Trekking og vandreferie

Trekkingture og vandreture er en af de allerbedste måder at opleve verden på. Oplevelserne kommer i et tempo, hvor man altid kan følge med. Vi har trekkingture og vandreferier i alle sværhedsgrader og områder.

Praktisk information

Alt om vandreture og trekkingture med kipling travel

Tag på vandreferie med Kipling Travel og få en aktiv og alternativ måde til at få fremmed kultur helt ind under huden. Kom i gang med vandring i Europa, hvis ex. Himalaya eller Andesbjergene lyder for voldomt. Vandreruterne i Europa, hvor bagagen bliver transporteret er en fantastisk måde at komme i gang med vandring på. På de længre vandreture er vi på trekking gennem  Himalayas landsbyer eller Inkaernes gamle ruinby, Machu Picchu, i Peru - gennem hvislende rismarker i Vietnam og hen over Atlasbjergene i Marokko. Der er mange måder at rejse rundt i verden på. Hos Kipling er vi af den overbevisning, at den mest uforfalsket og oprigtige måde at møde andre folkefærd på, er med fødderne solidt placeret på den jord, som du ønsker at opleve.

Med trekking og vandring i eksempelvis Tanzania, Indien og Nepal, kan du let danne dig et tidstro indtryk af de verdenshjørner, vi bevæger os i. Samtidig udforsker vi historisk skelsættende levn fra fortiden og ser, hvordan disse stadig har værdi i dag. Så læs med her på siden og bliv klogere på, hvorhen i verden du kan trekke i selskab med vores dygtige guider.

Trekking er en spændende og anderledes måde at rejse på, hvor du kommer helt tæt på et lands kultur og natur. Når du trekker, vandrer du til fods gennem et lands naturområder, bjergområder, dale eller skove, og du kommer dermed helt tæt på de smukke naturscenerier, som åbner sig op foran dig. Trekking giver dig mulighed for at opleve et land helt tæt på, og du får samtidig en aktiv rejse. Trekking foregår også ofte ved hjælp af diverse ride- eller trækdyr, som bærer dig gennem den rå natur og viser dig anderledes stier og veje, som kun dyrene kan føre dig igennem. Trekking foregår ofte over flere dage med overnatning under fri himmel, i telte eller i mindre hytter, men du kan ligeledes vælge trekking med mere komfortable overnatningsmuligheder. Trekking betragtes af mange som en friluftsaktivitet, fordi du kombinerer vandring med camping. Dog må en trekkingrejse betegnes som noget helt unik, fordi du kommer gennem områder, som du aldrig har set magen til før. Trekking giver dig muligheden for at komme dybt ind i afsidesliggende områder, som for eksempel Amazonas regnskov eller Inkaernes gamle ruinby, Machu Picchu. Kipling Travel tilbyder trekkingruter i adskillige af verdens fantastiske lande. Læs mere om vores forskellige trekkinglande samt rejseformer her.  

 


Trekking i Asien

Asien er et oplagt valg af destination, hvis du vil opleve nogle af verdens mest fantastiske trekkingruter. Med et varmt klima, unikke naturscenarier og et vildt dyreliv, byder Asien på oplevelser, som vil gøre en trekkingtur enestående. Asien byder på fantastiske trekkingruter, hvilket er grunden til, at vi udbyder mange forskellige trekkingture til denne del af verden. Oplevelserne i Asien er varierende og mangfoldige, og du vil få et unikt indblik i lokalbefolkningen, dyrelivet og den underskønne natur. 

 


Trekking i Sydamerika

Sydamerika er et fantastisk kontinent, som byder på ubeskriveligt smukke naturscenarier. Med kontinentets frodige klima, danner det rammer for den smukkeste natur og unikke dyrearter. Sydamerika gemmer på vilde oplevelser, når det byder dig dybt indenfor i Amazonas regnskove og viser dig mægtige vandfald, som du aldrig har set magen til før. Kipling tilbyder fantastiske trekkingruter i Sydamerika. 

 


Trekking i Afrika

Afrika er et kontinent, der byder på et hav af forskellige oplevelser og naturscenarier. Med mulighed for både vandring, trekking, bjergbestigning, safarioplevelser og badeferie, giver Afrika dig alle muligheder for den perfekte ferie. Specielt trekking og vandring er oplagte muligheder for en oplevelsesrig ferie i Afrika, hvor du kommer tæt på de vilde dyr og oplever den smukke natur. Afrika giver dig også mulighed for at opleve både stammefolk og lokalbefolkning samt at få et indblik i en helt anderledes verden, end hvor du selv kommer fra. 

 


Vandreferie i Europa

Europas naturscenarier og dyreliv byder på fuldstændig fantastiske vandreferier og overrasker mange. Europas grønne natur danner rammer for nogle smukke omgivelser, og hvis du finder de spændende kroge, kan vores dejlige kontinent være destination for de mest unikke vandreruter. På trods af, at Europa er det næstmindste kontinent i verden, er der ikke mangel på oplevelser, når man rejser rundt. Europas lande byder på en varieret og spændende natur, interessante kulturer på tværs af landene, samt mange andre spændende oplevelser. Fra det vestlige Irland til det sydlige Italien har kontinentet spændende ruter, som bestemt er værd at gå på opdagelse i. 

 


Gode rejseformer

Trekking er en aktiv rejseform, som giver dig unikke og anderledes måder at rejse på. Gennem trekking får du muligheden for at opleve smukke naturscenarier og vildt dyreliv, mens du bevæger dig ude i de fantastiske omgivelser. Trekking giver dig mulighed for at få rørt kroppen og komme i god form, samtidigt med du udfordrer dig selv på niveauer, som du selv vælger. At kombinere en ferie med vandring er for mange uvant, men er ligeledes for mange en overraskende positiv måde at opleve verden på. Gennem trekking får du muligheden for at komme helt tæt på de unikke og anderledes oplevelser. Kipling giver dig både muligheden for at rejse individuel eller med en gruppe. Læs nedenfor om de forskellige rejseformer.