Sri Lanka rejser med Kipling Travel

Farverigt, enestående og originalt - Sri Lanka med Kipling Travel

 

Sri Lanka emmer af en fredfyldt stemning i de grønnest tænkelige omgivelser med et frodigt højland, spændende nationalparker, stærke kulturoplevelser i de hyggelige byer og så selvfølgelige de skønne kyststrækninger med masser af dejlige strande.
Sri Lanka havde i mange år politisk uro og en historie præget af en tid med kolonisering. Du opleve en særdeles venlig og imødekommende befolkning, når du rejser til Sri Lanka. Landet huser en fantastisk blanding af forskellige kulturer, fordi både portugiserne, hollænderne og englænderne har sat deres koloniale aftryk, men den buddhistiske arv fortjener dog i den grad også omtale.

Sri Lanka byder på et utal af fantastiske oplevelser. Derfor kan man undre sig over, hvorfor så få danskere rejser til Sri Lanka. Selvom efterspørgslen på Sri Lanka rejser er steget de seneste år, kan øen stadig betragtes som et skjult paradis i det Indiske Ocean. På en rejse til Sri Lanka er det blandt andet muligt at opleve et mangfoldigt dyreliv på en safari, besøge et af de mange buddhistiske templer, køre gennem de enorme teplantager og nyde livet ved en af de kilometerlange overdådige sandstrande.

 

Se Kipling Travels rejser til Sri Lanka  Læs mere om Sri Lanka

Praktisk information

Sri Lanka – det tidligere Ceylon – ligger som en stor, varm dråbe sydøst for Indien, og bærer kælenavnet “Indiens tåre”. Sri Lanka har søgrænser med Indien mod nordvest, og Maldiverne mod sydvest. Når du rejser til Sri Lanka kan du opleve verdens syvende mest befolkede ø med næsten 21 millioner indbyggere. Hovedstaden på Sri Lanka er Colombo, som har et indbyggertal på 737.000. Hovedsproget på Sri Lanka er Singalesisk, men Engelsk bliver brugt i stigende grad. Den største religion på Sri Lanka er buddhisme, herefter Hinduisme, Islam og Kristendom.

Sri Lanka rejser gemmer på et skatkammer af oplevelser med det historiske bjergrige højland ved Sigiriya, buddhistiske templer i den gamle hovedstad Kandy, grønne tæpper af te-plantager og herlige nationalparker med et rigt dyreliv. Dog ikke at glemme Sri Lankas vidunderlige strande, som sætter forudsætning for et rigtig strandparadis. Start dit eventyr med vores mest populære rejse til Sri Lanka - Med Sri Lankas beskedne størrelse, kan du opleve hele øen på bare én rejse.

Det skal du opleve på Sri Lanka

Steder at opleve på Sri Lanka

Rejsetyper på Sri Lanka

Trekking til Sri Lanka

Kipling Travels aktive rejser til Sri Lanka gør det muligt, at opleve Sri Lankas kultur på en ny måde. Med cykelture og vandring, venter mange velskabte naturoplevelser forude, i Sri Lankas underskønne verden, hvor alle kan være med. I det indtagende højland, er det højdepunktet at opleve udsigten fra Adams Peak - bjerget der samler kulturer.

Læs om trekkingrejser til Sri Lanka her

Kombiner din Sri Lanka rejse

Populære dyr du kan opleve på Sri Lanka

Oplev det enestående dyreliv på Sri Lanka rejser - Sri Lanka er et af verdens bedste steder at tage til for at opleve dyreliv, da landets tropiske klima gør landet ideelt for dyr at leve i. Du kan opleve de specielle indiske elefanter, de sjældne srilankanske leoparder, aber, farvestrålende fugleliv når du rejser til landet. På Sri Lanka kan du desuden støde på den sjældne karismatiske srilankanske leopard.

Det er ikke kun på land, du kan opleve dyr på din Sri Lanka rejse, Det Indiske Ocean indeholder nemlig et helt fantastisk dyreliv, hvor du blandt andet kan komme på hvalsafari og opleve kæmpe blåhvaler.

Blåhvlalen
Cichliden
Delfinen
Elefanten
Flamingoen
Fugleedderkop
Havskildpadden
Krokodillen
Leoparden
Næsehornet
Søkoen