Individuelt arrangerede rejser

Det er billigt, det er nemt – med et højt indholdsniveau på rejsen. Individuelt arrangerede rejser der inkluderer alt! Daglig afrejse samt mulighed for justeringer i dagsprogram og rejselængde. 

Praktisk information

Hvorfor Kipling Travels individuelle rejser

I Kipling Travel arbejder vi med personlig rådgivning og service ud fra vores ønske om at skabe så komplette og gode rejser, som overhovedet muligt. Det handler om vores viden og en samlet forventningsafstemning - og ikke mindst tryghed på rejsen.

Rejserne er fuldfede rejser, dvs. der ikke er ekstrabetaling ved seværdigheder eller tilkøb af udflugtspakker osv.


Rejsetilbud

Vi har en lang række muligheder, når vi planlægger jeres rejse, og vi sender jer altid både et rejsetilbud på den billigste og den bedste løsning. Så kan I selv vælge, om et ekstra flyskift samt en billigere pris er at foretrække frem for den hurtigste flytur, hvilket vil være en lidt dyrere løsning.

Dette giver jer som rejsende de mest optimale muligheder for at vælge den rejseløsning, der passer jer bedst.

Bestil tidligt – og dermed billigt

Det som er mest afgørende for priserne er bestillingstidspunktet, hvilket er ret enkelt: bestil tidligt - og dermed billigst. For desto nærmere du er på afrejse, desto højere vil prisen typisk være grundet pladssituation på flybilletter og værelser på vore hoteller.

Vi har bygget vores priser op, så de inkluderer udflugter, guider, flyrejser med bagage, transporter og meget mere – med andre ord; rejser med indhold. Vi mener, det er vigtigt, at oplevelser er inkluderet på rejsen, da de er lige så meget en del af rejsen som selve flyrejsen og hotellet.

Kipling Travel – En hel del erfaring

Vi rejser meget – og har rejst meget igennem rigtig mange år. Det er netop den erfaring vi bruger til at undgå faldgruber og kan forædle dine rejseønsker – ganske enkelt gøre rejsen bedre. Ikke mindst har vi et netværk af meget stærke samarbejdspartnere rundt om i verden, ikke bare agenter fundet på internettet, men reelle partnere, således vi i vid udstrækning kender alle led og har ordentlig kontrol over kvalitet og service.