Rejser til Tanzania og Zanzibar

Få verdens bedste safarioplevelse på vores rejser til Tanzania

Tanzania er ubetinget verdens bedste safariland, hvorfor en rejse til Tanzania bør indeholde et element af safari. Rejser til Tanzania byder på nogle helt specielle oplevelser, som man ikke får magen til andre steder – det er vildt og på mange måder uspoleret. Se løverne jage bøfler på Serengetisletten, tag på bådsafari i Selous Nationalpark eller nyd en afslappende badeferie på Zanzibars smukke sandstrande. På rejser til Tanzania tilbyder vi hos Kipling Travel unikke muligheder for trekking til Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, eller det mindre befærdede trek ved Mount Meru.

Kiplings rejser til Tanzania - få en oplevelse, du aldrig glemmer

Tanzania er et land der kan tilfredsstille de fleste rejselystne, da rejser til Tanzania både byder på oplevelse, aktivitet, safari og afslapning. Hvis du tager på en rejse til Tanzania med Kipling Travel, får du en oplevelse, som du aldrig glemmer.

Rejser til Tanzania og Zanzibar

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Klima og rejsevejr i Tanzania og Zanzibar

Tanzania har overordnet to regnperioder, en kort og en lang.

  • Højsæson: Tanzania har to højsæsoner. December til marts og juli til oktober er Tanzanias mest frodige og varmeste perioder, og det er her dyrebestanddelen er størst. 
  • Lavsæson: Tanzania har ligeledes to regntider. Den lange der strækker sig fra april til juni og den korte der strækker sig over oktober og november.
  • Andet: Rejser til Tanzania og Zanzibar kan sagtens foregå hele året, dog skal du være forberedt på lidt vand i hvis du vælger at rejse i lavsæsonen. Kombinerer du din Tanzania rejse med en rejse til Zanzibar, kan du godt regne med massere af sol!

Visum og vaccinationer i Tanzania


Tanzania oplysninger


Rejser til Tanzania og Zanzibar


Kiplings favorit-oplevelser i Tanzania 


Steder at opleve i Tanzania

Kiplings favoritter

Arusha

Den ideele start på din safaritur finder du i her. Arusha er nemlig Tanzanias absolutte safariby, som med sin fantastiske placering og gode transportmuligheder, gør det nemt og overskueligt, at starte sit livs eventyr her. Herfra går turen ofte til Serengeti nationalpark, hvor imens andre bliver i byen, spiser på den lokale via via café eller shopper på Arushas mange markeder.

Læs om Arusha her

Mwanza

Sukuma-befolkningens gamle by gemmer på små fantastiske skatte i hele området. Besøg Museet der udfolder sig som som en gammel Sukuma landsby, hvor ægte stammefolk bor og arbejder hele året. Sejl ud på Victoriasøen og bliv fascineret af den omkringliggende natur. Glem ikke, at besøge Tanzanias mindste nationalpark, Sanaane. Her kan du endda opleve safari til fods.

Læs om Mwanza her

Zanzibar

Den ene halvdel af Tanzania repuplikken, finder du i det Indiske Ocean, nemlig på Zanzibar-øerne. En rejse til fantastiske Zanzibar byder på de smukkeste eksotiske hvide sandstrande, hvor det er muligt at koble helt af. I hovedbyen Zanzibar City gemmer den historiske bydel Stonetown, sig. Oplev bydelens fantastiske arkitektur og bliv draget af historien om den gamle slavehandel-central.

Læs om Zanzibar her

Flere steder at opleve

Dar es Salaam
Den gamle hovedstad og velkendte havneby i Tanzania, indbyder til slentreture ved havnen og masser af kultur på byens museer og helt særlige udstillinger. 

Morogoro
Byen er det perfekte udgangspunkt til din safarioplevelse på Afrikas mest eftertraget Savanne, Selous. Du kan også tage en dukkert ved det smukke Kinole vandfald. 

Bukoba
Tag på en vidunderlig opdagelsesrejse i Minziro skovens frodige terræner, eller bliv fascineret af fortidens stammefolks abstrakte malerier ved Bwanji Rock Art.  

Lushoto
Tag på smukke vandreture og udforsk Usambara bjergkæden. Nyd den betagende natur, og i tag en iskold dukkert under Soni vandfald. I Lushoto er omgivelserne fantastiske. 

Dodoma
Tanzanias hovedstad Dodoma har noget for alle. I området kan du komme tæt på afrikas dyreliv, lære mere om den arabiske kultur og dykke ned i de byens fantastiske historie.

