Rejser til Asien

Tag med Kipling Travel og oplev det ægte Asien

 

Asien byder på unikke oplevelser i fantastiske omgivelser. Vores stærkeste afsæt i Asien er i Nepal, Tibet, Bhutan, Indien, Kina og Uzbekistan, og herfra tilbyder vi et væld af muligheder.

Vi rejser med dansk rejseleder eller på skræddersyede, individuelt arrangerede arrangementer.

Dette gælder, hvad uanset om du rejser til Asien på en kulturrejse med Himmeltoget, på trekkingtur, junglesafari eller indtage en dejlig strand.

Kipling Travel er Asien-eksperter og vores rejseledere har mange års erfaringer i rejser i de forskellige lande i Asien. Vi gør en dyd ud af at tage dig med på en rejse til denne del af verden, hvor man kommer væk fra masseturismen og oplever det ægte Asien.

Rejser til Asien

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Asien er verdens største kontinent, og der er derfor ingen tvivl om, at kontinentet har alverdens af fantastiske og spændende oplevelser at byde på. Du kan komme på en safarirejse spækket med natur og et vildt dyreliv. Eller på en trekkingtur eller bjergbestigning fyldt med aktivitet, hvor du kommer helt tæt på det smukke asiatiske landskab med fantastiske udsigter, som du ikke får andre steder. Asien byder også på en spændende og anderledes kultur fyldt med gamle traditioner og masser af historie. Sidst men ikke mindst byder Asien på lækreste hvide sandstrande med azurblåt vand. Ens for alle disse rejsetyper er, at de er i verdensklasse. På en rejse til Asien med Kipling Travel vil du opleve det ægte Asien væk fra masseturismen. På kortet ovenfor kan du se, hvilke destinationer i Asien du kan rejse til med Kipling Travel. Asien er en del af verden, som er fyldt med mystisk og unikke oplevelser, og man vil bestemt ikke blive skuffet på en rejse til Asien med Kipling Travel. Herunder kan du læse om de populære rejsetyper, som vi tilbyder til verdens største kontinent. 

 


Populære rejser til Asien


Kombination af rejser i Asien


Rejseformer

Når du rejser med Kipling Travel til Asien, kan du udover at vælge flere forskellige rejsetyper til Asien også vælge mellem to forskellige rejseformer. Vi tilbyder både individuelle- samt grupperejser på vores rejser til Asien. Du kan dermed vælge den rejseform, der tiltaler dig allermest. Vores rejseledere har mange års erfaring med at rejse rundt i de asiatiske lande, og de kender derfor til de bedste steder inden for alle rejsetyper. På denne måde kan de vise dig det bedste af det bedste i Asien. Uanset hvilken rejseform du vælger, kan du være sikker på, at en rejse til Asien aldrig vil skuffe.

 


Klimaet i Asien


Visum og vaccinationer i Asien

Når du bestiller en rejse til et asiatisk land, skal du altid huske at tjekke, om det er nødvendigt at anskaffe et visum, for at kunne komme ind i det pågældende asiatiske land. Du skal ydermere undersøge, hvorvidt du skal have diverse vaccinationer inden afrejse.

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik