Rejser til Sydamerika

Oplev nogle af de mest fantastiske natur- og kulturskatte på en rejse til Sydamerika

 

Sydamerika indbyder til dit livs eventyr og byder blandt andet på oplevelser, hvor man kan sejle på en af verdens længste floder, Amazonfloden, opleve jordens tørreste ørken, tårnhøje bjergrygge i verdens længste bjergkæde; Andes, enestående kultur, unikt dyreliv på Galapagos samt frodig natur i verdens største skov Amazonregnskoven.

Med en rejse til Sydamerika er der lagt op til storslåede natur -og kulturoplevelser, der overgår selv din vildeste fantasi.

Rejser til Sydamerika

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

En rejse til Sydamerika er et farverigt og rytmisk livsminde. Fra tango i Argentina til salsa i Colombia — her venter nye oplevelser hver eneste dag. Uanset hvilket sydamerikansk land du ønsker at rejse til, vil du opleve et karismatisk og sprudlende folkefærd. Du bliver taget imod med åbne arme og store smil, for i Sydamerika er der masser af hjerterum og gæstfrihed.

Omverden har sat sit præg på det smukke kontinent, men det er stadig muligt at opleve levn fra de oprindelige indianerstammer. Tag eksempelvis med os på trek til Inkaerne glemte by, Machu Picchu — et ubeskriveligt mindesmærke for Sydamerika. Lige så smuk er den enorme Amazonas flod, som smyger sig gennem den tætpakkede jungle, det brusende Iguazú vandfald og den bjergtagende Andeskæde.

Spring direkte til:

Lande i Sydamerika

Rejsetyper i Sydamerika

Oplevelser i Sydamerika