Rejser til Botswana

Få en unik safarirejse i det uspolerede Botswana

Midt inde i den sydlige del af Afrika ligger denne autentiske perle, hvor både dyr og mennesker har masser af plads at boltre sig på. Landet ligger nærmest menensketomt hen, kun med enkelte byer til at præge de uspolerede områder. Botswana har helt unikke muligheder for at give dig den ultimativt mest autentiske safariarejse, langt mindre turistet end andre safarirejsemål. På en rejse til Botswana kommer du helt tæt på det afrikanske dyreliv af giraffer, løver, antiloper, flodheste og leoparder. Som noget særligt kan Chobe Nationalpark tilbyde en af de største koncentrationer af elefanter samlet ved ét område.

Rejser til Botswana

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Botswana ligger centralt i den sydlige del af Afrika. Landet er meget lidt beboet. I alt bor lidt over 2 millioner mennesker i landet, og det er på trods af, at landet er mere end 10 gange så stort som Danmark. Hovedstaden er Gaborone, hvor byen trives som de fleste andre storbyer med eget universitet, gader og stræder. Det officielle sprog i Botswana er engelsk sammen med lokalsproget Setswana. Med sin centrale placering grænser landet sig op til bl.a. Sydafrika, Namibia og Zambia.

En safarirejse til Botswana bør kombinéres med et ophold til det naturskønne Zambia hvor Victoria Fall er særligt eftertragtet.

 


Det skal du opleve i Botswana


Klima i Botswana


Visum og vaccinationer i Botswana