Langtang dalen

Gennem den skjulte Langtang-dal til det høje Himalaya på grænsen til Tibet - en overset perle!

Oplev det klassiske Himalaya i storslåede landskaber uden at behøve at vandre i 2-3 uger. På Kiplings egen rute i Langtang, oplever vi frodige floddale, yakoksens land og det høje Himalaya, men også afsidesliggende landsbyer, der sjældent ser turister i forhold til hoveddalen.

Velkommen tilbage til den lille vidunderlige Langtang-dal, der er genopbygget fra Syabru til Kyanjin - med samme fabelagtige udsigter som altid.

 

Oplev den smukke Himalaya-dal som byder på skønne skovstrækninger, klassisk Himalaya sæterland, små fine bygder og de helt store bjergudsigter på grænsen til Tibet.

Vi kan næsten ikke skjule vores begejstring over at være tilbage i Langtang - derfor velkommen til Langtang - reinkarneret i påsken 2019. • Jungle, bjergelve, landsbyer, sæterland og høje Himalaya, et forrygende tehus trek.
 • Oplev klassisk Himalaya kultur og natur i Nepals første nationalpark.
 • Komplet Nepaloplevelse, alsidig vandring fra jungle til højland.
 • Mulig vandrebestigning af Tsergo Ri, 4.985 meter.
 • Oplev Bhriddim med udsigt til Ganesh Himal og meget få turister i forhold til Everest og Annapurna.
 • Tag med Nepal eksperterne til Langtang, vi har vandret der siden 1990.
1.

Fra København til Kathmandu

Langtangdalen

Fra København går det mod Nepal og nye eventyr.

Mad er inkluderet på flyrejsen. 

2.

Ankomst Kathmandu og den gamle bydel

Langtangtrekking

Ved ankomsten til Kathmandu bliver vi modtaget i lufthavnen, hvorefter der køres gennem Kathmandus gader til vores hotel.

Kort efter vi har pakket ud og måske fået et bad skal vi ud at se det gamle Kathmandu ved Kathesimbhu og Asan Toles basarområder for til sidst at gå tilbage til Thamel og vores hotel.

Velkommen til Nepal!

3.

Nuwakot og Syabru Bensi langs Trisulifloden

Dag 3

Fra Kathmandu kører bussen ad hovedvejen over udsigtspunktet Kakani og ud af dalen mod Trisuli Bazar. Her skal vi opleve Nepals gamle kongeby Nuwakot, hvor vi spiser frokost og ser paladset og det vigtige tempel i byen. Siden snor vejen sig ud og ind i den dybe dal og efter otte timers kørsel ankommer vi til Dhunche. Herfra fortsættes først gennem Naya Syabru Bensi en by med forretninger til Bhote Khola (Tibet-floden), som bussen krydser ad en god bro, der fører til Old Syabru Bensi, hvor der er overnatning.

4.

Langs Langtang floden til Changtang 2.480 meter

Bamboo Lama Hotel Langtang

Fra Syabru går det jævnt, men relativt let opad hele dagen. Trekket starter ud på en god, ny sti gennem herlig skov med blandet vegetation. Her lever den lille, vævre røde panda og en del langur-aber. Vejen går langs floden og kommer forbi et par broer for at nå den første lille bygd, Dhomen i 1.620 meters højde, hvor der er et lille smukt vandfald.
Herfra går det videre ad stien fra Thulo Syabru, som fører til Gosainkund. Turen kommer forbi et kæmpe jordskred på vej ind i en enorm dyb dal, der er starten af selve Langtang. Bevoksningen åbner sig en anelse og der bliver generelt mere tørt. Stien bliver bredere og det bliver nemmere at se de mange aber, der lever i denne del af skoven. Languren er den store, grålige abe og rhesusaben er den lille frække, brune abe. Kort efter går det over en lille, fin, højspændt hængebro over floden Langmoche Khola. Her i 1.980 meters højde ligger  byen Langmoche, bedre kendt som Bamboo, grundet den store bambusbevoksning, der desværre nu er væk. Videre over selve Langtang Khola, der er en rivende og imponerende flod med store fald og kæmpe kampesten. Dalen har ændret sig og er nu en regulær slugt, hvor der er en svalende skygge. På turen passeres småskove af ”sisnu” nepalesisk brændenælde, men pas på, den brænder som et hvepsestik, men der kan laves en herlig sisnu-suppe af den.
Det sidste af dagens tur går gennem landsbyen Rimche, hvorefter skoven åbner sig og stien fører til Changtang, som ligger i 2.480 meters højde. Changtang er bedre kendt som Lama Hotel på grund af det enlige tehus, som lå her for 15 år siden. Changtang er efterhånden blevet en regulær lodge-by, men den har alligevel bevaret sin egen charme.

