Bestig Kilimanjaro og oplev safari
samt drømmeøen Zanzibar
Antal dage: 18
Priser fra: 28.998,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Kilimanjaro, safari og Zanzibar

Det optimale eventyr - bestigning af Kilimanjaro, storslået safari og badeferie på eksotiske Zanzibar.

 

Få fuldt udbytte af Tanzania, ved at opleve Tanzanias tre største og mest fantastiske seværdigheder. Denne tur byder på den optimerede Machame rute op på spektakulære Kilimanjaro.

Turen byder herefter på en fantastisk safari til nogle af Tanzanias spændende og bedste nationalparker som Tarangire, Lake Manyara og Ngorongoro Krateret. Turen ender velfortjent på den eksotiske og smukke ø Zanzibar.

 

Vi er specialister inden for landet Tanzania, og vi elsker at udfordre og lære nye ting om dette spændende land. Med os vil du altid have mulighed for at skræddersy din helt egen rejse til Tanzania.


"Vi mødte ved Kipling en imødekommenhed og forståelse og vore spørgsmål blev taget seriøse. Vi fik yderst kompetent rådgivning til vores rejse, og alt fungerede 100% under rejsen. "

 • Det ultimative eventyr – bestigning af Kilimanjaro, Tanzania safari og Zanzibar badeferie
 • Stor topchance på Kilimanjaro med 7 dages trekking på bjerget
 • Machame ruten, Whisky ruten – 7 dage på bjerget, forøg din topchance
 • Giv dig selv den bedste mulighed for at bestige Kilimanjaro – undgå højdesyge
 • Stor safari i 4 forskellige nationalparker
 • Badeferie på yderst eksotiske Zanzibar – kridhvide strande og turkisblåt vand
1.

Afrejse mod Afrika, Kilimanjaro Airport, Tanzania

Dag 1

Et spændende eventyr begynder

Afrejse fra København mod Kilimanjaro Airport.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Ankomst Kilimanjaro lufthavn og Moshi

Dag 2

Ankomst til Tanzania

Ved ankomsten til Tanzania står vores mand klar med et Kipling Travel skilt i lufthavnen. Fra lufthavnen er der en god times kørsel til Moshi, hvor der er indkvartering på Hotel Springlands, der ligger i skyggen af Kilimanjaro, som nærmeste nabo til Afrikas mægtigste bjerg. Der er mulighed for at nyde dagen ved poolen på hotellet eller tage en tur til Moshi, der er en herlig by med masser af lokale butikker og små markeder.

Overnatning i Moshi på Hotel Springlands.

Morgenmad er inkluderet

3.

Machame Gate – Machame Camp 2.980 meter

Dag 3

Machame Camp 2.980 meter

Efter morgenmaden kører vi til indgangen af Kilimanjaro Nationalpark i knap 1.500 meters højde. Her skrives vi ind og gøres opmærksom på reglerne i parken. Vi vandrer gennem smuk skov. Landskabet åbner sig, og i knap 3.000 meters højde kommer vi til den flot beliggende Machame Camp 2.980 meter med smuk udsyn til Kilimanjaros tinder.

Overnatning i telt.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

4.

Shira Camp Hut 3.840 meter

Dag 4

Shira Camp Hut 3.840 meter

De første af dagens timer går med at krydse det berømte Moorland, der ligger i højden fra 2.800-4.000 meter. Det er karakteriseret ved lav buskvækst, specielle planter og mosser. Længere mod nord kan vi se vores lejrplads under Kilimanjaros top. Vi ankommer efter 6-7 timers herlig vandring til lejren, 3.840 meter. Nogle vil mærke højden for første gang.

Overnatning i telt.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

5.

Via Lava Tower til Barranco Hut 3.950 meter

Dag 5

Barranco i 3.950 meter

Allersidste del af Shira-plateauet rejser sig dovent over lejren, vi går ad en lille fin sti med herlig udsigt til Shira Cathedral og Mt. Meru. Landskabet bliver en anelse mere råt og bart. Vi fortsætter 2 timer til den store, smukke klippe Lava Tower i 4.500 meter. Ofte ses lammegrib og småfugle, inden vi kommer ned gennem en smuk dalsænkning, hvor to af Kilimanjaros mest berømte blomster ses: den store træagtige Giant Groundsel samt den kuglerunde sukkulent Giant Lobelia. Vi ankommer til Barranco i 3.950 meter med storslået udsigt til Kilimanjaros top.

Overnatning i telt.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

6.

Over Barranco Wall til Karanga 4.200 meter

Dag 6

Karanga 4.200 meter

Efter en smuk morgen med udsigter i verdensklasse går vi cirka en time over den stejle og smukke Barranco væg. Det ser ved starten skræmmende ud, men stien er faktisk ret god. Efter cirka en times vandring står vi på toppen af væggen. Landskabet har igen skiftet karakter. Vi er i den afroalpine bjergørken, hvor det er store plateauer, vulkansk klippe og Kilimanjaros top, som dominerer. Vi kommer hurtigt til Karanga.

Overnatning i telt.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

7.

Barafu lejren i 4.600 meters højde

Dag 7

Barafu lejren

Det er en let dag rent vandremæssigt, præcis som gårsdagen. Vi kommer over små højderygge, over småklipper, gennem smådale, kløfter og store plateauer, inden den sidste hårde stigning op til Barafu 4.600 meter. I alt tager turen 3-5 timer. Lejren ligger øde og barsk på et fremspring. Går man et lille stykke, kommer det smukke Mawenzi 5.149 meter til syne.

Overnatning i telt.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

8.

Stella Point 5.700 meter - Uhuru Peak 5.895 meter

Dag 8

Uhuru Peak 5.895 meter

Ved midnat bliver vi vækket med te og lidt morgenmad samt frisk drikkevand og en lille madpakke. Det er ubetinget turens klimaks og hårdeste tørn. Det er en drøj omgang at nå toppen af Afrikas højeste bjerg, og vi skal beregne en dag på 10-15 timer. Efter en lille times vandring bliver det stejlere, og flere højdemeter vindes. Efter cirka 6 timers vandring kommer vi til kraterkanten og Stella Point i 5.700 meter, og den sidste times vandring til Afrikas højeste top 5.895 meter er i den forbindelse småting. Det går ad en smuk bred grat med udsigter i verdensklasse til selve krateret, Afrikas store savannelandskab og ikke mindst de store isklipper, der ligger ved Northern- og Southern Icefield samt Rebman gletcheren. Selve toppen er markeret med et stort skilt. Alt afhængig af tiden og vejret bliver vi 15-20 minutter på toppen, inden vi begynder nedstigningen til Stella Point og derefter 2 timer ned til Barafu. Her tager vi et velfortjent hvil, inden det går ned af Mweka-stien. Første del er hård, da vi er trætte i benene, men vandringen er let. Vi kommer hurtigt ned under 4.000 meter. Vi hviler lidt og fortsætter en times gang ned til den herlige lejrplads ved Mweka i 3.100 meter.

Overnatning i telt.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

9.

Kilimanjaro trekket slutter, Mewka Gate og Moshi

Mweka

Nationalpark Gaten

Vi kommer ned i en bemærkelsesværdig smuk og tæt bevokset skov med store tropetræer behængt med guirlandemosser. Her kan vi være heldige at se små aber og den store, smukke colobusabe højt i træerne. Det tager normalt 2½-3 timer at gå de 1.000 meter ned til nationalparkens hovedkvarter. Vi får et bevis på bestigningen, inden vi kører ad god vej gennem kaffeplantager tilbage til Moshi. Vel tilbage på hotellet nyder vi eftermiddagen og kan med ro se tilbage på Kilimanjaro.

Overnatning i Moshi på Hotel Springlands.

Morgenmad er inkluderet.

10.

Safari - Tarangire National Park og Karatu

Dag 10

Tarangire National Park

I dag begynder safarioplevelserne. Vi kører mod masaiernes land og Tarangire National Park, der ligger smukt centreret omkring Tarangire floden. Området består primært af savanne bevokset med tornebuske og med skærmakacier og baobabtræer – indbegrebet af Østafrika, men også med indslag af tættere skov, der er et paradis for alt levende!
Vi kan benævne Tarangire som et ”alternativt Serengeti”, for i tørtidens sidste del (august-oktober) samles enorme flokke af zebraer, gnuer og elefanter for at drikke langs floden, på et tidspunkt hvor vildtrigdommen er mindst i Serengeti. Især elefanter ser vi på særdeles fint hold, ofte i store flokke. Også resten af året er mængden af slettevildt imponerende. Fuglefaunaen er mest ødsel oktober-maj. Strudse spankulerer adstadigt omkring mellem vildtet og skovene rummer flere arter af næsehornsfugle, den endemiske gulskuldrede dværgpapegøje og solfugle. Langs floden ses den særegne, enorme overdækkede rede fra hammerhovedhejren.
Efter safarien kører vi til til safarihotellet Highview, som ligger nær landsbyen Karatu i Nagorongoro’s omegn.

Overnatning i Karatu på Highview safarihotel.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

11.

