Rejser til Chile

Få en trekkingoplevelse udover det sædvanlige i stemningsfyldte Chile


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Spørgsmål om Chile

Chile er på den sydvestlige kyst af Sydamerika, ved Andesbjergene og Stillehavet. Landet grænser op til Argentina, Bolivia og Peru.

De kolde Andesbjerge og atlanterhavs strømmene har stor indflydelse på temperaturen i Chile. Det lange land byder på alt fra varme sandstrande til iskolde fjorde.

Det betyder også, at klimaet i Chile er meget skiftende, afhængigt af hvor i landet du befinder dig. Ved Santiago, landets hovedstad, kan temperaturene komme op på 30 grader. Vær opmærksom på at årstiderne er omvendte fra herhjemme.

Chile er fra det nordligste punkt til sydspidsen 4.300 km langt. Det bredeste sted er knap 400 km. Indbyggertallet i Chile er tæt på 19 millioner.