Rejser til Colombia

Det sydamerikanske land Colombia kan med sin placering ud til det Caribiske Hav byde på lækre sandstrande, men kan også med Andesbjergene, der strækker sig tværs gennem landet tilbyde gode og hårde trekkingruter og skjulte skatte gemt i Colombias mystiske natur og højdemeter.

Oplev unikke oplevelser med Kipling Travel til Colombia

Som noget unikt kan du med vores helt egen Sydamerika trekkingekspert bestige Rita Cuba Blanco og Sierra Nevada del Cocuy. Programmet henvender sig til eksperten der søger nye spændende udfordringer og som har mod på at prøve kræfter med Colombias højland. Læs eventuelt mere om Kipling Travels rejser til Colombia herunder og udforsk utallige muligheder til at få en optimal rejse til Colombia.

 

Se Kipling Travels rejser til Colombia  Læs mere om Colombia

Praktisk information
Kaffeplante i Colombia

Colombia ligger i det nordvestlige Sydamerika med placering ud til både Det Caribiske Hav og Stillehavet. I Colombia bor ca. 48 millioner mennesker, hvor mange er centreret i hovedstaden Bogota. Det officielle sprog i Colombia er som i det meste af Sydamerika spansk, men i visse områder af Colombia betragtes også engelsk som et officielt sprog. Colombia grænser sig op til Venezuela, Ecuador, Peru, Brasilien og Panama i Mellemamerika.

Colombia har nogle fantastiske trekkingture at byde på ved foden af Andesbjergkæden, ligesom at Colombia også byder på storslået kultur og lange hvide sandstrande. En rejse til Colombia er et anderledes valg for en rejse til Sydamerika, men bestemt ikke dårligt et, landet kan give dig en masse kulturelle og indholdsrige indtryk med hjem. 

Det skal du opleve i Colombia

Den fortabte by i Colombia
Huse i Salento

Steder at opleve i Colombia

Rejsetyper i Colombia