Rejser til Sydamerika

Oplev nogle af de mest fantastiske natur- og kulturskatte på en rejse til Sydamerika

Sydamerika indbyder til dit livs eventyr og byder blandt andet på oplevelser, hvor man kan sejle på en af verdens længste floder, Amazonfloden, opleve jordens tørreste ørken, tårnhøje bjergrygge i verdens længste bjergkæde; Andes, enestående kultur, unikt dyreliv på Galapagos samt frodig natur i verdens største skov Amazonregnskoven. Med en rejse til Sydamerika er der lagt op til storslåede natur -og kulturoplevelser, der overgår selv din vildeste fantasi.

Se Kipling Travels rejser til Sydamerika  Læs mere om Sydamerika

Rejser til Sydamerika

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Sydamerika byder på verdensklasseoplevelser, og er i sandhed et fascinerende og enestående kontinent med et væld af muligheder. På en rejse til Sydamerika har du mulighed for at tage på bjergbestigning og trekkingture, jungleture, opleve storslået natur og et mangfoldigt dyreliv, gå i inkaernes fodspor, fordybe dig i de indianske kulturer samt masser af andre spændende oplevelser. Uanset hvad du er til kan dine ønsker og behov blive stillet på en ferie til Sydamerika. Rejser du til Sydamerika med Kipling Travel, vil du uden tvivl få en af de bedste oplevelser for livet. Alle dine sanser og mange indtryk vil blive stimuleret på rejsen hertil. Sydamerika er bestemt et kontinent, der er værd at rejse til, og som ikke vil skuffe, men derimod kun overraske. Hos Kipling Travel har vi mange års erfaring og ekspertise i rejser til Sydamerika, og du er derfor sikret en fuldendt rejseoplevelse.

 


Populære rejser til Sydamerika


Kombination af rejser


Rejseformer

Hos Kipling Travel elsker vi at rejse og opleve nye spændende steder, hvor masseturismen ikke befinder sig. Vores rejseledere har en stor passion for Sydamerika, og med deres mange års erfaring og ekspertise i rejser til Sydamerika, er du garanteret en fuldendt rejseoplevelse. Når du rejser med Kipling Travel til Sydamerika, kan du vælge mellem to forskellige rejseformer; individuelle rejser eller grupperejser. Du kan vælge akkurat den rejseform, som tiltaler dig mest. Uanset hvilken rejseform du vælger, er du sikret en fantastisk rejse, som vil give dig minder for resten af livet.

 


Klimaet i Sydamerika


Visum og vaccinationer i Sydamerika

Når du skal rejse til et af de sydamerikanske lande, er det som udgangspunkt nødvendigt at anskaffe et visum, før du kan rejse ind i landet. Derudover bør du undersøge, hvilke vaccinationer du skal have, for at rejse til det pågældende sydamerikanske land.