Trekking gradering

Sværhedsgraden varierer på vores vandre- og trekkingture

Der er forskel på vores vandreferier og trekkingtures sværhedsgrad. Vi kalder det gradering, og for at du bedst kan vælge den tur, der passer til din lyst og formåen, har vi lavet en graderingsskala. Den er selvfølgelig kun vejledende, men kan give et fingerpeg om de vandreture og bjergrejser vi arrangerer.

Du er altid velkommen til at kontakte Kipling Travel for nærmere oplysninger om turenes sværhedsgrad.

De forskellige sværhedsgrader

Her kan du se en beskrivelse af de forskellige sværhedsgrader, som findes på vores vandre- og trekkingture:

Let - kulturvandring (A):

Er den letteste grad, og vi karakteriserer den som en almindelig kulturrejse. "Vandring" på op mod to timer som maksimum. Vandrestøvler er ikke nødvendige, blot normalt fornuftigt fodtøj.

Let middel (B):

Er den næstletteste gradering, hvor vandringen er under middel, men hvor dagene består af mellem 3 og 5 timers vandring. Enkelte dage kommer vi op på 6 timer inklusive alle pauser. Højderne kan komme op mod 4.000 meter. Vi kalder det også god familiegradering. Ordentlige, men lette vandrestøvler anbefales.

Middel (C):

I denne kategori ligger de fleste vandre- og trekkingture. Dagene er op til 7-8 timer, og stor højde over 5.000 meter kan forekomme. Alle i normal god fysisk form kan sagtens være med her. Gode vandrestøvler er nødvendige.

Hård (D):

Her er tale om ekspeditionsprægede trekkingture, hvor dagene er lange og stigningerne ditto. Gode vandrestøvler er nødvendige.

Meget hård (E):

Er typisk enkeltstående topdage. Der er ikke tale om bjergbestigning, men dejlige, lange og anstrengende dage i bjergene. Gode vandrestøvler er nødvendige.

 

Se vores trekking og vandreture

 "

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik