Rejser til Asien

Tag med Kipling Travel og oplev det ægte Asien

 

Asien byder på unikke oplevelser i fantastiske omgivelser. Vores stærkeste afsæt i Asien er i Nepal, Tibet, Bhutan, Indien, Kina og Uzbekistan, og herfra tilbyder vi et væld af muligheder.

Vi rejser med dansk rejseleder eller på skræddersyede, individuelt arrangerede arrangementer.

Dette gælder, hvad uanset om du rejser til Asien på en kulturrejse med Himmeltoget, på trekkingtur, junglesafari eller indtage en dejlig strand.

Kipling Travel er Asien-eksperter og vores rejseledere har mange års erfaringer i rejser i de forskellige lande i Asien. Vi gør en dyd ud af at tage dig med på en rejse til denne del af verden, hvor man kommer væk fra masseturismen og oplever det ægte Asien.

Rejser til Asien

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Verdens største kontinent, Asien, er et slaraffenland af skønne oplevelser og betagende omgivelser. Uanset om du søger en safaritur mellem eksotiske dyr, vil trekke af naturens uforudsigelige stier eller udfordre fysikken med en toptur, så kan du rejse til Asien og finde det. De mange lande lægger op til et utal af forskellige måder, som du kan opleve verden på.

Hos Kipling Travel rejser vi gerne til Nepal for at opleve verdens bedste trekkingland igen og igen. Sri Lanka er vores go-to, når vi skal slappe af og nyde de fantastiske asiatiske bountystrande og i Indien overrasker kulturen hver gang, til trods for, at vi har rejst her til mange, mange gange. Læs her på siden om, hvordan du kan opleve fantastiske Asien. Vi har rejser for alle.

Spring direkte til:

Lande i Asien

Rejsetyper i Asien

Oplevelser i Asien