5.

Ghore Tabela, på kanten af Himalaya 3.040 meter

Dag 5

Skoven bliver mere åben og byder på flotte kig ind til den store åbne Langtang-dal med høje stejle bjergvægge på begge sider. Landskabet bliver semi-alpint og giver udsigter til de store Himalaya-kæmper og mere end det. Her er udsyn til den grønne skov, den brusende flod og i horisonten til bjerge som Lantgang II og Langtang Lirung. 
Herfra går ruten gennem sæterbeboelserne Gumna Chowk og Chhunama indtil Ghore Tabela i 2.950 meters højde. Ghore Tabela betyder Hestestaldene, og for 50 år siden var dalen beboet af tibetanske khampaer med deres mange heste. Dalen er ufattelig smuk og fører til åbent land, og mod nordøst ”styrter” flere smukke vandfald sig ned ad de store klippesider. Der er tid nok til at gå ud i landskabet og se efter den store smukke Himalaya Thar, hvis man orker det efter en dejlig vandredag.

6.

Langtang landsby og yakokser, 3.500 meter

dag 6

Kort efter Ghore Tabela bliver dalen bredere og bringer os til et smukt stykke med spredte berberisbuske i lærkeskoven. Efterhånden går vejen ind i det tibetanske sæterland med græssende yak-okser og traditionelle stenhuse. Floden løber langt nedenunder og bjergvæggene er stadig imponerende høje. Nær Thangshyap ses de første marker, hvor der dyrkes boghvede, mulla (kæmperadise), kartofler, hvidløg og byg. Kort efter er der en smuttur op til Langtang Gompa klosteret beliggende i 3.500 meters højde. Vi kan ikke garantere, at vi kan komme ind og se klostret, men det lille anneks-tempel er som oftest åbent. Bag klosteret er der klipper, hvor vi kan være heldig at finde fine stykker af halvædelstenen granat.
Herfra går det ned til hovedstien og over på den anden side af en lille bæk med nogle vanddrevne bedemøller for at nå til Langtang by i 3.480 meters højde. Langtang er en ganske traditionel bhotia (tibetaner) landsby dog med den forskel, at husene ikke er bygget med flade tage men med rejsning. Der er indhegnede gårdspladser og beboelse over stalden med tilhørende lagerrum. Foran husene tørres afgrøder og korn og der stables yak-kager til brændsel. Inde i byen vandrer dzopkioer, der er en krydsning mellem yak og okse rundt i gaderne og giver byen en herlig stemning.

7.

Kyanjin Gompa 3.900 meter

Dag 7

Terrænet stiger umiddelbart uden for Langtang, og efter 10 minutters gang er der igen en blændende udsigt til Tsergo Ri samt ikke mindst til Gangchempo - Tilmans Fluted Peak. Det stiger gradvist og går gennem lange stier med mani-vægge på begge sider. Vejen passerer Mundo og Singdum for ved Yemphu at gå ned til en lille bæk. Et sidste stykke stejlt ned over moræneaflejringer går til selve Kyanjin Gompa, som er den højst beliggende beboelse i Langtang-dalen.
Der er overnatning i en regulær lodge-landsby –  med udsigter i verdensklasse – et bjergvista næsten 360 grader rundt. Det er en kort vandretur fra Langtang , så vi spiser frokost ved ankomsten. Rejsen er efterhånden nået op i knap 4.000 meters højde, og dagen regnes for en halv akklimatiseringsdag. 
Byen Kyanjin Gompa har, som navnet antyder et lille kloster, det ligger 10 minutter gang fra selve byen. Klosteret hedder egentlig Gyaltzen, og byen burde derfor rettelig hedde Kyanjin Kharka (sæter). Det ligger smukt med udsigter til Lirung gletsjeren. Aktiviteten i klosteret er ikke stor. Derimod kan det betale sig at besøge den schweiziske ostefabrik bygget i 1965. Her får man god, fuldfed yak-ost samt herlig yoghurt.
Resten af dagen er til afslapning i de højalpine omgivelser.

