Safarirejser til Afrika

Afrika safarirejser med Kipling Travel - få uforglemmelige oplevelser

 

Kipling Travel har mange års erfaring og ekspertise i safarirejser til Afrika, hvor der bliver lagt stor vægt på at opleve det sande Afrika. Vi har især et umådeligt stærkt setup i Tanzania, Kenya, og Sydafrika.

På en rejse til Afrika har man blandt andet muligheden for at tage på en safari og se de vilde dyr helt tæt på, tage på bjergbestigning, trekking, badeferie, opleve stammefolket samt meget mere.

Afrika er i sandhed et kontinent, som gemmer på nogle helt enestående og uforglemmelige oplevelser, som burde være alle forundt.

Rejser til Afrika

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Afrika er verdens næststørste kontinent og en rejsedestination med utallige af muligheder for spændende og enestående oplevelser. Fra nord til syd er der cirka 8.000 km., og der er derfor masser af plads til gå på opdagelse. En rejse til Afrika byder på helt specielle oplevelser, som du ikke får magen til andre steder i verden. Hos Kipling Travel har vi en stor kærlighed til Afrika og de afrikanske lande. Du møder det ægte Afrika væk fra masseturismen. Hvad enten du har lyst til at udforske de afrikanske bjerge, tage på en spændende safari ferie, opholde dig på en eksotisk badestrand eller noget helt fjerde, har vi rejser til Afrika, som kan opfylde dine behov.

Afrika er vildt og på mange måder uspoleret, og kombinationsmulighederne er rige lige såvel som oplevelserne. En rejse til Afrika vil stensikkert være en rejse for livet. På kortet ovenfor kan du se hvilke rejsedestinationer i Afrika, som du kan rejse til med Kipling Travel. Afrika giver dig derfor den ultimative mulighed, for at få den perfekte ferie. Herunder kan du læse om de populære rejsetyper, som Kipling Travel tilbyder til Afrika.  

Populære rejser til Afrika

Afrika safari og storslået natur

Bjergbestigning i Afrika

Trekking i Afrika

Badeferie i Afrika

Kombination af rejser

Afrika har alt at byde på

Kombinér oplevelser med afslapning

Det kan være en ideel løsning kombinere ovenstående rejser med hinanden. Eksempelvis kan du slutte en safarirejse eller bjergbestigning i Tanzania af med en afslappende badeferie på smukke Zanzibar. Udover eksotiske Zanzibar kan du afslutte din safarirejse i Kenya af med en badeferie ved kystbyen Mombassa ved Det Indiske Oceans azurblå omgivelser. Du kan ydermere kombinere din safarirejse til Sydafrika med en storbyferie i spændende Cape Town.

Afrika er i sandhed et alsidigt og mangfoldigt land med et væld af oplevelser, som blot venter på at blive udforsket. Det kan derfor være en god idé at vælge flere af rejsetyperne, når du vælger at rejse til Afrika. Der er ingen grænser for, hvad du kan opleve i Afrika. Du kan skræddersy din rejse mere eller mindre, som du ønsker, så det bliver den helt perfekte ferie for dig. 

Rejser til Afrika

Kiplings favoritdestinationer i Afrika

Afrika indeholder et væld af destinationer der hver, med deres karakteristika, har noget unikt at byde på. For over 15 år siden blev vi forelsket i den nærmest uendelige mængde sanseindtryk, som de afrikanske kontinent kan byde på - og herefter er vi år efter år kommet tilbage for at opleve et væld af destinationer. Herunder finder du Kiplings favoritdestinationer, som dog blot er et udpluk af den række destinationer, vi tilbyder rejser til.

 

Kiplings rejser til Tanzania i Afrika

Tanzania (og Zanzibar)

Republikken Tanzania rummer uendeligt mange oplever, da republikken både indeholder den største koncentrationen af dyrearter, Afrikas højeste bjerg og Zanzibars enestående kyster. Den lange liste af muligheder gør landet til en destination som ingen bør være foruden - men også en destination der kræver lokalkendskab, viden og erfaring, hvis landets dybeste karakteristika skal opleves.

Se vores rejser til Tanzania

Kiplings rejser til Sydafrika

Sydafrika

Som et af Afrikas mest udviklede lande, byder Sydafrika på nogle uimodståelige oplevelser, som ikke findes i andre dele af verden. Her finder vi både et storslået dyreliv med bl.a. giraffer, næsehorn og leoparder, unikke gastronomiske oplevelser i Cape Town og sansefyldte smagsoplevelser fra de lokalt dyrkede vin yderområder af Sydafrika. Sydafrika er bestemt et land, der for alle fortjener et besøg.

Se vores rejser til Sydafrika

Kiplings rejser til Kenya i Afrika

Kenya

Kenya er nok mest kendt for at være hjemland for det inspirerende Masai-folk, der lever i harmoni med landets vilde dyr og landets smukke natur. Det er en nærmest uvirkelig oplevelse at være så tæt på et folk, der lever så langt fra det, vi er vant til. Herudover byder Kenya også på et fantastisk dyreliv og nogle fantastiske strandområder med sin unikke placering ud mod det indiske ocean.

Se vores rejser til Kenya

Rejseformer

Udover de mange forskellige rejsetyper, som Kipling Travel tilbyder til Afrika, tilbyder vi også forskellige rejseformer. Du har mulighed for at vælge en grupperejse eller en individuel rejse. Herved kan du finde den rejseform, som tiltaler dig mest. Vores rejseledere har stor ekspertise og erfaring i de forskellige typer af rejser i Afrika, hvorfor man er i gode hænder, når man rejser med Kipling Travel. Uanset hvilken rejseform du vælger, er én ting sikker, en rejse til Afrika vil aldrig skuffe! Ud for hver enkel rejse kan du se, om det er en grupperejse eller individuel rejse. 

 

Gruppe-rejser Afrika

Grupperejser

Vælger du derimod en grupperejse, skal du ikke tro, at det bliver svært at få en individuel oplevelse. Kipling Travel har grupperejser med danske ekspeditionsledere, og du får på denne måde det bedste ud af din rejse. De har mange års erfaring og ekspertise i den destination I rejser til. På denne måde oplever du det bedste af det bedste, da vores eksperter tager dig gennem unikke oplevelser og smukke skatte, som er et must-see. Kipling Travel har samlet et hold af landets bedste rejse- og ekspeditionsledere, som er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

 

Læs om Kiplings grupperejser

Klimaet i Afrika

 

Visum og vaccinationer i Afrika

Inden man rejser til et nyt land, er det altid vigtigt at huske og tjekke op på, hvorvidt det er nødvendigt med et visum for at komme ind i landet. Deruodver skal du altid undersøge, om du skal have diverse vaccinationer for at rejse til det pågældende land.

 

Vaccinationer_afrika

Vaccinationer i Afrika

Hvis du som førstegangsrejsende skal rejse til et af de afrikanske lande, kræver det i de fleste af landene, at du bliver vaccineret for diverse infektionssygdomme. Der er flere sygdomme, du bør være opmærksomme, men det afhænger i høj grad af, hvilket land du rejser til. Ikke alle afrikanske lande kræver vaccinationer. Vaccinationen foregå enten på et vaccinationscenter eller hos din egen læge. Det er altid en god idé at spørge din læge til råds om, hvilke vaccinationer du bør få, inden du rejser til et land uden for Europa. Det er vigtigt at huske og gøre det i god tid, da man som regel skal have vaccinationer mere end én gang.

 

Læs om vaccinationer her

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik