Eventyr i Sri Lanka og badeferie på Maldiverne
Antal dage: 13
Priser fra: 18.498,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Sri Lanka og Maldiverne

Kulturelle og eventyrlige oplevelser på Sri Lanka - afslapning på Maldiverne

 

Drømmer du om uforglemmelige kulturoplevelser? Sri Lanka gemmer på fascinerende kulturskatte, hvor otte steder er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Trods øens beskedne størrelse, byder Sri Lanka på oplevelser i verdensklasse.

På rejsen til Sri Lanka besøges Sigiriya klippen, der er en af Sri Lankas største attraktioner. Vi besøger den gamle kongeby Kandy og nationalparken Minneriya, hvor elefanter, aber og den sjældne srilankanske leopard lever. Efterfølgende går turen til Maldiverne, der byder på skønne sandstrande med udsigt over det azurblå hav.

 

Vi, hos Kipling Travel, elsker Sri Lanka. Vi har rejst til landet utallige gange og vores eksperter kender alle de ukendte perler. Vi skræddersyr din rejse, så den bliver præcis som du ønsker.
Tag med til Sri Lanka og få et minde du aldrig vil glemme - og husk at alle udflugter med vores dygtige engelsktalende guider og entreer ved seværdigheder samt game drives og nationalpark ture selvfølgelig er inkluderet i rejsens pris. • Buddhistisk storhed i den gamle kongeby Kandy
 • Jeepsafari blandt vildtlevende elefanter i Minneriya Nationalpark
 • Skønne strande i rolige omgivelser - Kalpitiya, der endnu kun har få turister
 • Egen bil med privatchauffør og guide til rådighed
 • Udflugter med guide og entreer inkluderet i rejsens pris
1.

Afrejse København

Dag 1

Turen går mod Sri Lanka og skønne eventyr

Afrejse fra København mod Colombo og Sri Lanka.

Mad er inkluderet på flyrejsen.

2.

Ankomst til Sri Lanka, afhentning og kørsel til Negombo-stranden

Dag 2

Ankomst og afslapning i kystbyen Negombo

Ved ankomsten til Colombo står vores mand klar i lufthavnen med et Kipling Travel-skilt eller navneskilt. Vi kører cirka 30 min. nordpå til vores faste base i Negombo. Negombo er smukt beliggende langs skønne strande ved Negombo-lagunen. 

Oprindeligt var Negombo en vigtig handelsby for portugisere og hollændere, men i dag er det strandene, det lokale byliv og fiskemarkederne, der trækker rejsende til byen. Resten af dagen fri i Negombo.

Overnatning i Negombo

3.

Elefant besøg i Pinnawela og Kandy

Dag 3

Besøg på elefantbørnehjemmet

Efter morgenmaden gøres klar til rundrejsen, der foregår i egen bil med privatchauffør/guide. Vi opfordrer til, at I får skabt en god dialog med chaufføren, så I kan få indlagt lige netop de stop, I ønsker. Giver I udtryk for jeres ønsker, får I det optimale ud af køreturene. Vi kører gennem Sri Lankas smukke højland mod Kandy, der ligger cirka 100 km fra Negombo. Undervejs besøger vi elefanterne i Pinnawela Elephant Orphanage, der er et statsstøttet elefantbørnehjem, hvor de opfostrer elefantunger, der har mistet deres familie i junglen. Vi kører videre mod Kandy, hvor vi har eftermiddagen til egne eventyr.

Overnatning i Kandy

Morgenmad er inkluderet.

4.

Kandy - Sri Lankas buddhistiske centrum

Dag 4

Kandy - Sri Lankas buddhistiske centrum

Kandy ligger med sine 110.000 indbyggere tilbagetrukket i Sri Lankas vidunderlige bjerge, og er Sri Lankas buddhistiske centrum – omgivet af skønne småbjerge og beroligende søer. I templet Dalada Maligawa – bedre kendt som ”Tandens Tempel” opbevares relikviet kendt som Buddhas tand, der er optaget på UNESCO's liste over verdenskulturarv.

Tanden og templet besøges dagligt af hvidklædte munke, der hylder tanden med lotusblomster. Der er usikkerhed om, hvorvidt tanden rent faktisk er den originale. Den blev i det 4. århundrede ført til Sri Lanka af en prinsesse, der skjulte tanden i sit hår. Det afholder dog ikke fra massive fejringer i juli-august, hvor Buddhas odontologiske rester markeres ved et 10-dages optog gennem Kandy. Her får den alt, hvad den kan trække af trommer, dans og elefanter (hvoraf én bærer en kopi af tanden) – festlighederne kulminerer med en ceremoni foran selve Tandens Tempel. Vi besøger den botaniske have Peradinaya med sin enestående samling orkideer.

Overnatning i Kandy

Morgenmad er inkluderet.

5.

Grottetemplerne i Dambulla og Sigiriya

Dag 5

Dambullagrotterne

I løbet af formiddagen fortsætter vi nordpå til Sigiriya. Undervejs besøger vi grottetemplet Dambulla, der er et af de største og bedst bevarede tempelkomplekser på Sri Lanka. Templerne er bygget ind i de oprindelige huler i klippen, og her er utallige smukke statuer, alene 48 af Buddha. Dambullagrotterne dateres helt tilbage til ca. 100 f.Kr. Vi vil formodentlig opleve en del Sinhalesere, der kommer til Dambulla for at bede – stemningen er fantastisk.

Overnatning i Sigiriya

Morgenmad er inkluderet.

6.

Jeepsafari i Minneriya Nationalpark

Dag 6

Jeepsafari i Minneriya Nationalpark

Vi har formiddagen til egne eventyr og kører efter frokost ind i landet mod Minneriya Nationalpark, hvor vi skal på en skøn jeepsafari. Minneriyas højdepunkt er de store flokke af elefanter, der i den danske sommer, er tiltrukket af parkens store græsarealer. Parken er også hjemsted for sambanhjorte, aber og et rigt og farvestrålende fugleliv. Den sjældne srilankanske leopard holder også til i parken, og måske er vi heldige at se den.

Overnatning i Sigiriya

Morgenmad er inkluderet.

7.

Sigiriya klippen, tilkøb af ballonflyvning

Dag 7

Den imponerende Sigiriya klippe

Formiddagens udflugtsmål er en af Sri Lankas største attraktioner, Sigiriya klippen (der også betyder løveklippen). Dette imponerende klippefort, som har været et kæmpe kongepalads, ligger ophøjet på en cirka 200 meter høj klippe, med et enestående udsyn ud over det omkringliggende landskab af jungle og bjergsilhuetter. Få steder på kloden finder vi bygninger, der er så velbevarede som denne borg, der gennem tiden har haft talrige funktioner. Det har været en fæstning, men fungerer nu som kunstgalleri og munkekloster! Inden for murene findes store vandbassiner, smukke haveanlæg, imponerende stenstatuer af løver og en 1.000 år gammel mur med velbevarede Sigiriya malerier, der må have været den tids graffiti. Sigiraya findes på UNESCO´s liste over verdens kulturarv og regnes af nogle som en attraktion ligeværdig med Taj Mahal og Den Kinesiske Mur.

Vi anbefaler at I tager jer god tid til, at nyde den unikke stemning på turen op af klippen, forbi de berømte frescomalerier, og ikke mindst udsigten fra toppen af løveklippen. Der er tilknyttet et mindre museum, "Sigiriya Museum", der giver et interessant indblik i det imponerende byggeri. 

I dag er der mulighed for at prøve kræfter med et særegent transportmiddel – nemlig en varmluftsballon. Det er mildest talt en enestående oplevelse at svæve stille rundt og fra fugleperspektiv have et helt eminent overblik. Turen vil tage omtrent en time, og der bydes på et glas champagne og lidt frisk frugt. Måske er I heldige at spotte elefanter, vandbøfler eller aber, der svinger sig fra træ til træ. Vi kan varmt anbefale tilkøb af en ballonflyvning.

Først på eftermiddagen køres retur til Negombo for overnatning inden vi dagen efter fortsætter mod Maldiverne.

Overnatning i Negombo

Morgenmad er inkluderet.

8.

Sri Lanka til Maldiverne – badeferie

Maldiverne

Det skønne Maldiverne

Vi tager afsked med Sri Lanka og kører tidligt i lufthavnen, hvorfra vi flyver den korte strækning til Male, hovedstaden på Maldiverne.

Maldiverne er en republik bestående af noget så særegent som en gruppe atoller midt i det Indiske Ocean. Hovedstaden hedder Malé, valuta hedder Rufiyaa og sproget er Dhivehi. Der bor blot omkring 350.000 mennesker fordelt på de ca. 200 beboede øer. I alt er der 1.192 koraløer fordelt på 26 atoller. Maldiverne er verdens gennemsnitligt laveste land, med en højde på bare 1½ meter over havets overflade.

Vi bliver mødt af vores repræsentant som tager os med speedbåd ud til Paradise Island Resort & Spa, ca 1 times sejlads. 

Overnatning på Maldiverne

Morgen- og aftensmad er inkluderet.

9.

Maldiverne – badeferie

Maldiverne Fun Island Resort

Badeferie i Maldiverne

Overnatning i Beach Bungalow

Morgen og aftensmad er inkluderet. 

10.

Maldiverne – badeferie

Atoller-Maldiverne

Afslapning på stranden

Overnatning i Beach Bungalow

Morgen og aftensmad er inkluderet. 

11.

Maldiverne – badeferie

Dag 11

Afslapning på stranden eller ved poolen

Overnatning i Beach Bungalow

Morgen og aftensmad er inkluderet. 

12.

Maldiverne – badeferie

Dag 12

Afslapning på stranden

Overnatning i Beach Bungalow

Morgen og aftensmad er inkluderet. 

13.

Maldiverne samt hjemrejse

Dag 13

Sidste dag på stranden - hjemrejsen begynder

Vi nyder de sidste timer på stranden, afhængig af hvornår vores fly afgår. Vi påbegynder hjemrejsen mod København.

Morgenmad samt mad på flyrejsen er inkluderet.

14.

Ankomst København

Tilbage i Danmark

Vi ankommer til København i løbet af dagen. Velkommen hjem. 

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
11. december 2017 - 10. januar 2018
Kontakt os
Kontakt os

11. januar - 31. januar 2018
22.998,-
22.498,-

1. februar - 20. februar 2018
23.998,-
23.498,-

21. februar - 22. marts 2018
20.498,-
19.998,-

23. marts - 31. marts 2018
22.998,-
21.998,-

1. april - 30. april 2018
21.598,-
20.998,-

1. maj - 15. juni 2018
18.998,-
18.498,-

16. juni - 10. juli 2018
20.798,-
19.998,-

11. juli - 31. august 2018
22.498,-
21.998,-

1. september - 12. september 2018
19.498,-
18.998,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse Kbh-Colombo-Male-Colombo-Kbh med SAS og Air Lanka på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Al indenrigstransport til alle strækninger i bil med aircondition og privatchauffør/guide
 • Game Drive i Minneriya Nationalpark inkl. nationalpark skatter
 • Overnatning i delt dobbeltværelse inkluderet morgenmad
 •     2 nætter på Pledge3 i Negombo
 •     2 nætter på Hotel Suisse i Kandy
 •     2 nætter på Sigiriya Village i Sigiriya
 •     5 nætter på Paradise Island Resort & Spa i Beach Bungalow
 • Morgen og aftensmad på Paradise Island Resort som beskrevet i programmet
 • Rundture og sightseeing med engelsktalende lokalguide/chauffør
 • Alle entreer er inkluderet jf. program
 • Speedbåd transfer Male lufthavn til Paradise Island Resort & Spa retur
 • Produktansvarsforsikring
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

IKKE INKLUDERET

 • Ekspeditionsgebyr (145,- pr. faktura)
 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum (søges online inden afrejse)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”

TILKØB

 • Tillæg for Water Villa (kun med morgenmad) på Paradise Island Resort:
  fra 3.998 - 5.098,- pr. person afhængig af periode

OPGRADERING

 • Chaaya Island, Cinnamon Dhonveli 4* i 

  Garden Bungalow dobbeltværelse med halvpension
  fra 1.198 - 3.398,- pr. person afhængig af periode

  Beach Bungalow dobbeltværelse med halvpension
  fra 1.098 - 5.098,- pr. person afhængig af periode

  Water Bungalow dobbeltværelse med halvpension
  fra 3.198 - 7.198,- pr. person afhængig af periode
Praktisk information

Bedste rejsetid: December til og med april (maj-november er muligt, men man må forvente høj luftfugtighed, vejret kan være mere skyet og regn kan forekomme)

Type: Individuel kulturrejse og badeferie med privatchauffør på Sri Lanka, samt rundture i alle byer og nationalparker med guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Vores hoteller: Sri Lanka

 

Foredrag

Sri Lanka

7. februar 2018 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg