Rejser til Tanzania og Zanzibar

Få verdens bedste safarioplevelse på vores rejser til Tanzania

Tanzania er ubetinget verdens bedste safariland, hvorfor en rejse til Tanzania bør indeholde et element af safari. Rejser til Tanzania byder på nogle helt specielle oplevelser, som man ikke får magen til andre steder – det er vildt og på mange måder uspoleret. Se løverne jage bøfler på Serengetisletten, tag på bådsafari i Selous Nationalpark eller nyd en afslappende badeferie på Zanzibars smukke sandstrande. På rejser til Tanzania tilbyder vi hos Kipling Travel unikke muligheder for trekking til Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, eller det mindre befærdede trek ved Mount Meru.

Kiplings rejser til Tanzania - få en oplevelse, du aldrig glemmer

Tanzania er et land der kan tilfredsstille de fleste rejselystne, da rejser til Tanzania både byder på oplevelse, aktivitet, safari og afslapning. Hvis du tager på en rejse til Tanzania med Kipling Travel, får du en oplevelse, som du aldrig glemmer.

Rejser til Tanzania og Zanzibar

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information
Munk går mod solnedgangen

Hos Kipling Travel udbyder vi rejser til Tanzania, hvor du kan opleve den smukke afrikanske østkyst. Foruden udsigten til Det Indiske Ocean, så venter der et hav af kulturelle oplevelser på dig, når du rejser til Tanzania. Derudover giver denne smukke del af Afrika dig de bedste safari-muligheder. Besøg blandt andet Ngorongoro krateret - et paradis med over 25.000 større pattedyr, hvor der er gode chancer for, at opleve dyrefænomener som “The Big Five”.

Fordelt på Tanzanias fastland og på den tilhørende øgruppe Zanzibar bor ca. 50 millioner Indbyggere. Dodoma er Tanzanias hovedstad.  Også Arusha er en populær by, sim alle rejser til Tanzania bør inkludere et besøg til. Herfra tager mange videre på safari eller ud til Afrikas største bjerg Kilimanjaro.Den Tanzanianske befolkning snakker Swahili og i nogle indbyggere mestre engelsk som et levn fra datidens britiske kolonisering. Mange fortsætter desuden rejser til Tanzania med et besøg på den tilknyttede ø Zanzibar, hvor bountystrande og azurblåt hav venter på dig.

Det skal du opleve i Tanzania og Zanzibar

Byer i Tanzania og på Zanzibar

Flere steder at opleve

Dar es Salaam
Den gamle hovedstad og velkendte havneby i Tanzania, indbyder til slentreture ved havnen og masser af kultur på byens museer og helt særlige udstillinger. 

Morogoro
Byen er det perfekte udgangspunkt til din safarioplevelse på Afrikas mest eftertraget Savanne, Selous. Du kan også tage en dukkert ved det smukke Kinole vandfald. 

Bukoba
Tag på en vidunderlig opdagelsesrejse i Minziro skovens frodige terræner, eller bliv fascineret af fortidens stammefolks abstrakte malerier ved Bwanji Rock Art.  

Lushoto
Tag på smukke vandreture og udforsk Usambara bjergkæden. Nyd den betagende natur, og tag en iskold dukkert under Soni vandfaldet. I Lushoto er omgivelserne fantastiske. 

Dodoma
Tanzanias hovedstad Dodoma har noget for alle. I området kan du komme tæt på afrikas dyreliv, lære mere om den arabiske kultur og dykke ned i byens fantastiske historie.

Mbeya
Oplev Mbeyas frodige landskab og tag på opdagelse ved byens særprægede naturområder. Se blandt andet den fantastiske naturskabte lavabro. 

Tanga
Helt ude på Afrikas østkyst kan du dykke ned i Galanos varme kilder. Byens vidunderlige historiske markeringer, vil være en oplevelse du aldrig glemmer. 

Moshi
Landsbyen i Kilimanjaro-bjergets nederste skråninger, byder på en helt særlig skitsering af Masai-kulturens mange aspekter, på en måde du næppe har kunnet forestille dig. 

Kigoma
Små fantastiske nationalparker, lokale og anderledes madoplevelser og historien om Dr. David Livingstone. Kigoma har det hele, og mere til endda.

Tabora
En ofte overset lille by, som med sin dyrkning af lækre råvarer, byder på alt det bedste fra det afrikanske køkken. Dr. Livingstone har desuden opholdt sig i denne by.

 

Rejsetyper i Tanzania og Zanzibar

Trekking i Tanzania

Mange trekkere rejser til Tanzania. Her venter den ultimative udfordring i at bestige bjerget Kilimanjaro på 5.895 meter. Bjergsiden rummer tre vulkantoppe, hvoraf inden har været reelt aktive. Ved Kilimanjaro Nationalpark er der forskellige niveauer af trek. Eksempelvis kan du på en 7 dages udfordrende trekkingtur komme til tops på Kilimanjaro.

Læs om trekkingrejser til Tanzania her

Populære dyr du kan opleve i Tanzania og Zanzibar

I Danmark er vores muligheder for at opleve de eksotiske dyr begrænsede. Vi kan observere dem gennem gitter eller ruder, men da får de slet ikke lov til, at udfolde sig, som de vilddyr de er. Rejser du til Tanzania, vil du træde ind på dyrenes territorium, og du må affinde dig med, at besøget vil være på deres præmisser. Netop fordi du på savannen befinder dig blandt dyrenes naturlige omgivelser, vil oplevelsen være en helt anden - og langt mere betagende.

Oplev flodheste, giraffer, geparder og løver på hjemmebane. Se gnuer og zebra på vildtvandring i samlet flok, eller bliv betaget af de neon-pinke flamingoer blandt hundredvis af andre fuglearter. Dyrelivet udfolder sig ikke kun til lands og i luften. besøger du Zanzibar er der et hav af snorkle- og dykkermuligheder at finde. Det indiske Ocean gemmer på et utal af farverige fisk, havskildpadder, delfiner, pilrokker, moræner, blæksprutter og meget mere.