8.

Dagsture – Tsergo Ri 4.985 m eller Kyanjin Ri 4.773 m

Tsergo Ri - Kyanjin Ri

Dagen bringer så mange muligheder, at det kan være svært at vælge. Her nogle af mulighederne:

Første mulighed er Pushung eller Kyanjin Ri på 4.773 meter. Trekket starter med at gå op mod de store isfald ved Kyimoshung- og Lirung-gletsjerne i et imponerende landskab, inden det går mod den lille Kyimoshung sæter. Før sæteren drejes sydover og vejen går op på Kyimoshung Peak på 4.620 meter. Udsigten til Langtang Lirung og Naya Kanga er fabelagtig – men endnu smukkere er måske Gangchenpos 6.387 meter høje top for enden af Langtang-dalen. Herfra går det ned i en lille sadel, hvor vandringen er luftig og en anelse stejl, for at nå til den lille top, Kyanjin Ri på 4.320 meter, beliggende højt over Kyanjin by. Herfra er der 30 min. ned til en afslappende eftermiddag.

Tsergo Ri på 4.985 meter er den smukke kegleformede top, som har været i horisonten de seneste par dage. Det er en lang og anstrengende dagstur og toppen skal kun angribes af dem, som er godt akklimatiseret. Trekket starter med at gå til Tarche-sæteren med nogle få huse, hvorfra det nådesløst går opad i et par timer langs den veldefinerede ryg. Vejen er ikke specielt nem at finde, men med guidernes hjælp er det intet problem. Den sidste del er ren blokmark og de sidste meter kan være en anstrengende affære. Men udsigten fra toppen er intet mindre end verdensklasse. Her er direkte udsyn til Naya Kanga, en af de berømte ”trekking peaks” og passet Ganja La lige øst for. Desuden igen Tilmans Snerendebjerg, Gangchenpo samt hele vejen til Tibets grænse for enden af dalen. Nedstigningen foregår enten samme vej eller direkte mod syd og Dig Yabsa-sæteren beliggende oven over dalen, hvorfra det går lige ud til Kyanjin.

Turen til Langshisha Kharka er den længste, men letteste af mulighederne i dalen. Herfra går det direkte mod ”verdens ende”. Først forbi den lille, forladte landingsbane. Stien følger mere eller mindre Kang Chhu-floden med udsigt til masser af små sæterbeboelser som Pana, Dig Yabsa, Yathang og Numthang. Fremme i dalen troner Langshisha Ri på 6.377 meter og Gangchenpos enorme væg sig op. Der er en lille stigning ved Phrul Ragnthang-gletsjerens endemoræne for at komme til Langshisha Kharka. Udsigten herfra er fabelagtig smuk. Der er direkte udsigt ind i en verden af sne- og isklædte tinder som Urkinmang, på 6.151 meter, beliggende nær Tilmans Col, Pemthang på 6.874 meter, og ikke mindst Dorje Lhakpa, på 6.966 meters højde.

Den klassiske legende om Langtang beretter, at en yak-okse var løbet bort fra en Lama. Han fulgte efter den til Langtang og Langshisha, hvor den faldt død om. Lamaen ønskede at få skindet med sig tilbage og flåede yak-oksen og lagde skindet til tørre på en klippe. Men skindet sad fast og mærket kan endnu ses som en rødlig plet på en klippe nær Langshisha-sæteren. Det er heraf navnet stammer - Lang betyder ”yak” og tang betyder "følge efter".
Se Finn Nikolai Østergaards flotte foto fra den øvre Langtang dal og Tsergi Ri

Om eftermiddagen går vi godt to timer ned til Langtang landsby og overnatter efter en flot dag i højbjergene.

9.

Vandring til Lama Hotel (Changtang) 2.480 meter

Dag 9

Vi skal ud på en skøn vandredag gennem det centrale Langtang. Det er en særlig oplevelse at se de kendte landskaber fra den anden side og det giver en helt anden virkning end på udturen. Turen går ud af dalen, via Ghore Tabela tilbage til Langmoche i 1.980 meters højde. Herfra går det videre til Changtang som ligger i 2.480 meters højde.

10.

Lang smuk dag til Bhriddim, det ukendte Langtang

Dag 10

Fra Lama Hotel går vi ad stort set ubesøgte stier, gennem skov og smukt højt over slugten med fantastisk udsigter. VI starter tidligt ud, da det er en lang - men meget, meget flot dag. Efter godt 1½ time kommer vi til bygden Sherpagaon, hvorfra det går op i højere luftlag indtil Khangjim, hvor vi formodentlig spiser frokost. Vi fortsætter med de flotteste udsigter til smukke Ganesh Himal, der ligger mellem Langtang og Manaslubjergene. I Bhriddim er der små Homestays som " Bridim Homestay" og "Three Sisters Homestay". Det er en forrygende kulturoplevelse. 
Der er en lille fin Gompa, det lokale kloster, hvor der ofte afholdes små pujaer, en ceremoni, hvor munkene spiller på oboer og langhorn.

Overnatning i Bhriddim

11.

Vandring til Syabrubensi og kørsel til Kathmandu

Dag 11

Sidste dag vandrer vi ned mod Syabrubensi med de sidste udsigter til Nepals smukke landskaber. Vi samles på vores faste base i Syabru og kører derefter gennem den stejle Trisuli floddal tilbage til Kathmandu, hvor vi ankommer sen eftermiddag efter nogle fantastiske dage i Langtangdalens landsbyer og højbjerge.

Overnatning i Kathmandu.

12.

Kathmandu

Dag 12

Efter morgenmaden kører vi til Nepals vigtigste hindutempel, Pashupatihnath. Hele området ligger ved Bagmati-flodens bred, som er hellig, da den løber ud i Indiens Ganges-flod. Det er her hinduerne kremerer deres døde, da deres synder vaskes væk i den hellige Bagmati-flod. Der er utallige templer med smukke gyldne tage og området ånder en vis ro, hvis man slipper for de mange souvenir-sælgere. Her er pilgrimme som sadhuer, der er hellige tiggermunke, der færdes næsten nøgne med kroppen smurt i aske og det lange skæg og hår smurt i kogødning. Er der et sted i Nepal man kan få et kulturchok, er det her. Her er emnet klassisk hinduisme, mystik og diverse sociale institutioner og praksisser er knyttet hertil, f.eks. ligbrænding, førhen enkebrænding og et alderdomshjem.

Fra Pashupatinath tager vi trapperne til Goraknath-tempelkomplekset, der ligger i en herlig lund med nogle ashrams (pilgrims-herberger). Herfra krydser vi Bagmati-floden og vandrer nu i det ikke så besøgte Kathmandu, 45 min mod Bhoudanath-området.
For bare få år siden var Bhoudanath noget af et syn fra Kathmandu, men efterhånden er den ualmindeligt smukke stupa hengemt bag en hel bydel. 
  
Bhoudanath er Nepals største (35 m) og vigtigste buddhistiske stupa Den ligger i det mest tibetanske kvarter i Kathmandu og området er fyldt med masser af klostre og templer. Rundt om stupaen er en herlig cirkel med mange små spændende butikker og cafeer. 

Stupaen er bygget op som en mandala (et religiøst billede på verden og hjælpemiddel ved meditation). Basen er tre trappetrin omgivet af en mur. Hele vejen rundt om muren er der 1.476 nicher, hvor der i hver er indsat fire-fem bedemøller. Man ser konstant pilgrimme gå og mumle det tibetanske mantra ”Om Mani Padme Hum”, mens de drejer bedemøllerne. Øverst på stupaen ses Buddhas øjne malet på alle fire verdenshjørner. De symboliserer, at Buddha holder øje med Kathmandu. Næsen ligner nærmest et spørgsmålstegn, hvilket symboliserer det nepalesiske tal 1, hvilket står for enhed. Mellem øjnene ses det tredje øje, der har evnen til at se ud over, men også ind i sig selv. Over øjnene er de hellige 13 videns-trin, der fører til Nirvana, frelse eller oplysthed. Øverst ses paraplyen, der står for renhed. Eftermiddagen er fri til egne eventyr i Kathmandu.

Overnatning i Kathmandu. 

13.

Kathmandu på egen hånd

Dag 13

Dagen til egne eventyr,  hvor man for eksempel kan tage til Bhaktapur, som er den hinduistiske by af de 3 kongebyer og en stor oplevelse. Der er også landsbyen Bungmati, som er fra 1500-tallet.  Egentlig ligger der også Nagarkot-toppen på kanten rundt om Kathmandu-dalen. Endelig kan vi anbefale et besøg til pottemagerbyen Thimi. Her er der forskellige danske undervisnings- og udviklingsprojekter, og byen er en ganske original Newari-oplevelse. Der er masser at gøre i dette område. Og ellers kan man bare slappe af i byen og foretage de sidste indkøb inden hjemrejsen.

Overnatning i Kathmandu.

Morgenmad er inkluderet

14.

Afrejse fra Kathmandu og ankomst København

Dag 14

Vi forlader Kathmandu og tager i lufthavnen, hvor vi påbegynder hjemrejsen mod København.

Morgenmad og mad på flyet er inkluderet.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
Pris per person
7. april 2019
Ledig
16.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Kathmandu retur på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og –afgifter
 • Transfer og transport
 • Dansk rejseleder
 • Lokale engelsktalende guider og staff
 • Hotelovernatninger i Kathmandu i delt dobbeltværelse, inkl. morgenmad
 • Rundture og sightseeing i Kathmandu
 • Entreer ved seværdigheder
 • Sherpaguide (certificeret trekking guide) 
 • Bærere eller lastdyr til din bagage (du skal ikke bære bagagen selv). Typisk en bærer til to personer
 • Overnatninger i tehuse
 • Alle nepalesiske turistskatter og afgifter samt evt nationalparkafgifter
 • Trekkingtilladelse
 • Forsikring af det lokale mandskab (syge og ulykkesforsikring af guider og bærere samt hjælpere)
 • Trekking permits og Tims (Trekker`s information management system)
 • Paksæk (rejsetaske til trekkingturen). Ca. 75 liter stor paksæk som du kan pakke din bagage i til trekkingturen. Denne udleveres i Kathmandu
 • Vand på trekkingturen, 5 liter i døgnet (vi har vandrensningsfiltre med)
 • Ekstensivt informationsmateriale om landet og turene samt kortmateriale, hvor det er muligt
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales). Obs. Vær opmærksom på, at forsikringen skal dække trekkingrejser
 • Visum til Nepal (fås i lufthavnen, husk pasfoto)
 • Tilslutningsfly fra provinsen (kontakt os og hør nærmere)
 • Mad udover det nævnte (beregn 170-250 kr. pr dag på trekkingturen. Beregn ca 50,- pr. måltid i Kathmandu)
 • Drikkepenge, beregn ca. 60-75 USD for hele rejsen
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”
Praktisk information

Gruppestørrelse: 10-18 deltagere

Grad: Middel = C

Højde: 3.900 meter (mulighed for at gå op i 4.985 meter)

Type: Trekkingtur med overnatning i tehus (lodges). Med dansk rejseleder

Info om årstiderne: Nepal

Vejret: Kathmandu

Pakkeliste: Trekking

Overnatning: Tehus (lodges)

 

Langtang efter jordskælvet

Hold Himalaya rent KiplingTravel

Langtang efter jordskælvet

Langtangdalen har altid haft en speciel plads i Kipling Travel, og rent faktisk drog hele kontoret på trek i Langtang for nogle år siden, for netop at opleve en af de mindre Himalaya højdale. Det omfattende jordskælv i foråret 2015, ødelagde en del af husene i dalen og satte en effektiv stoppe rfor trekkingturene i Langtang for en kort stund. Nu er tehusene genopbyggetm, stier og broer ditto genopført, hvorfor vi selvfølgelig er tilbage efter at have haft tre rekognosceringshold af sted i dalen.

