Rejser til Mellemamerika

 

Mellemamerika gemmer på et per fantastiske destinationer, der både byder på betagende templer, frodige jungler og et imponerende dyreliv.

Hos Kipling Travel laver vi skræddersyede rejser til nogle af de skønneste afkroge i det mellemamerikanske. Vores rejsesortiment i Mellemamerika spænder bredt fra frodige jungler i Costa Rica til Aztekernes og Mayaernes forunderlige verden i Mexico.

Rejser til Mellemamerika

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

En rejse gennem Mellemamerika er som en evig lang skattejagt, hvor der altid er et nyt eventyr i vente. Fra Mayaernes storhed i Mexico til den berømte kanal i Panama. Undervejs kan du opleve ørken, regnskov, jungle, bjergbyer, vinmarker, kaffeplantager og storbyer. Mellemamerika er fyldt med modsætninger. Her mødes knastørre perioder og regnfulde tider, traditionsrig kultur og nymoderne tiltag og højland med lavland.

En rejse til Mellemamerika er en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Kulissen, som danner rammerne for din tur, er muligvis det smukkeste, du har oplevet. Maya Pyramiderne pibler op i den frodige natur, kaffeplantager strækker sig milevidt og de kilometer lange kyststrækninger skaber en hvid, fortryllende hinde om hele virvaret. Mellemamerika har det hele — fra fortællingen om Aztekerne til vandring over trækronerne. Du kan godt begynde at glæde dig.

Spring direkte til:

Lande i Mellemamerika

Rejsetyper i Mellemamerika

Oplevelser i Mellemamerika