Ngorongoro Krateret

Dag 11

Ngorongoro

I dag kører vi på game drive nede i verdens måske mest berømte vildtreservat Ngorongoro Krateret. Kraterbunden er stort set cirkelrund og er 14 kvadratkilometer. Det er et vidtstrakt fladt område med græssavanne, skov og den flotte Makat-sø med tusinder af flamingoer. Her lever omkring 20.000 pattedyr inden for kraterkanten (calderaet for at være helt præcis). Vi ser med det samme bøfler, zebraer og klippespringer, gazeller og forskellige antiloper. Desuden er der stor sandsynlighed for at se elefant, næsehorn, den sjældne plettede hyæne, sjakal, løve, vortesvin og gnuer. Vi kan være heldig at se leopard. Giraffer ser vi ikke hernede, med deres lange ben er de simpelthen ikke i stand til at forcere de stejle kratervægge.

Overnatning i Karatu på Highview safarihotel.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

12.

Lake Manyara Safari - fly til Zanzibar - badeferie

Dag 12

Lake Manyara Safari

Vi har en lang dag foran os og står derfor tidligt op, tjekker ud og tager bagagen med. Vi skal på en flot, dog relativ kort, safari i Lake Manyara National Park.
Lake Manyara er et enestående reservat på 330 km2. Med Great Rift Valley væggen som dramatisk kulisse findes ved den lavvandede sø enorme kolonier af skovstorke og pelikaner, mens store flokke af flamingoer farver søbredderne lyserøde. Bedst kendt er Lake Manyara dog for sine træklatrende løver – en meget anderledes oplevelse end de passivt hvilende flokke, vi ser andetsteds. Desuden har søen en meget stor bestand af flodheste. Lake Manyara omgives af frodig skovsavanne med et væld af fugle. Området er beskrevet af flere forfattere, blandt andet i Hemingway’s "Afrikas Grønne Bjerge".

Efter 3 fantastiske safari dage, med oplevelser i både Tarangire, Ngorongoro og Lake Manyara kører vi til lufthavnen ved Arusha eller Kilimanjaro og flyver den korte, smukke, tur til Zanzibar.
Zanzibar er et frontalangreb på alle sanser, det er spændende og dybt eksotisk – og den tidligere slave ø og nuværende krydderi ø byder dig velkommen på bedste vis.

Vi skal bo på dejlige Langi Langi Beach Hotel, flot bygget udover havet i midten af Nungwi. Hotellet ligger direkte ud (over) stranden og har en dejlig have med swimmingpool. Vi har samarbejdet med Langi Langi gennem mange år og står på rigtig god fod med familien, som driver dette hyggelige hotel. Der er en lille strand neden for Langi og flere skønne strande inden i Nungwi. Vandet er usandsynlig smukt og sandet så hvidt at man må knibe øjnene sammen for ikke at blive blændet. I livlige, hyggelige Nungwi samt på Kendwa stranden ved siden af, er der masser af hyggelige og gode restauranter og cafeer.

Overnatning i Nungwi på Langi Langi Beach Hotel.

Morgenmad og frokost inkluderet.

13.

Badeferie på Langi Langi Beach Resort, Nungwi

Dag 13

Zanzibar

Vi nyder livet ved stranden de næste dage. Skal der lidt afveksling til, er der masser af muligheder for at tage på udflugter, snorkle og dykkerture. Prøv f.eks en halv dags tur, hvor I får set, hvordan alle de forskellige krydderier, som vi normalt kun kender fra supermarkedet, bliver dyrket. En meget spændende tur med en masse ”aha-oplevelser” og skønne duftindtryk. Her dyrkes bl.a. vanille, nelliker, muskat, peber, ingefær og en lang række forskellige frugter. En sejltur ud til nogle af dykker atollerne er også en dejlig oplevelse, som ofte inkluderer en picnic på standen med friskfanget grillet fisk.

Overnatning i Nungwe på Langi Langi Beach Hotel.

Morgenmad inkluderet.

14.

Badeferie på Langi Langi Beach Resort, Nungwi

Dag 14

Badeferie på Langi Langi Beach Resort

Denne dage er ren afslapning på stranden, her har du fuldt rådighed over hvad du vil lave. Øen Zanzibar byder på meget mere end lækre strande, som du har mulighed for

Overnatning i Nungwi på Langi Langi Beach Hotel.

Morgenmad inkluderet.

15.

Badeferie på Langi Langi Beach Resort, Nungwi

Dag 15

Badeferie

Overnatning i Nungwi på Langi Langi Beach Hotel.

Morgenmad inkluderet.

16.

Badeferie på Langi Langi Beach Resort, Nungwi

Dag 16

Afslapning på Zanzibar

Overnatning i Nungwi på Langi Langi Beach Hotel.

Morgenmad inkluderet.

17.

Zanzibar og fly til København

Dag 17

Afsked med Zanzibar

En begivenhedsrig rejse slutter – det er blevet tid til at tage afsked med Zanzibar og vende næsen hjemad. Vi kører fra Nungwi stranden mod Stone Town og lufthavnen for at påbegynde vores hjemrejse.

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

18.

Ankomst

Ankomst til København

I løbet af formiddagen ankommer vi til København.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
26. februar - 31. marts 2019
30.798,-
29.798,-

1. april - 31. maj 2019
Kontakt os
Kontakt os

1. juni - 20. juni 2019
31.998,-
30.998,-

21. juni - 21. august 2019
36.798,-
35.498,-

22. august - 31. oktober 2019
31.598,-
29.998,-

1. november - 10. december 2019
30.798,-
28.998,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Kilimanjaro//Dar Es Saalam-København på økonomiklasse
 • Flyrejse Arusha-Zanzibar-Dar es Salaam med Precision Air på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 •   3 nætter på Springlands Hotel i Moshi inkl. morgenmad (inkl. tidlig check-in på ankomstdagen)
 •   7 dages Kilimanjaro trek, Machamerute
 • Lokal engelsktalende Kilimanjaro guide 
 • Trekking med bærere til al bagage og al fælles udstyr
 • Forsikring af bærerene på Kilimanjaro samt medlemsskab af KIATO (Kilimanjaro Association of Tour Operators) og Mount Kilimanjaro Porters Society
 • Overnatning i telt på trekket, inkl. morgenmad, frokost og aftensmad
 • Kilimanjaro trekking tilladelse (alle park fee og tilladelser mm)
 • Kilimanjaro Rescue Fee
 •   3 dages safarirejse i safarijeep med garanteret vinduesplads og max 7 personer
 •   2 nætter på Highview safarihotel i dobbeltværelse
 • Al transport med chauffør og lokal engelsktalende safariguide jf program
 • Alle måltider på safarituren, som beskrevet i programmet
 • Afgifter og tilladelser til Nationalparkerne
 •   5 nætter på Langi Langi Beach Resort i Garden View dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • Afhentning i lufthavnen og transport til og fra hotellerne
 • VAT/turistskat i Tanzania
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales). Obs. Vær opmærksom på, at forsikringen skal dække højdeturer og bjergbestigning. Gouda rejseforsikring dækker bjergbestigning og trekking i alle højder
 • Visum til Tanzania/Zanzibar (fås ved ankomsten i lufthavnen)
 • Forplejning udover den nævnte og personlige udgifter
 • Drikkepenge Kili-trek, beregn 220-250 USD (de velfortjente drikkepenge afleveres på hotellet efter trekket for at sikre en korrekt fordeling)
 • Drikkepenge safari, beregn ca. 30 USD pr. safaridag for hele bilen
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamburg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 

 

Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Ballonsafari - oplev savannen fra varmluftballon
Pris fra 4.398 kr./person
Z-Hotel strand
Z-Hotel - Deluxe seaview-værelse - 5 nætter
Pris fra 3.298 kr./person
Langi Langi Seaview
Langi Langi - Seaview-værelser, direkte over havet - 5 nætter
Pris fra 998 kr./person
Gold Zanzibar - Kendwa
Gold Zanzibar - Kendwa - Deluxe ocean værelse - 5 nætter
Pris fra 3.798 kr./person
Ngorongoro Sopa Lodge
Ngorongoro Sopa Lodge
Pris fra 1.298 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Juni til marts

Sværhedsgrad: C, topdagen D/E

Type: Individuel bjergbestigning, safari og badeferie

Vores hoteller: Zanzibar

Vores lodges: Tanzania

Vælg den rigtige rute: Kilimanjaro

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 Kiplings anbefalinger om trekking og bjergbestigning: Trekking og bjergbestigning

 

Kilimanjaro

”Så stort som hele verden, prægtigt, højt og ufatteligt hvidt i solskin” skriver Hemingway – og hans begejstring er til at forstå, for Kilimanjaro er et af verdens højeste fritstående bjerge og har et areal på godt 4.000 km2. Højeste punkt er Uhuru Peak (Kibo) 5.895 m. Bjerget er gigantisk og består af tre toppe, Shira 3.962 m. Mawenzi 5.149 m. og så hovedtoppen Kibo 5.895 meter. Alle, der har mod på en ekstraordinær ferie med god, krævende, og smuk vandring, har mulighed for at komme på toppen af Afrika, hvor trekking, sne og bjergene er i højsædet.

 

Guidebøger: 

Vi anbefaler Bo Belvedere Christensens fantastiske og omfattende Kilimanjaro-guidebog, der kan købes her.

Foredrag

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

20. marts 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Afrika: Safari i Tanzania og Zanzibar

19. oktober 2019 · Klokken 11:00 - 11:30

Messen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen. Sal A. Halmtorvet 11, 1700 København V

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.