Derfor er det en ekstra stor glæde at være tlibage i Langtang her næsten 30 år efter vores første besøg i dalen. 

 

Forbehold og ændringer

Langtang er en adventure-rejser, specielt efter jordskælvet hvorfor vi tager forbehold for ændringer og skrivefejl. Vi tilstræber selvfølgelig altid at afvikle rejserne i henhold til programmet, men er naturligvis underlagt lokale forhold, herunder force majeure-situationer som ex naturkræfter og vejrforhold, der kan hindre fuld gennemførelse af vores program. Desuden kan deltagernes fysiske formåen og forsinkede fly- og transportafgange medføre ændringer i rejsen og programpunkter kan risikere at udgå. Alle vore rejser revideres løbende af os selv, vore rejseledere og samarbejdspartnere samt ikke mindst af vore medlevende deltagere, der alle kommer med gode tilbagemeldinger. Disse revideringer kan medføre småændringer fra rejsen er købt til den finder sted – men du vil altid modtage et endeligt program sammen med afrejsepapirerne.

Vi har filtreret drikkevand på trekkingturen

Vi har gratis vand til dig på trekkingturen. Du skal medbringe en drikkedunk/feltflaske, da vi har vandfilter med på tehus trekkingturene. Det gør at vi kan rense al vand med vores Katadyn Pocket Filter, Rolls Royce modellen inden for vandrensningsfiltre.

Du behøver altså ikke umiddelbart at købe vand undervejs (med mindre, du drikker ekstra meget og så selvfølgelig te, kaffe, sodavand eller andet i supplement). Vi sørger for ca. 5 liter pr person pr dag, da væskeindtagelsen er meget vigtig i akklimatiseringsprocessen. Desuden undgår vi det primære problem med plasticflasker undervejs på trekkingturen. 

Tehus trek (lodge trek):

Tehusene eller rettere lodgene er Nepals klassiske overnatningssteder - en slags simple bjerghoteller. Man bor i enkle værelser og spiser sammen med andre trekkere og møder andre mennesker under hyggelige former. I Kipling Travel benytter vi så vidt muligt de bedste tehuse for derigennem at kunne opgradere hygiejne og service. Men husk - jo højere man kommer op, desto mere simple bliver lodgene.
De lodger vi benytter er i reglen hyggelige og vi har arbejdet sammen med dem i årevis. Det betyder også lokalbesøg og en ekstra kolorit til en i forvejen fantastisk rejse.

07:00 – vi bliver vækket på lodgen.
Herefter pakker vi sammen og gør os klar. Paksækken du har fået udleveret i Kathmandu, giver du til bærere og lastdyr.
 
08:00 – vi spiser morgenmad

08:30 – 08:45 – dagens vandring starter
Formiddagen byder på flere muligheder for stop undervejs i  små tehuse.
Vi vandrer til frokosttid.

11:30 og ca. 1½-2 timer frem: Frokost og hvil i landsbyen på det lokale tehus

13:00-13:30: Eftermiddagsvandringen starter. Vi går gennem de skønne landskaber og igen har vi mulighed for flere stop i landsbyer. Vi er typisk fremme mellem kl. 15:00 og kl. 16:00.

15:00-16:00: Ankomst til vores lodge, hvor vi får vores værelser. Lidt hygge med eftermiddagste eller lignende. Vi har tid i landsbyen eller til at nyde udsigterne.

18:00-19:00: Aftensmad og aftenhygge. Vi bliver på lodgen og sætter dagens oplevelser i relief og får samtidig briefing om morgendagens udfoldelser.

Foredrag

Nepal

23. januar 2019 · Klokken 17:30 - 19:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Kom og hør om Nepal i Eventyrsport

21. februar 2019 · Klokken 19:00

Eventyrsport, Aarhus C, Østergade 8, 8000 Aarhus C

Nepal

5. marts 2019 · Klokken 17:30 - 19:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Nepal

15. maj 2019 · Klokken 17:30 - 19:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.