Mbeya
Oplev Mbeyas frodige landskab og tag på opdagelse ved byens særprægede naturområder. Se blandt andet den fantastiske naturskabte lavabro. 

Tanga
Helt ude på Afrikas østkyst kan du dykke ned i Galanos varme kilder. Byens vidunderlige historiske markeringer, vil være en oplevelse du aldrig glemmer. 

Moshi
Landsbyen i Kilimanjaro-bjerget nederste skråninger, byder på en helt særlig skitsering af Masai-kulturens mange aspekter, på en måde du næppe har kunnet forestille dig. 

Kigoma
Små fantastiske nationalparker, lokale og anderledes madoplevelser og historien om Dr. David Livingstone. Kigoma har det hele, og mere til endda.

Tabora
En ofte overset lille by, som med sin dyrkning af lækre råvarer, byder på alt det bedste fra det afrikanske køkken. Dr. Livingstone har desudenopholdt sig i denne by.

 

Natur og dyreliv i Tanzania og Zanzibar


Anden praktisk information

Hos Kipling Travel har vi mange års erfaring med at rejse i Tanzania og Zanzibar, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for en helt igennem fantastisk safarioplevelse. Vi har derfor også stor erfaring med at sammensætte af spændende individuelle, skræddersyede rejser og grupperejser med vores rejseleder. Programmerne for din Tanzaniarejse spænder bredt fra safarirejser i forskellige nationalparker, til kulturrejser med et møde med lokalbefolkningen, og over til mere aktive rejser med trekking og bestigning af Kilimanjaro.

 

Glæd dig til en rejse til Tanzania og Zanzibar, for lige om hjørnet venter paradis-øen Zanzibar, Serengetisletten, Kilimanjaro og Ngorongoro krateret.

Du kan kontakte os her og modtage et unikt tilbud på en rejse til Tanzania og Zanzibar.

Vi glæder os til at arrangere din Tanzania drømmerejse!

Mere information om Tanzania

 

Mulige pattedyr - dyreliste Afrika safari

Flagermus

White bellied Free-tailed Bat (Mops niveiventer)

Aber

Chimp (Chimpanser)
Black-faced Vervet (Sort vervet abe)
Syke´s Monkey (Samango abe)
Olive Baboon (Anubis bavian)
Yellow Baboon (Den gule bavian)
Black and White Colobus (Sort-hvide colobus aber)

Rovdyr

Black-backed Jackal (Sortrygget Sjakal)
Bat-eared Fox (Øreræven)
Slender Mongoose (Det slanke desmerdyr)
White-tailed Mongoose (Hvid-halet desmerdyr)
Banded Mongoose (Det stribede desmerdyr)
Spotted Hyanea (Plettet Hyæne)
Cheetah (Gepard)
Lion (Løve)
Leopard (Leopard)

Klippegrævlinger

Rock Hyrax (Klippegrævling)

Tykhuder og svin

African Elephant (Afrikansk Elefant)
Black Rhinoceros (Sort Næsehorn)
White Rhinoceros (Hvidt Næsehorn) 
Hippopotamus (Flodhest)
Giant Forest Hog (Stort Skovsvin)
Warthog (Vortesvin)
Bush Pig (Skovsvin)

Zebraer

Common Zebra (Almindelig zebra)
Grevy's Zebra (Gravy's zebra)

Giraffer

Masai Giraffe (Masaigiraf)
Reticulated Giraffe (Netgiraf)

Antiloper og gazeller

Coke's Hartebeest Kongoni (Kongoni antilope)
Wildebeest (Hvidskægget Gnu)
Topi (Topi antilope)
Black-fronted Duiker (Dykkerantilope)
Steinbock (Stenbuk)>
Krik's Dik-dik (Kirks Dik-Dik antilope)
Common Waterbuck (Almindelig Vandbuk)
Defassa Waterbuck (Defassa Vandbuk)
Bohor Reedbuck (Rørbuk)
Impala (Impala)
Thompson's Gazelle (Thompson gazellen)
Grant's Gazelle (Grants gazelle)
Bushbuck (Skriftantilope)
Eland (Elsdyrantilope)
African Buffalo (Afrikansk bøffel/Cape bøffel)

Gnavere

African Hare (Afrikansk Hare)
Cane Rat (Rør-rotte)
Striped Ground Squirrel (Stribet Jordegern)
Unstriped Ground Squirrel (Jordegern)