulighed for at præge virksomheden
Fast løn med pension, frokostordning og sundhedsforsikring

Kipling Travel

Om Kipling kan vi fortælle at vi begyndte rejsen i august 2003 med hjertet godt plantet i specialrejser med særlig tilknytning til lande som Nepal, Tanzania, Indien og Sicilien. Sidenhen er flere destinationer kommet til, hvor vi ligeledes er meget stærke på kendskab og indhold. Kipling Travel er en virksomhed, hvor et af vores mantraer er at ”vi vil gerne tales med”, forstået på den måde at vi ønsker at vores kunder skal kunne få fat i os, blot ved en opringning og ikke skal taste sig igennem en længere historie, før de får et rigtigt menneske i den anden ende. Vi bruger meget tid på at holde os opdateret på de enkelte destinationer ved årlige studierejser, både sammen, men også hver for sig og vi er ret sikre på du vil opleve en virkelig god arbejdsplads med dejlige kollegaer.

 

Ønsker du at høre yderligere om stillingen, så ring endelig på 47 16 12 20 og spørg efter Tine. Er ovenstående noget for dig, så skriv en ansøgning med CV til bureauleder Tine Weensgaard påtw@kiplingtravel.dk