Oplevelsesrejser

Alle rejser indeholder en lang række oplevelser, og det er på den måde, vi oplever et nyt land. Hos Kipling Travel mener vi, at det er en kunst af udvælge de helt rigtige oplevelser i det land, som man besøger, og derfor har vi specialiseret os i at planlægge oplevelsesrejser.

Specialister i oplevelsesrejser

Vi er, grundet vores mange års erfaring, specialiseret i at udvælge de oplevelser, der giver dig det bedste indblik i landet og dets kultur. Vi går altid ind på individuelt niveau, og udvælger, hvilke oplevelser der er med til at gøre netop din rejse perfekt for dig.

Vi planlægger blandt andet følgende oplevelsesrejser:

Er du i tvivl om, hvilken oplevelsesrejse du skal vælge?

Vi hjælper dig meget gerne med at få et overblik over, de mange oplevelsesmuligheder der findes. Vi har gennem vores mange år som rejsebureau fundet ud af, hvilke oplevelser der er de mest populære, og vi deler gerne ud af vores erfaring.

Du kan kontakte os på 47 16 12 20 eller sende en mail til info@kiplingtravel.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores oplevelsesrejser.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik