Bag om Kipling Travel

Vores formål er at skabe store oplevelser

Viden, erfaring og professionalisme

Vi er et specialrejsebureau og ikke bare en hjemmeside - det gør en forskel, når du skal ud og rejse.

I Kipling Travel betegner os selv som et vidensbureau - og vi er meget mere, end et internetbureau. Det vil sige, at vi deler ud af alle vores erfaringer både som rejsende og som arrangør i forhold til dine rejseønsker, ligesom vi selvfølgelig giver rådgivning og støtte hele vejen op til afrejse.

Rejser er for os en livsstil og en dybfølt passion, og vi ynder at få "Kipling-tvisten" sat i spil. Det kalder vi det, der gør, at du ikke kun ser men også oplever et land og dets kultur bag facaderne - en slags "mere end turisme".

Vi arbejder for at udvide horisonter og knytte viden om den verden vi lever i tættere sammen. Det gør vi ved at være med til at skabe gode arbejdspladser i de lande hvor vi er engageret, og derved lade forskellige kulturer mødes på tæt og lige hånd.

Kunstig intelligens, AI og Chat robotter er med god grund med i toppen af Buzzword bingo, men i Kipling Travel vil du ikke møde en robot eller svar fra AI. Du vil møde os i telefonen, på mail eller på besøg på vores kontor – altså mennesker med erfaring, som gerne vil dialogen og bruge erfaring til at imødekomme de bedste oplevelser.

Vi vil meget gerne høre om dine rejseønsker og rejsedrømme og sætter gerne vores viden på at gøre din rejse endnu bedre. Ring til os på: 47 16 12 20, aftal et besøg eller send os en mail på: info@kiplingtravel.dk.

Danmarks første bæredygtigheds certificeret rejsebureau

Begreberne CSR/ESG/bæredygtighed - kært barn mange navne - er ikke nyt for os. Vi har været aktive på feltet fra start siden 2003 og det kulminerede i foråret 2015, hvor vi som det første danske rejsebureau, blev certificeret i det europæiske Travelife system. Det stopper selvfølgelig ikke der, vi har en stribe “Sustainability Intents”, men vil heller ikke forgøjle at det er bæredygtigt, grønt eller opnået. Det er en proces, der både er spændende, vigtigt og en del af vores dna. Travel er det første rejsebureau i Danmark, der har opnået den fulde CSR certificering gennem den europæiske bæredygtighedsorganisation, Travelife.

I øvrigt modtog vi Den Grønne Særpris ved Danish Travel Awards i 2022. Du kan læse mere om vores CSR arbejde her. 

Sådan begyndte Kipling Travel

Efter mange år i rejsebranchen begyndte Lars Gundersen rejsebureauet Kipling Travel i sommeren 2003. Siden er det blevet til udvidelse på udvidelse – og sådan er det stadig.

Lars Gundersens rejselyst blev for alvor vakt tilbage i 1987, hvor han var på sin første oversøiske rejse, der gik til Himalaya, nærmere bestemt Everest Base Camp.

Siden er det blevet til utallige rejser jorden rundt og et langt og tæt venskab med Nepal. Men også en alsidig ekspertviden på alt fra safari i Afrika over Sicilien til Indien og kulturrejser og aktive rejser i det meste af verden er føjet til cv'et, og det har været brugt i flere ansættelser i rejsebranchen inden Kipling Travel. Det er det oprindelige grundlag for Kipling Travel.

Kipling Travel er kåret som Gazelle-virksomhed tre år i træk af dagbladet Børsen og Greens analyse. Vi videreudvikler konstant kompetencerne hos os selv og selvfølgelig hos vores nære partnere, ligesom vi har fokus på vores kerneområder og endnu vigtigere, kerneværdier.

Vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening – og Lars Gundersen var med i opstarten af Danmarks Rejsebureau Forenings Advisory Board inden for CRS politik og ledelse.

Vi har to datterselskaber, Kipling India Travels i Delhi og Kipling Inc. i Nepal. Her arbejder vi med ansvarlig turisme og etablerer nye områder for spændende rejser og i Nepal har vi et lodge og Telt lodge projekt i Begnas.

Kipling Travel og rejserne i dag

Kipling Travel har stået og står for mange nye koncepter og rejser og vi er i skrivende sund i gang med 21. år - og vil stadig være innovative og arrangerer altid rejser, der ikke kun tager de rejsende til de store seværdigheder, men også giver oplevelser af landet og dets kultur bag facaderne. Altså er vi et specialistrejsebureau.

Vi har fire rejsekategorier "kulturrejser", "aktive rejser", "safari og natur" samt "afslapning".

Alle vores rejser er pakkerejser med den højeste grad af forbrugerbeskyttelse, således man ikke er i tvivl om sit ståsted som rejsende og kunde.

I 2020 så verden en pandemi, som ingen havde forestilet sig mulig - og det har i den grad også var voldsom hos os. Med en styrtdykkende omsætning, ja faktisk minussalg, så verden ikke ligefrem køn ud. Men vores tro på at verden åbnede sig igem stoppede aldrig og nu, et par år efter pandemiens nedlkning af verden, har vi igen masser af spændende rejser, nye rejser og områder og projekter rundt om i verden, også inden for vores kære barn, nemlig CSR.

Hvorfor hedder vi Kipling Travel?

"Hedder I Kipling til efternavn?"

Sådan lyder spørgsmålet ofte, men nej, Kipling har faktisk ikke noget med vores efternavn at gøre. Vi syntes bare, at Kipling lå godt og mundret, da vi skulle vælge et firmanavn, og så fik Rudyard Kipling Nobels Litteraturpris i 1907. Det sendte vores tanker hen på eventyr, inspiration og viden samt eventyrlige oplevelser – ikke mindst i Afrika og Indien – to af vores stærke kerneområder. Tænk blot på ”Junglebogen”, ”Hvordan elefanten fik sin snabel” og ikke mindst mesterværket ”Kim”.

Vores logo er den tibetanske udgave af den uendelige knude, "pelbe"som symboliserer al tings sammenhæng samt symbol på viden.

Drevet af eventyr-elskere

Alle i Kipling Travel er dybt forankret i faget "rejse" og i den danske rejseverden. I al beskedenhed sidder nogle af branchens mest professionelle fagfolk hos os.

Vi er et specialrejsebureau for eventyret, drevet af eventyr-elskere, der alle selv aktivt rejser til alverdens spændende rejsemål. Vores specialer er safari og safarirejser, kulturrejser, rundrejser, trekkingture og ekspeditioner i alverdens kulturhøjborge, naturområder og bjergegne.

Som en integreret del af vores hverdag, arbejder vi til stadighed med udvikling og kvalitetssikring af alle vore rejser, og hvor det er muligt, har vi også de bæredygtige principper indover.

Du finder et utal af spændende grupperejser med vores danske ekspert-rejseledere samt en stor palet af individuelt skræddersyede rundrejser, safari-rejser, badeferier og trekkingture.

Mød vores rejseledere her.

Kort om Kipling Travel

Kipling Travel A/S, stiftet i 2003
CVR 27276415
Rejsegarantifonden nr. 1571
Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
Bank: Danske Bank 4319-0011713483

Kontaktoplysninger

Kongensgade 17A, 3550 Slangerup
info@kiplingtravel.dk
Telefon 47161220

Åbningstider: mandag til fredag 09:30 - 16:00

Bestyrelse

Niels Aagaard (Formand)
Claus Andreasen
Flemming Eske Hansen
Lars Gundersen (direktør, stifter og ejer)

Datterselskaber

Kipling India Travels (50%)
Kipling Inc Nepal (100%)