Lotte Møller Barfod

Rejsekonsulent

Rejsekonsulent

Jeg skulle blive 20 år inden jeg for alvor slog rejse vingerne ud og tog på min første oversøiske rejse til Californien, hvor jeg skulle være au pair for en amerikansk familie i et år. Pludselig stod det helt klart for mig, at mit arbejdsliv skulle have noget med mennesker og planlægning af rejser at gøre, og i 1994 gik jeg i lære og har været i rejsebranchen siden!

Mit Kipling Travel eventyr startede i slutningen af 2004. Dengang var Kipling Travel et lille rejsebureau med to ansatte - chefen og min gode kollega Mette - i skønne omgivelser på en gård på landet blandt høns og køer! Dengang lavede Kipling Travel stort set kun rejser til Tanzania, Sicilien, Nepal og Indien - begge destinationer jeg ikke havde rejst til. Men det skulle ændre sig - heldigvis.

Mine rejser indeholder altid elementer af kultur, natur, mennesker og mad. Men intet slår de oplevelser som naturen har givet mig på mine mange rejser. I bjergene finder jeg den indre ro og bliver mindet om glæden ved det simple liv - jeg bliver slået af skønheden og voldsomheden i naturen.

Hverdagen er ofte hektisk på kontoret, men vi har det sjovt og brænder alle for det vi laver og for Kipling Travel. Jeg elsker at tale med mennesker og formidle drømme og gerne til lande som Sri Lanka, Indien, Tanzania og Sicilien.