Rejser til Argentina

Rejser til Argentina - kontrastfulde oplevelser med Kipling Travel


Rejser til Argentina

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Rejs til Argentina på et henrivende latina-eventyr. Listen af muligheder på Sydamerikas sydspids er uendelige. Med Kipling Travel får du oplevelser serveret, som ikke mange turister får del i på deres rejse til Argentina. Bliv eksempelvis klogere på hverdagen hos en af Patagoniens fåreavlere eller få tilfredsstillet smagsløgene, når vi smager os gennem Palermo Viejos Parillas.

Argentina grænser op til Uruguay, Brasilien, Paraguay, Bolivia og Chile - lande som alle er værd at besøge. Faktisk kan du med Kipling Travel kombinere din rejse til Argentina med en trekkingtur i det chilenske paradis. Argentina rummer 41,5 millioner mennesker. Det venlige folkefærd forsøger sig gerne med engelske gloser, omend spansk er modersmålet for lang de fleste.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Argentina

Byer i Argentina

Rejsetyper i Argentina

Trekking er muligt når du rejser i Argentina

Trekkingrejse i Argentina

Mulighederne for at sætter fødderne i bevægelse ved trekking er mangfoldige i Argentina. Her kan du trekke på en gletsjer såsom perito Moreno, rundt i området ved Iguazu Vandfaldene, og du kan endda krydse landegrænsen mellem Argentina og Chile til fods.

Se trekkingrejser her

Populære dyr som du kan opleve i Argentina

På din rejse til Argentina er det måske uventet, hvilket fantastisk dyreliv der er at opleve her. Imens jaguaren sniger sig rundt i sumpområder i det sydlige Argentina, står pingvinerne frem i hobetal i Nordargentina. I Argentina kan du lade dig betage af de store hvaler i havet og de larmende brøleaber på land. 2.900 ud af verdens 9.000 fuglearter er repræsenteret i Sydamerika, hvorfor der flyver mange farverige fugle hen over Argentina også.

Der er ikke to argentinske kroge, som ligner hinanden. Foruden de antarktiske egne i syd og de varmere eksotiske områder i nord, så er Argentina rendyrket landidyl i den centrale del af landet. Her kan du ride på heste, opleve opdræt af kvæg og spise grillet lam fra egen gård. Argentina er mangfoldig og det er dyrelivet på alle måder også. Du kan herunder læse mere om nogle af de dyr, som du kan opleve på din rejse til Argentina.

 

Oplev anakondaen på rejser til ArgentinaAnakondaen
Oplev andeskondoren på rejser til ArgentinaAndeskondoren
Oplev blåhvale på rejser til ArgentinaBlåhvlalen
Oplev cichilden på rejser til ArgentinaCichliden
Svøm med delfiner på rejser til ArgentinaDelfinen
Pas på piratfisk på rejser til ArgentinaDen røde piratfisk
Se smukke flamingoer på rejser til ArgentinaFlamingoen
Hold øje med fugleedderkopper på rejser til ArgentinaFugleedderkoppen
Svøm med havskildpadder på rejser til ArgentinaHavskildpadden
Tag dig i agt for krokodiller på rejser til ArgentinaKrokodillen
Se de bedårende lamaer på rejser til ArgentinaLamaen
Oplev pumaen i naturen på rejser til ArgentinaPumaen
Oplev tapiren på rejser til ArgentinaTapiren
Du behøver ikke frygte vampyrflagermus på rejser til ArgentinaVampyrflagermusen

Spørgsmål fra de rejsende

Såfremt dit ophold maksimalt er på 90 dage, skal du ikke søge om visum for at rejse til Argentina. Du kan forlænge dit ophold ved at betale et gebyr. Dit pas skal være gyldigt under opholdet, det er også muligt at rejse i begge lande på et dansk nødpas.

God tid forinden afrejse bør du forhøre dig med din læge om, hvilke vaccinationer du skal have inden afrejse til Argentina. Du kan blandt andet også tjekke de officielle anbefalinger her.

Generelt er det sikkert at rejse til Argentina. Hold dig opdateret på udenrigsministeriets hjemmeside for at få de seneste rejse anbefalinger.

Ja! Argentina byder på fantastiske naturoplevelser, som vandfaldene ved Iguazu og storslåede bjerge i Patagonien og Ildlandet. Se eksempelvis vores trek i Patagonien, hvor vi både rejser gennem Argentina og chile.

Vi kan ikke komme udenom de uforglemmelige naturoplevelser, som både Argentina og Chile byder på. Er man til en aktiv ferie, er der gode muligheder for vandring og trekking i den berømte chilenske nationalpark, Torres del Paine. Landet byder på flere enestående seværdigheder, som verdens største ismasse, Perito Moreno-gletsjer og “verdens ende” i Ushuaia. Også Påskeøen er noget, du ikke må gå glip af. Den spektakulære ø er særligt, kendt for sine menneskelignende stenmonumenter.

Den argentinske kultur er ligeledes enestående. Snyd ikke dig selv for at opleve tango, kulinariske sensationer og formidabel vin på vingårde i Mendoza.

Det er heller ikke muligt at komme uden om fodbold, som er en stor del af den argentinske identitet. Særligt fodboldspillerne Diego Maradona og Lionel Messi har etableret national stolthed til sporten.

I det sydlige Sydamerika. Argentina grænser op til Uruguay, Brasilien, Paraguay, Bolivia og Chile. Med Kipling Travel kan du kombinere din rejse til Argentina med en trekkingtur i det chilenske paradis.

Den argentinske møntfod hedder Argentinsk Peso (ARS). Her svarer 1 ARS til 0,16 DKK. Du kan også med fordel medbringe amerikanske dollars (USD), som kan omveksles alle steder i Argentina.

Argentina har flere klimazoner. Der er subtropisk klima med høje temperaturer, regn og fugt i den nordligste del af landet. I de sydligste egne finder du antarktisk klima med sne og lave temperaturer.

Argentina strækker sig over 2,78 mio. Km2 land, hvilket svarer til et areal der er 64 gange Danmarks størrelse. Argentinas indbyggertal er på 41,5 millioner.

Argentina kommer af det latinske ord for sølv, landet blev oprindeligt kaldt Tierra Argentina (sølvlandet). Navnet henviser til floden Río de la Plata (sølvfloden).

Argentinas hovedstad hedder Bueno Aires, her kan du opleve ægte argentinsk kultur med tango på torvet og farverige gavlmalerier overalt, hvor vi går.