Rejser til Colombia

Sydamerikas bedst bevarede hemmelighed


Rejser til Colombia

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Colombia ligger i det nordvestlige Sydamerika med placering ud til både Det Caribiske Hav og Stillehavet. I Colombia bor ca. 48 millioner mennesker, hvor mange er centreret i colombias hovedstad Bogota. Det officielle sprog i Colombia er spansk og, i nogle områder, engelsk. Colombia grænser sig op til Venezuela, Ecuador, Peru, Brasilien og Panama i Mellemamerika.

Colombia har nogle fantastiske trekkingture at byde på ved foden af Andesbjergkæden, ligesom at Colombia også byder på storslået kultur og lange hvide sandstrande. En rejse til Colombia er et anderledes valg for en rejse til Sydamerika, men bestemt ikke dårligt et, landet kan give dig en masse kulturelle og indholdsrige indtryk med hjem.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Colombia

Steder at opleve i Colombia

Rejsetyper i Colombia

Populære dyr du kan opleve i Colombia

Colombia har takket være sin meget varierede natur, en utrolig biodiversitet. Faktisk lever omkring 10 % af verdens dyr i Colombia. Herudover har landet verdens største antal endemiske arter, hvilket vil sige dyr som ikke eksisterer andre steder i verden. Der er derfor gode grunde til at rejse til Colombia hvis man har interesse i dyreliv.

Der findes også over 40 nationalparker i Colombia, som til sammen optaget 5% af hele Colombias areal. Med de mange forskellige arter af dyr og planter er Colombia et overvældende land. Bemærkelsesværdigt er blandt andet flere tusinde orkidéarter, et lidt mindre antal fuglearter og pattedyr som ozelot, jaguar og tapir.

 

AndeskondorenAndeskondoren
BlåhvalenBlåhvalen
FlamingoenFlamingoen
OrangutangenOrangutangen
TapirenTapiren

Adventure oplevelser i Colombia

Spørgsmål fra de rejsende

I Colombia er det officielle sprog spansk, som tales af størstedelen af befolkningen. Spansk i Colombia er kendt for sin klare udtale, især i regionerne omkring Colombias hovedstad, Bogotá, hvilket ofte gør det til et populært valg for dem, der ønsker at lære sproget.

Ud over spansk taler mange indfødte grupper i Colombia deres egne sprog. Landet har over 60 anerkendte regionale sprog, hvoraf mange tales af indfødte samfund i mere isolerede områder. Selvom disse sprog er en integreret del af Colombias kulturelle arv, er mange af dem desværre truet og står over for muligheden for at uddø. På trods af dette er der bestræbelser på at bevare og fremme disse sprog gennem uddannelses- og kulturinitiativer.

Den Colombianske befolkning er også ofte stærke i engelsk. Du får derfor ingen problemer med at kommunikere med de gæstfrie colombianere på engelsk fremfor spansk.

Klimaet i Colombia variere alt efter, hvor i landet du befinder dig. Landet dækker over et stort areal, hvor landskabet ændrer sig betydeligt. Det anbefales at rejse til Colombia i højsæsonen fra december til februar samt juni til august, da der i de resterende måneder falder store mængder regn.

Colombia emmer af romantik, livsglæde og varme, hvor historie og kultur smelter sammen. Den forførende colombianske natur står i skøn forening med landets kultur. På vores rejser til Colombia sørger vi for, at du kommer til at opleve alt det bedste landet, har at byde på.

En rejse med os til Colombia forbinder på fineste vis kultur og natur i en aktiv eventyrrejse. Vores rejser tilgodeser flere interesser. Om du er til naturrejser, kulturrejser eller en blanding af det hele, så har vi din Colombia rejse planlagt.

Som dansk statsborger må du opholde dig op til 90 dage i Colombia uden visum. Du skal derfor kun aktivt gøre noget, hvis din rejse er på mere end 90 dage.

Før du rejser, skal du sikre dig, at dit pas er gyldigt. Passet skal være gyldigt under hele dit ophold i Colombia. Du skal ligeledes kunne vise en returrejse eller billet ud af Colombia, for ikke at blive afvist ved indrejse.

Som rejsende skal du altid sikre dig at du følger de gældende love for indrejse i et andet land. Du finder mere information herom hos Udenrigsministeriet.

Når du rejser med Kipling Travel, er du altid i sikre hænder. Vi tager højde for Udenrigsministeriets Rejsevejledninger, og har god kontakt med lokale fra vores destinations lande. Vores rejser til Colombia er ingen undtagelse, og vi sikrer dig en tryg og oplevelsesrig rejse til dette eventyrlige land.

Det er altid en god idé at holde dig opdateret med, hvilke vacciner der anbefales til forskellige lande - særligt til områder hvor klimaet er meget anderledes end det danske. Vi henviser til Danske Lægers Vaccinations Service, hvor du finder information om vacciner og danske vaccinationsklinikker.

Se hvilke vacciner, der anbefales til rejser til:

Kursen for den colombianske valuta pesos (COP) ændre sig løbende. For at få dagskursen er det derfor nødvendigt at tjekke den. I største dele af landet er der ingen problemer i at bruge kreditkort.

Vær opmærksom på at det ikke kan betale sig at bringe USD til Colombia.