Sri Lanka rejser med Kipling Travel

Farverigt, enestående og originalt - Sri Lanka med Kipling Travel


Rejser til Sri Lanka

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Sri Lanka ligger som en stor dråbe sydøst for Indien, hvorfra kaldenavnet “Indiens tåre” er kommet. Sri Lanka har søgrænser med Indien mod nordvest, og Maldiverne mod sydvest. Den smukke ø er befolket af 21 millioner srilankanere, der har singalesisk som modersmål. Engelsk er dog et voksende sprog på øen. Buddhisme er den mest udbredte religion på Sri Lanka.

På en rejse til Sri Lanka kan du gå på jagt i et skatkammer af oplevelser. Særligt det bjergrige højland Sigiriya har noget helt særligt at byde på. Derudover bør du besøge den gamle hovedstad Kandy, de enorme te-plantager samt de mange nationalparker med et rigt dyreliv. Ydermere vil en rejse til Sri Lanka garantere dig afslapning på øens vidunderlige sandstrande.

Spring direkte til:

Det skal du opleve på Sri Lanka

Steder at opleve på Sri Lanka

Rejsetyper på Sri Lanka

Tag på trekking i Sri Lankas smukke natur

Trekking på Sri Lanka

Kipling Travels aktive rejser til Sri Lanka giver velskabte naturoplevelser i en ukendt verden. På cykel eller til fods bevæger vi os rundt i det fantastiske højland. Vores kærlighed for trekking tager vi med til Sri Lanka, hvor du kan komme til tops på Adams Peak.

Se trekkingrejser her

Kombiner din rejse

Afslut din Sri Lanka rejse på smukke Maldiverne

Rejs til Maldiverne

Når rejsen til Sri Lanka lakker mod enden, vil du uden tvivl have blod på tanden efter mere. Med Kipling Travel er det muligt, at fortsætte denne fantastiske rejse til Maldiverne. Du vil absolut takke dig selv, for at udforske Maldiverne. De 1.200 små øer som danner Maldiverne, ligger spredt ud over 90.000 kvadratkilometers paradis.

Maldiverne ligger forplantet i Det Indiske Ocean sydvest for Sri Lanka. Efter at have boltret sig i hæsblæsende oplevelser på Sri Lanka, er Maldivernes kridhvide sandstrande et oplagt sted at lade op, inden du igen vender snuden mod Danmark. Har du endnu ikke fået nok af dykning og snorkling, så bør du udforske havets rige uden for Maldiverne.

Find kombinationsrejse her

Populære dyr du kan opleve på Sri Lanka

Oplev det enestående dyreliv når du rejser til Sri Lanka. Dette land er beriget med nogle af verdens bedste steder at tage til for at opleve et dyreliv så fantastisk, at du sent vil glemme dine oplevelser her. Sri Lankas tropiske klima gør landet ideelt for det eksotiske dyrevildt, som vi finder her.

På en rundrejse i Sri Lanka kan du hilse på de enestående indiske elefanter, betragte de sjældne srilankanske leoparder og desuden opleve aber, farvestrålende fugle samt det helt fantastiske maritime liv. Det Indiske Ocean introducerer dig for et utal af flotte fisk, delfiner, havskildpadder og meget mere.

 

BlahvalBlåhvlalen
cichlidenCichliden
delfinDelfinen
elefantElefanten
flamingoFlamingoen
FugleedderkopFugleedderkop
havskildpaddeHavskildpadden
crocodilleKrokodillen
leopardenLeoparden
NæsehornNæsehornet
sokoSøkoen

Spørgsmål fra de rejsende

Sri Lanka var op til 1948 en britisk koloni og havde navnet Ceylon, som øen beholdt helt op til 1972.

Sri Lanka har før i tiden haft udfordringer med malariamyg, men blev i 2016 erklæret malariafrit af WHO.

Ja, det kan man uden tvivl. Sri Lanka byder på en lang række fantastiske oplevelser, der kan tryllebinde både børn og voksne.

Sri Lanka har en relativt lang regntid, der strækker sig fra maj til november, men selv i regntiden er Sri Lanka et besøg værd. Det regner typisk meget kraftigt i par timer, og så klarer det op igen.

Det officielle sprog i Sri Lanka er det indoariske sprog singalesisk, som tales af omkring tre fjerdedele af befolkningen. Herudover er der det dravidiske sprog Tamil, der tales af omkring en fjerdedel af befolkningen.