Kiplings Colombia og Lost City

Bogotá, charmerende Cartagena, trekking til "Lost-City" og Caribisk strandidyl

 

Denne spændende rejse til Colombia, byder på en treenighed af kultur og trekking i gennem junglen til the Lost City og mulighed for forlængelse med afslapning på stranden ved den caribiske kyst. 

Efter start i hovedstaden Bogota forsætter vi til den cariske kyst og den gamle by Santa Marta ved nationalparken Tayrona, som vi også besøger.

Vi fortsætter på et 5 dages trek gennem regnskov og jungle, inden vi får frem til den helt fantastiske Ciudad Perdida også kendt som "Lost City", et intakt ruinkompleks dybt inde i den uberørte regnskov og Colombias minisvar på Machu Picchu. 

 

Rejser slutter i den historiske kystby Cartagena - en af de mest uimodståelige caribiske byer i ægte spansk kolonistil.

Velkommen til en rigtig Kipling-rejse med kultur, natur - en aktiv og komplet eventyrrejse til Colombias største oplevelser.

Alle rundture, udflugter og entreer i programmet er selvfølgelig som altid inkluderet i rejsens pris.


1.

Afrejse København og ankomst til Colomiba, Bogotá

Dag 1

Afgang fra København til Colombias hovedstad Bogota. Ved ankomst til Bogotá bliver vi mødt af vores repræsentant, som tager os til hotellet. Vi skal bo i ”La Candelaria”, som er kolonidelen af byen beliggende midt i Bogotá, tæt på alle de spændende seværdigheder.

Overnatning i Bogotá

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Bogotá og rundtur i den historiske bydel og Monserrate-bjerget

Dag 2

Efter morgenmaden, bliver vi mødt af vores guide, som tager os på byrundtur til fods og starter med at besøge de historiske gader i Bogotá og Plaza Bolivar – med katedralen, højesteret og kongressen. Herefter besøg til Guldmuseet, som er et af de mest overdådige i verden, med guldstykker samt kunst fra kulturerne i Colombia. Endelig bliver der også mulighed for at se værker af den verdenskendte kunstner Botero på Boteromuseet. Turen slutter om eftermiddagen med en tur i kabelbanen op til Monserrate-bjerget med kirken på toppen (3100 m), herfra er der en pragtfuld udsigt over millionbyen. 

Bogotá, Colombias hovedstad, ligger i ca. 2.600 meter over havet og har en befolkning på omkring 10 millioner, hvis man inkluderer forstæderne. Byen er vokset kolossalt de sidste årtier og det er et spændende samlingspunkt for alle de befolkningsgrupper der findes i Colombia. Det er byen hvor rige og fattige mødes, hvor den hypermoderne verden kolliderer med traditioner fra gammel tid og hvor både hestevogne og Ferrais deler vejbaner.

Overnatning i Bogotá

Morgenmad er inkluderet

3.

Til Santa Marta på den caribiske kyst

Dag 3 marker

Vi udskifter det tempererede klima i Bogotá med tropisk varme, når vi flyver til Santa Marta der ligger pragtfuldt i en bugt i den caribiske del af Colombia. Selvom byen ikke er så velbevaret som Cartagena, er den hyggelig og mindre turistet end sin ”storebror” og har ligeledes en spændende historie. Her er det en god ide at nyde den sidste luksus, inden eventyret til The Lost City begynder.

Overnatning i Santa Marta

Morgenmad er inkluderet.

4.

Santa Marta – Machete Pelao, start på trekking ind til The Lost City

Dag 4 - udsigt over bjergområde

Vi bliver samlet op af en firhjulstrækker, og bagagen bliver pakket på taget, og derefter er der en ca. 3 timers køretur til landsbyen Machete Pelao. Det første stykke køres ad fin vej, og sidste stykke kommer vi til at køre på en ret ”rustik” bjergvej. Vi spiser frokost i landsbyen, inden vi drager af sted med gruppen og vores guide mod den første lejrplads på vej til den forsvundne by.

Denne første dag er op ad bakke eller bjerg, og i tilfælde af regnvejr kan der på grund af det røde ler være temmelig glat. Men hvis vejret holdet tørt vil det undervejs være fristende – og kan varmt anbefales – at tage en svømmetur i et af de små flodbassiner, da solen kan banke nådesløst ned fra himlen. Vi overnatter i lejren Los Asarios eller Donde Adan hvor vi tilbringer natten i hængkøje.

Morgenmad, picnic-frokost og aftensmad er inkluderet.

5.

Trekking ind i junglen

Dag 5 kaffe plante - plantage

Efter en tidlig morgenmad tager vi for alvor ind i junglen og forlader landskabet med blandet skov og små landbrug. Vi er nu i tropisk skov, hvor vandringen gennem det smukke landskab går op og ned og gennem floder. Da vi går gennem regnskoven kan vandringen føles anstrengende på grund af den høje luftfugtighed og varmen. I dag har vi i alt ca. 6-7 timers vandring og kommer hen ad eftermiddagen til et lille Kogi indianer samfund og vores rustikke overnatnings sted. 

Morgenmad, picnic-frokost og aftensmad er inkluderet.

6.

Gennem regnskoven mod The Lost City

Dag 6

Ofte ligger skyerne lavt, men vi kan fornemme de høje regnskovsklædte bjerge, der omkranser The Lost City. Vi forventer at dagens vandring vil ligge på 4 timer inden vi er fremme ved den sidste lejr inden The Lost City, som ligger skønt ved en klar flod. Her kan der ofte vælges mellem hængekøje og en madras begge med moskito net.

Morgenmad, picnic-frokost og aftensmad er inkluderet.

7.

Vej ind i den forsvundne by – Ciudad Perdida

Dag 7 Lost City - Ciudad Perdida

Efter morgenmaden skal vi det sidste, men ret strabadserende stykke hen til, hvor trapperne op til The Lost City starter. Vi får en følelse af at befinde os i Indiana Jones-omgivelser, og det er simpelthen en kæmpeoplevelse at stige op ad trapperne til dette paradis.

The Lost City er en af de største præcolombianske bosættelser, der formodes grundlagt i det 8. århundrede, hvilket er 650 år tidligere end det legendariske Machu Picchu i Peru. Stedet blev opdaget i 1972 af en gruppe lokale røvere, der fandt den forladte by og begyndte at sælge guldfigurer og keramiske krukker på det lokale sorte marked. Arkæologer, ledet af direktøren for Instituto Colombiano, fandt frem til stedet i 1976, hvorefter det blev genopbygget de efterfølgende 6 år. Der er god tid til at gå rundt i det store ruin-område og fotografere og nyde dette magiske sted.

Læs Børsen Pleasures artikel fra Lost City her.

Morgenmad, picnic-frokost og aftensmad er inkluderet.

8.

Sidste dag på trekket – og til Santa Marta ved kysten

Dag 8

Efter en tidlig morgenmad er der en god lang vandretur (5-6 t) tilbage til Machete Pelao, hvor frokosten venter. Husk at tage en svømmetur i de naturlige bassiner – det er pragtfuldt afkølende. Efter frokost (og måske en kold øl!) bliver vi kørt til Santa Marta, hvor der bliver rig lejlighed til igen at nyde den lille hyggelige by og pleje legemet efter trekking turen.

Overnatning i Santa Marta

Morgenmad og picnic-frokost er inkluderet.

9.

Santa Marta og dag tur til naturparken Tayrona.

Dag 9

Vi skal fra Santa Marta på en heldagstur til Tayrona naturparken, hvor dyrelivet blandt andet byder på aber, delfiner, kondorer og ørne. Et smukt natur- og strandområde der ligger for foden af Sierra Nevada de Santa Marta bjergene. Vi skal udforske området på en dejlig vandretur og der bliver også mulighed for en dukkert fra palmestrande i en af de mange af områdets små laguner. Vi er tilbage i Santa Marta sidst på eftermiddagen.

Overnatning i Santa Marta

Morgenmad er inkluderet.

10.

Til Cartagena – gamle forter og ægte spansk kolonistil

Dag 10 Cartagena - historisk bydel

Efter morgenmaden kører vi de 4-5 timer i bil fra Santa Marta til Cartagena. Det er en smuk tur gennem det caribiske landskab med havet tæt ved. Sidst på eftermiddagen tager vi på en lille vandretur i den fantastiske gamle bydel og hvorfor ikke tage en Caipirinha-drink på den atmosfærefyldte Café del Mar på den gamle bymur med udsigt over en magisk caribisk solnedgang.

Overnatning i Cartagena

Morgenmad er inkluderet.

11.

Cartagena bytur – kultur og kolonihistorie

Dag 11 Cartagena fortet

Formiddagen byder på en byrundtur i Cartagena, der formentlig er den smukkeste og mest berømte og interessante by i Colombia. Både den karakteristiske stenmur, der omkranser den gamle bydel, og fortet indenfor har plads på UNESCOs verdensarvsliste. Byen blev grundlagt i 1533 og var gennem den spanske kolonitid området vigtigste havneby og den primære handelsrute mellem Spanien og kolonierne i Sydamerika. Det er en romantisk by med bougainvillea-dækkede balkoner, og byen emmer af legender og eventyr. Den yderst velbevarede og renoverede gamle kolonidel og dens forter, slotte og monumenter giver nogle helt fantastiske rammer, hvor historiens vingesus virkelig kan fornemmes. Om eftermiddagen er der mulighed for, på egen hånd, at slentre rundt i byens charmerende gader.

Læs mere om Colombiarejser og Cartagena her.

Overnatning i Cartagena

Morgenmad er inkluderet.

12.

Fridag i Cartagena

Gadebillede Bogota

Dagen er til afslapning og egne oplevelser i Cartagena.

Overnatning i Cartagena

Morgenmad er inkluderet.

13.

Hjemrejse påbegyndes

I dag slutter en begivenhedsrig rejse, og det er blevet tid til at tage afsked med Colombia og vende næsen hjemad. Der er transport til lufthavnen i Cartagena for fly til Danmark. Med mindre I forlænger rejsen med et ophold ved de smukke caribiske strande på Colombias nordkyst i Sanquare naturel reserve eller til et afslappende ophold på den unikke tropeø Providencia. 

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

14.

Ankomst til København

Vi ankommer i løbet af dagen til København. 

*** FORLÆNGELSE TIL PROVIDENCIA ISLAND I CARABIEN

Forlæng rejsen med 5 dage/4 nætter med ophold under palmerne på det lille eksklusive botique hotel Deep Blue på Providencia Island.

Hotel Deep Blue – Providencia Island

Deep Blue ligger på den eksotiske ø Providencia, på stranden lige ud til den hvide caribiske strand, palmer og krystalklart vand. Stedet har 12 værelser alle med privat balkon, aircondition, minibar, lille pengeskab, hårtører, roomservice og TV. Hotellet har en god restaurant med både det traditionelle colombianske og caribiske køkken og en mere international orienteret menu. Men ellers kan man med fordel spise på en af de mange strandrestauranter som ligger i området (frisk fisk for mellem USD 10-30). Transport fra øen lille lufthavn til hotellet er ca. 10 minutter. Øen Providencia er på omkring 17km2  og ligger op ad det tredje største koralrev i verden. Ud over de gode muligheder for at snorkle og dykke er der mulighed for bådture til nærliggende øer  med en picnic på stranden, tage en tur i kajak eller bare slappe af og nyde de smukke omgivelser.

 

 

12. dag - Cartagena – San Andres – Providencia.

Transfer fra lufthavn, sker med lokaltaxi – som gæsterne selv betaler. Agenten kan ikke booke denne transfer. Det tager 10 minutter – og koster USD 10-12 for turen. Måder ellers at komme omkring på øen er turisttur, collectivos, leje en cykel eller scooter. Værelset kan opgraderes til Oceanvew deluxe eller suite.

Inkl. morgenmad

 

 

13. dag - Providencia Island

Inkl. morgenmad

 

 

14. dag - Providencia Island

Inkl. morgenmad

 

 

15. dag - Providencia Island

Inkl. morgenmad

 

 

16. dag - Providencia – San Andrés – Cartagena/Bogota

Egen transport til lufthavnen i Providencia. Fly til Bogota eller Cartagena for internationale forbindelser.

Inkl. morgenmad.

 

 

*** FORLÆNGELSE TIL SANGUARE RESERVA NATURAL PÅ DEN CARIBISKE KYST

Forlæng rejsen med 4 dage/ 3 nætter til det hyggelige sted Sanguare der ligger på kysten sydvest for Cartagena. 

Strandhotellet ligger i et naturmæssigt smukt område i ”Golfo de Morosquillo”  Her er tropisk skov på land, fin badestrand og mangrove områder med et rigt dyreliv. Der er rige muligheder for aktiviteter som snorkling, vandreture, cykling, windsurfing og anden sejlads. Det charmerende sted har en rustik atmosfære og et befriende lokalt og original præg. Der er i alt 11 værelser med plads fra 2 til 4 personer.
De kulinariske oplevelser vil være et fusions køkken af indisk, afrikansk, spansk og libanesisk mad, hvor alt godt fra havet er den vigtigste bestandel. Generelt kan der forventes en del regn i september og oktober derfor kan vi ikke anbefale ophold i Sanquare Reserva Natural i disse måneder.

Se Sanquare video her

 

12. dag - Cartagena – Sanguaré

Privat transfer fra Cartagena til Sanguaré (ca. 3 ½ time). Under regntid er trasnfer med båd, de sidste 45 min.

Inkl. frokost og aftensmad.

 

13. dag - Sanguaré

Dagen fri.

Inkl. morgemad, frokost og middagsmad

 

14. dag - Sanguaré

Dagen fri.

Inkl. morgemad, frokost og middagsmad

 

15. dag - Sanguaré – Cartagena

Privat transfer til Cartagena. Under regntid er de første 45 min. med båd.

Inkl. Morgenmad

 

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
22. august - 10. december 2018
21.498,-
18.998,-

11. december 2018 - 9. januar 2019
Kontakt os
Kontakt os

10. januar - 15. juni 2019
21.998,-
19.498,-

16. juni - 21. august 2019
23.998,-
21.998,-

22. august - 10. december 2019
21.998,-
19.498,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Bogota/Cartagena-København på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og -afgifter fra Danmark
 • Flyrejse Bogota-Santa Marta på økonomiklasse
 • Transfer og transporter med privat bil med chauffør
 • Transport til/fra trek i 4-hjulstrækker med chauffør og foregår i mindre international gruppe
 • Hotelovernatning i delt dobbeltværelse på charmerende turistklasse
 •    2 nætter på Casa Deco i Bogota
 •    3 nætter på Casa del Farol i Santa Marta
 •    3 nætter på Hotel 3 Banderas i Cartagena
 • 5 dage/4 nætters Lost City trek, med basale soveforhold på madras eller hængekøje
 • Heste til bagage (OBS: max 6 kg). Du skal kun selv bære en dagturssæk
 • Måltider som nævnt i programmet
 • Nævnte rundture, udflugter og sightseeing med lokal engelsktalende guide
 • Entreer ved seværdigheder og Tayrona Nationalpark
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

 OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
  Obs. Vær opmærksom på, at forsikringen skal dække trekkingrejser. Gouda rejseforsikring dækker trekking i alle højder
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Forplejning udover den nævnte samt personlige udgifter
 • Drikkepenge (beregn USD 80-90 til hele rejsen)
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”

TILKØB

 • Tillæg enkeltværelse: 3.398,- 

 • Badeferie forlængelse til Isla Grande i Caribien: fra 2.198 - 2.598,- afhængig af periode - pr. person v/2 rejsende 
  Forlæng rejsen med 4 dage/3 nætter på den skønne caribiske ø Isla Grande og bo på Hotel San Pedro de Majagua.
  Inkluderer: 3 nætter på Hotel San Pedro de Majagua i superior dobbeltværelse, Morgenmad, transport fra Cartagena-Isla Grande tur/retur
  Ikke inkluderet: Øvrige måltider, Drikkevarer

 • Badeferie forlængelse til Sanquare Reserva Natural på den caribiske kyst: fra 5.298-6.198,- afhængig af periode - pr. person v/2 rejsende
  Forlæng rejsen med 4 dage/ 3 nætter til det hyggelige sted Sanquare der ligger på kysten sydvest for Cartagena. 
  Inkluderer: 3 nætter på Sanquare Reserva Natural i dobbeltværelse, Helpension, transport fra Cartagena tur/retur
  Ikke inkluderet: Ture og aktiviteter, Drikkevarer
Praktisk information

Type: Kultur og vandring med lokale engelsktalendeguide

Vejret: Cartagena

 

Om Lost City trekket

Overnatningerne på trekket

Det er primitive forhold, meget basic sanitære forhold. Der er mulighed for at overnatte i senge eller i hængekøjer.

 

Generelt om trekket:

Man bør kun medbringe det allermest nødvendige (strengt nødvendige), eftersom det er et (formodentlig vådt) tropisk trek hvorfor der skal pakkes efter meget fugtige/våde forhold. Den øvrige bagage opbevares af lokal operatør ved udgangspunktet for trekket.
Der udleveres en Drybag som de skal pakke om i - og det er den som hesten(e) bærer. Kunderne skal kun gå med en lille dagsrygsæk

 

Udkast til pakkeliste

Lette vandrestøvler

Lette sandaler

Kasket til sol og regn

3-4 Tshirts

Trøje til aften/morgen

Shorts

Et par lange bukser til aften/morgen (evt Zip-off)

Let regnjakke eller regnponcho

4-5 par sokker

Vandflaske

Lille hurtigt tørrende håndklæde

Pandelampe/lommelygte

Kamera

Dagtursrygsæk

Lagenpose/tynd sovepose

Solcreme

Myggerepellent

Vandrestave

Personlig toiletsager inkl spritgel til desinficering

 

Colombia kalder på de eventyrlystne

På grund af det dårlige image er Colombia et land, som til en vis grad føles uberørt. Pionerånden lever her i bedste velgående. Derfor er Colombia for den eventyrlystne rejsende, som brænder efter at opleve noget nyt. Det kan efterhånden være svært at finde nye, eksotiske steder, men Colombia er altså så afgørende et af dem. Som rejsende i Colombia sker det ofte, at vi hører den ekstremt imødekommende lokale befolkning anmode om, at vi tager hjem og spreder det glade budskab om, at Colombia nu er sikkert. Det er bestemt oplagt at understrege Colombias skønhed og den kulturelle rigdom, på den anden side findes imponerende natur og kultur, heldigvis, i mange spændende lande verden over. Det, der for alvor adskiller Colombia fra andre lande, er den autentiske atmosfære, der får landet til at fremstå nærmest jomfrueligt. Tag imod et colombiansk eventyr – velvidende at risikoen for at miste sit hjerte til landet i den grad eksisterer.

Colombia - et rejseland?

Colombia - et rejseland?

Vi er klar over, at mange danskere ikke umiddelbart forbinder Colombia med et rejseland – kan det virkelig passe, at det er en destination, som er et besøg værd? Til det kan vi kun svare med et rungende ja. For selv om vi naturligvis er bevidste om, at Colombia stadig har ry for at være et farligt land – og da også har været en usikker destination tidligere – så er det i dag et land, hvor sikkerheden er optimeret, og forholdene for turister er forbedret markant. Narkobaronernes kronede dage er ovre, og den colombianske befolkning hilser de nye tider velkomne. I danskernes bevidsthed vil Colombia formentlig fortsætte med at frembringe associationer knyttet til kriminalitet, også selv om situationen i dag er stabil. Vi vil gerne forsøge at bidrage til at ændre Colombias image. Vi tror ganske enkelt på landet som en spændende destination. Colombia er en slags Sydamerika i ét land, her får I simpelthen hele paletten. En palet som tilmed krydres af en uspoleret stemning. 

En blakket fortid, men lys fremtid

Kipling Travel er faldet pladask for Colombia, men vi tror også, at andre vil få øjnene op for det sydamerikanske land, som er en ægte usleben diamant. Derfor kan vi da anbefale, at I når at få jeres Colombia-oplevelse, inden alle andre opdager paradiset. Colombia har i en marketingkampagne bevidst valgt at spille på landets kriminelle omdømme ved at erklære ”the only risk is wanting to stay”. Den udmelding kan vi kun bekræfte.

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.