Safarirejser til Afrika

Afrika safarirejser med Kipling Travel - få uforglemmelige oplevelser

 

Kipling Travel har mange års erfaring og ekspertise i safarirejser til Afrika, hvor der bliver lagt stor vægt på at opleve det sande Afrika. Vi har især et umådeligt stærkt setup i Tanzania, Kenya, og Sydafrika.

På en rejse til Afrika har man blandt andet muligheden for at tage på en safari og se de vilde dyr helt tæt på, tage på bjergbestigning, trekking, badeferie, opleve stammefolket samt meget mere.

Afrika er i sandhed et kontinent, som gemmer på nogle helt enestående og uforglemmelige oplevelser, som burde være alle forundt.

Rejser til Afrika

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Afrika er med sin 30,3 millioner km2 verdens næststørste kontinent. En verdensdel så enorm har en storartet samling af monumenter, naturfænomener, historiske områder og kulturelle indspark, som enhver med sitrende rejselyst i kroppen bør opleve. De afrikanske lande har masser af sammentræk, og samtidig er hvert land sit helt eget unikum.

Hos Kipling Travel bliver vi derfor aldrig trætte af at sætte kursen mod de afrikanske lande. Uanset om du drømmer om en hæsblæsende safaritur eller vil se solnedgangen fra en bjergtop, så er det muligt i Afrika. Vi tager dig med til det ægte Afrika langt væk fra masseturismen, og vi tør godt garantere en rejse, der for evigt vil lagre sig i den indre mindekasse.

Spring direkte til:

Lande i Afrika

Rejsetyper i Afrika

Oplevelser i Afrika

 

Safari i Afrika