Afslapningsferie

Mange danskere vælger at tage væk midt i den kolde vinter, hvor det kedelige, danske vejr sjældent egner sig til afslapning. Som et afbræk til en stresset hverdag, kan det være nødvendigt med en afslapningsferie, hvor tempoet tages helt ned og man kan læne sig tilbage i ro og mag.

Kipling Travels afslapningsferier henvender sig til dig, som har brug for at dase under parasollen ved stranden eller poolen. Da vi mennesker foretrækker at koble af på forskellige måder, tilbyder vi en række forskellige rejser til destinationer rundt omkring i verden.

 

Oplev nogle af verdens smukkeste strande

Vi har udvalgt nogle af de få eksklusive destinationer i verden, hvor du blandt andet kan nyde det azurblå hav, kridhvide sandstrande, storslåede palmer og sol ad libitum. Her hersker ro og fred, og du kan med god samvittighed koble hjernen fra og pleje sindet med en farverig og tørstslukkende drink.

Her kan du se et lille udvalg af de afslapningsferier, vi tilbyder:

 

Når du trænger til afveksling, byder vi på et væld af forskellige aktiviteter og ture afhængigt af rejsens destination. Kipling Travel har skræddersyet en række forskellige aktiviteter og ture, som du kan deltage i. Således kan du kombinere din badeferie med kulturelle oplevelser, som du sent vil glemme.

 

Ønsker du information om vores afslapningsferie?

Kontakt os gerne, hvis du er det mindste i tvivl om din næste rejses destination. Vi har flere rejseeksperter, som sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig med at finde din næste drømmerejse.