Rejser til Colombia

Colombia kan med sin placering ud til det caribiske hav byde på lækre sandstrande, men kan også med Andesbjergene, der strækker sig tværs gennem landet tilbyde lækre trekking muligheder og skjulte skatte gemt i Colombias mystiske natur og højdemeter. Som noget unikt kan du med vores helt egen Sydamerika trekkingekspert bestige Rita Cuba Blanco og Sierra Nevada del Cocuy. Programmet henvender sig til eksperten der søger nye spændende udfordringer og som har mod på at prøve kræfter med Colombias højland.

Se Kipling Travels rejser til Colombia  Læs mere om Colombia

Praktisk information

Colombia ligger i det nordvestlige Sydamerika med placering ud til både Det Caribiske Hav og Stillehavet. I Colombia bor ca. 48 millioner mennesker, hvor mange er centreret i hovedstaden Bogota. Det officielle sprog i Colombia er som i det meste af Sydamerika spansk, men i visse områder af Colombia betragtes også engelsk som et officielt sprog. Colombia grænser sig op til Venezuela, Ecuador, Peru, Brasilien og Panama i Mellemamerika.

Colombia har nogle fantastiske trekkingture at byde på ved foden af Andesbjergkæden, ligesom at Colombia også byder på storslået kultur og lange hvide sandstrande. En rejse til Colombia er et anderledes valg for en rejse til Sydamerika, men bestemt ikke dårligt et, landet kan give dig en masse kulturelle og indholdsrige indtryk med hjem.

 


Det skal du opleve i Colombia


Klima i Colombia


Visum og vaccinationer i Colombia