Rejser til Oceanien

Oplev storslået natur og det vilde dyreliv

 

Kipling Travels rejser til Oceanien går til Australien og New Zealand. Disse lande er spækket med storslået naturoplevelser samt et helt unikt og fascinerende dyreliv. Her kan du møde spændende dyr, som du ikke vil se mange andre steder.

De storslået naturoplevelser er alt fra vulkaner, gletsjere, bjerge, ørken, frodige grønne områder samt skiområder, til koralreve og bountystrande.

Du har rig mulighed for at dykke og surfe, vandre i den unikke natur, besøge smukke storbyer samt komme helt tæt på de vilde dyr. Du kan rejse i flere dage gennem ødet outback uden at se andre mennesker eller besøge storbyer, som eksempelvis Sydney, med et livligt byliv. Oceanien har alt hvad angår klima og natur.

Rejser til Oceanien

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.