Rejser til Tanzania og Zanzibar

Tag med Tanzania-eksperterne på safari, Kilimanjaro og Zanzibar


Rejser til Tanzania og Zanzibar

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Hos Kipling Travel planlægger vi rejser til Tanzania, hvor du kan opleve den smukke afrikanske østkyst. Dyp tæerne i Det Indiske Ocean, besøg landsbysamfundet i bjergene og kør i jeep gennem savannen. Ngorongoro krateret er et uundgåeligt paradis for safari interesseret. Her har over 25.000 pattedyr hjemme, og dine chancer for at opleve dyrefænomener som The Big Five er super gode.

Fordelt på Tanzanias fastland og på den tilhørende øgruppe Zanzibar bor ca. 50 millioner Indbyggere. Populære destinationer som hovedstaden Dodoma og storbyen Arusha besøges hvert år af et utal af turister, som hungrer efter vilde oplevelser. En rejse til Tanzania efterlader dig med den vildeste kultur- og naturoplevelse, du kan forestille dig. Læs med her. Lad drømmene tage over, mens du lærer mere om verdens bedste safariland.

Spring direkte til:

Det skal du opleve på din rejse til Tanzania og Zanzibar

Byer du skal opleve på din rejse til Tanzania og på Zanzibar

Flere steder at opleve på rejser til Tanzania

Dar es Salaam
Den gamle hovedstad og velkendte havneby i Tanzania indbyder til slentreture ved havnen og masser af kultur på byens museer og helt særlige udstillinger.

Morogoro
Byen er det perfekte udgangspunkt til din safarioplevelse på Afrikas mest eftertragtet savanne, Selous. Du kan også tage en dukkert ved det smukke Kinole vandfald.

Bukoba
Tag på en vidunderlig opdagelsesrejse i Minziro skovens frodige terræner, eller bliv fascineret af fortidens stammefolks abstrakte malerier ved Bwanji Rock Art.

Lushoto
Tag på smukke vandreture og udforsk Usambara bjergkæden. Nyd den betagende natur, og tag en iskold dukkert under Soni vandfaldet.

Dodoma
Rejs til Tanzanias hovedstad, Dodoma. Her kommer du helt tæt på Afrikas dyreliv, lærer mere om kulturen og byens fantastiske historie.

Mbeya
Oplev Mbeyas frodige landskab og tag på opdagelse ved byens særprægede naturområder. Se blandt andet den fantastiske naturskabte lava-bro.

Tanga
Helt ude på Afrikas østkyst kan du dykke ned i Galanos’ varme kilder. Byens vidunderlige historiske markeringer, vil være en oplevelse, du aldrig glemmer.

Moshi
Landsbyen i Kilimanjaro-bjergets nederste skråninger, afspejler Masai-kulturens mange aspekter, på en måde du næppe har kunnet forestille dig.

Kigoma
Små fantastiske nationalparker, lokale og anderledes madoplevelser og historien om Dr. David Livingstone. Kigoma har det hele, og mere til endda.

Tabora
En ofte overset lille by, som med sin dyrkning af lækre råvarer byder på alt det bedste fra det afrikanske køkken. Dr. Livingstone har desuden opholdt sig her.

Rejsetyper i Tanzania og Zanzibar

Trekking i Tanzania er fantastisk

Trekking i Tanzania

Mange trekkere rejser til Tanzania. Her venter den ultimative udfordring - Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. I Kilimanjaro Nationalpark er der forskellige niveauer af trek. Eksempelvis kan du tage på et syv dages trek, og nå til tops på bjergtagende Kilimanjaro.

Se trekkingrejser her

Skræddersyede rejser til Tanzania

Forestil dig en rejse til Tanzania, der er skræddersyet til dig – og så endda med et Kipling-tvist. Tanzania er et kæmpe land og der er dermed også ufatteligt mange muligheder for at sammensætte forskellige typer ferier. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvad der er den helt perfekte ferie for dig.

Eller også ved du allerede præcis hvad du vil opleve, men finder ikke DIN rejse blandt vores mange pakkerejser. Uanset scenariet, så sammensætter vi hellere end gerne en helt unik rejse til dig og din familie, med alt hvad du drømmer om at opleve i Tanzania.

Vi har rejst Afrika tyndt, og kender om nogen til oplevelsen af at være tæt på savannens mægtige dyreliv, at nyde Zanzibars smukke kyster eller at stå på Afrikas tag – Kilimanjaro.

Vores garvede rejseledere sørger for, at du får skræddersyet en rejse med bidder fra alt det, der gør Tanzania til et fantastisk safariland perfekt sammensæt efter dine ønsker og behov.

Sådan foregår vores skræddersyede rejser til Tanzania

Måske kender du allerede alle detaljer af din drømmerejse og skal blot have et sted at bestille den eller også har du en god ide om, hvad du gerne vil opleve, men har brug for lidt sparring til at sammensætte den perfekte ferie. Under alle omstændigheder sidder vores Tanzania-eksperter klar ved telefonen for at hjælpe dig.

Ring til os, og så hjælper vi dig med at finde en rejse, der indeholder dine drømmeoplevelser og vi giver den gerne et Kipling-tvist, så du er sikker på at du oplever alt det bedste fra Tanzania.

Spændende dyr du kan opleve på din rejse til Tanzania og Zanzibar

I Danmark er vores muligheder for at opleve de eksotiske dyr begrænsede. Vi kan observere dem gennem gitter eller ruder, hvor de slet ikke får lov til at udfolde sig, som de vilddyr de er. Når du rejser til Tanzania, træder du ind på dyrenes territorium, og du må affinde dig med, at besøget vil være på deres præmisser. På savannen er vi nemlig gæster i dyrenes hjem. Dette er blot én af de store oplevelser, som Tanzania rejser gemmer på.

Oplev flodheste, giraffer, geparder og løver i deres naturlige omgivelser. Se gnuer og zebra på vildtvandring i samlet flok, eller bliv betaget af de neon-pink flamingoer blandt hundredvis af andre fuglearter. Dyrelivet udfolder sig ikke kun til lands og i luften. Tager du på en kombineret Tanzania Zanzibar rejse, er der et hav af snorkle- og dykkermuligheder – bogstaveligt talt. Det indiske Ocean gemmer på et utal af farverige fisk, havskildpadder, delfiner, pilrokker, moræner, blæksprutter og meget mere.

Rejs til Tanzania og se bøflerBøflen
Rejs til Tanzania og se chimpanserChimpansen
Rejs til Tanzania og dyk med cichildenCichliden
Rejs til Tanzania og se delfinerDelfinen
Rejs til Tanzania og se elefanterElefanten
Rejs til Tanzania og se flamingoerFlamingoen
Rejs til Tanzania og se flodhesteFlodhesten
Rejs til Tanzania og se fugleedderkopperFugleedderkoppen
Geoparder i TanzaniaGeparden
Se graffer når du rejser til TanzaniaGiraffen
Rejs til Tanzania og se havskildpadderHavskildpadden
Rejs til Tanzania og se hyænerHyænen
Rejs til Tanzania og se krokodillerKrokodillen
Rejs til Tanzania og se leoparderLeoparden
Rejs til Tanzania og se løverLøven
Rejs til Tanzania og se næsehornNæsehornet
Rejs til Tanzania og se vortesvinVortesvinet
Zebraen

Spørgsmål fra de rejsende

Nej, det er ikke farligt at bo på savannen under din rejse til Tanzania. Man skal dog have respekt for, at vi er på dyrenes territorium, og at nogle af dyrene kan være farlige, hvis de føler sig truet. Derfor skal der tages de rigtige forbehold, når man sover på savannen. Dette er naturligvis noget, som vi har fuldstændig styr på. Så når du bestiller din rejse til Tanzania hos os, skal du ikke bekymre dig om det.

Ja, børn er mere end velkomne på vores rejser til Tanzania. Vi har rejst med mange børn gennem årenes løb og ved hvordan vi sammensætter en rejse så hele familien, store som små, får en god ferie. Vi har rejst med børn helt ned til toårsalderen og op til store teenagere og det har været en lige stor succes hver gang.

Ja, det 100 % sikkert at rejse til Tanzania. Når man rejser til et så fjernt land, er der dog altid nogle forbehold man skal tage, så rejsen opleves sikker og tryg. Der er derfor nogle forberedelser man skal gøre sig inden afrejse, nogle typer adfærd der bør undgås og nogle områder, man ikke bør opholde sig i. Vi har rejst i Tanzania over 20 år. Derfor kender vi til alle disse forbehold og guider vores kunder præcist og udførligt i disse.

Som udgangspunkt er det bedst at rejse til Tanzania i perioderne;

  • december til marts
  • juni til oktober

På den måde undgår du nemlig de to regnsæsoner i det sene forår og i november.

Alle tre er Kipling-klassikere, så du får en fænomenal oplevelse, uanset dit valg. Hvert land har dog sine egne karakteristika, så det afhænger af jeres præferencer. Vi anbefaler oftest rejser til Tanzania grundet den ekstrem høje dyreintensitet, de smukke naturfænomener som Ngorongoro-krateret og ikke mindst verdens måske bedste safariområde, nemlig Serengetis mægtige savanne.

På safariturene i Tanzania kører vi i jeeps, hvor alle er garanteret vinduesplads og hvor der maksimalt er syv i hver bil. Rejser man fire personer (eller flere) sammen, garanterer vi en privat safarijeep.

Visum udstedes på normale turistrejser i lufthavnen eller ved ankomst til grænsen. Man skal være opmærksom på, at passet som minimum skal være gyldigt i seks måneder efter hjemkomstdatoen.

Teltene på savannen er store (nok omkring 40m2) og fungerer normalt som “dobbeltværelse”, hvor der er to sovepladser samt toilet og bad. Det er den allerbedste måde at opleve savannen på.

Det kommer meget an på årstiden og rejseperioden. På rejser til Tanzania bruger vi typisk luftfartsselskaber som KLM, Turkish, Kenya, Ethiopian, Lufthansa, Swiss Air og Qatar, som alle har gode forbindelser til landet.

Der er potentielt set malaria under 1.000 meters højde. Derfor skal du efter samråd med lægen overveje at have malariaprofylakse med have vaccine mod Malaria. Hvis du ønsker at læse mere om de konkrete vaccine-anbefalinger, så kan du læse mere på sikkerrejse.dk.