Rejser til Colombia

Oplev trekking, det Caribiske hav og Andesbjergene på en rejse til Colombia


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Colombia ligger i det nordvestlige Sydamerika med placering ud til både Det Caribiske Hav og Stillehavet. I Colombia bor ca. 48 millioner mennesker, hvor mange er centreret i hovedstaden Bogota. Det officielle sprog i Colombia er spansk og, i nogle områder, engelsk. Colombia grænser sig op til Venezuela, Ecuador, Peru, Brasilien og Panama i Mellemamerika.

Colombia har nogle fantastiske trekkingture at byde på ved foden af Andesbjergkæden, ligesom at Colombia også byder på storslået kultur og lange hvide sandstrande. En rejse til Colombia er et anderledes valg for en rejse til Sydamerika, men bestemt ikke dårligt et, landet kan give dig en masse kulturelle og indholdsrige indtryk med hjem.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Colombia

Steder at opleve i Colombia

Rejsetyper i Colombia

Populære dyr du kan opleve i Colombia

Colombia har takket være sin meget varierede natur, en utrolig biodiversitet. Faktisk lever omkring 10 % af verdens dyr i Colombia. Herudover har landet verdens største antal endemiske arter, hvilket vil sige dyr som ikke eksisterer andre steder i verden. Der er derfor gode grunde til at rejse til Colombia hvis man har interesse i dyreliv.

Der findes også over 40 nationalparker i Colombia, som til sammen optaget 5% af hele Colombias areal. Med de mange forskellige arter af dyr og planter er Colombia et overvældende land. Bemærkelsesværdigt er blandt andet flere tusinde orkidéarter, et lidt mindre antal fuglearter og pattedyr som ozelot, jaguar og tapir.

 

TapirenTapiren
BlåhvalenBlåhvalen
OrangutangenOrangutangen
AndeskondorenAndeskondoren
FlamingoenFlamingoen
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.