Safarirejser til Afrika

Afrika safarirejser med Kipling Travel - få uforglemmelige oplevelser

Kipling Travel har mange års erfaring og ekspertise i safarirejser til Afrika, hvor der bliver lagt stor vægt på at opleve det sande Afrika. Kipling Travel har især et umådeligt stærkt setup i Tanzania, Kenya, og Sydafrika. På en rejse til Afrika har man blandt andet muligheden for at tage på en safari og se de vilde dyr helt tæt på, tage på bjergbestigning, trekking, badeferie, opleve stammefolket samt meget mere. Afrika er i sandhed et kontinent, som gemmer på nogle helt enestående og uforglemmelige oplevelser, som burde være alle forundt.

Rejser til Afrika

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Afrika er verdens næststørste kontinent og en rejsedestination med utallige af muligheder for spændende og enestående oplevelser. Fra nord til syd er der cirka 8.000 km., og der er derfor masser af plads til gå på opdagelse. En rejse til Afrika byder på helt specielle oplevelser, som du ikke får magen til andre steder i verden. Hos Kipling Travel har vi en stor kærlighed til Afrika og de afrikanske lande. Du møder det ægte Afrika væk fra masseturismen. Hvad enten du har lyst til at udforske de afrikanske bjerge, tage på en spændende safari ferie, opholde dig på en eksotisk badestrand eller noget helt fjerde, har vi rejser til Afrika, som kan opfylde dine behov.

Afrika er vildt og på mange måder uspoleret, og kombinationsmulighederne er rige lige såvel som oplevelserne. En rejse til Afrika vil stensikkert være en rejse for livet. På kortet ovenfor kan du se hvilke rejsedestinationer i Afrika, som du kan rejse til med Kipling Travel. Afrika giver dig derfor den ultimative mulighed, for at få den perfekte ferie. Herunder kan du læse om de populære rejsetyper, som Kipling Travel tilbyder til Afrika.  


Populære rejser til Afrika

Safari og natur i Afrika

Bjergbestigning i Afrika

Trekking i Afrika

Badeferie i Afrika


Kombination af rejser

Afrika har alt at byde på

Kombinér oplevelser med afslapning


Rejseformer

Udover de mange forskellige rejsetyper, som Kipling Travel tilbyder til Afrika, tilbyder vi også forskellige rejseformer. Du har mulighed for at vælge en grupperejse eller en individuel rejse. Herved kan du finde den rejseform, som tiltaler dig mest. Vores rejseledere har stor ekspertise og erfaring i de forskellige typer af rejser i Afrika, hvorfor man er i gode hænder, når man rejser med Kipling Travel. Uanset hvilken rejseform du vælger, er én ting sikker, en rejse til Afrika vil aldrig skuffe! Ud for hver enkel rejse kan du se, om det er en grupperejse eller individuel rejse. 

 


Klimaet i Afrika

 


Visum og vaccinationer i Afrika

Inden man rejser til et nyt land, er det altid vigtigt at huske og tjekke op på, hvorvidt det er nødvendigt med et visum for at komme ind i landet. Deruodver skal du altid undersøge, om du skal have diverse vaccinationer for at rejse til det pågældende land.