Rejser til Botswana

Få en unik safarirejse i det uspolerede Botswana


Rejser til Botswana

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Botswana er ikke et land, mange turister har hørt om — og det gør landet til lidt af en perle. Botswana ligger i den sydlige del af Afrika klemt ind imellem Sydafrika, Namibia, Zambia og Zimbabwe. Landets befolkning udgør kun to millioner, og det er til trods for, at landets areal er ti gange så stort som Danmarks.

Rejser til Botswana omfatter ofte en safaritur, hvor du kan komme helt tæt på den afrikanske dyrebestand. Besøg for eksempel Chobe Nationalpark, som har en af de største koncentrationer af vildt i Afrika - heriblandt en af verdens største elefantbestande. Rejser til Botswana med Kipling Travel er oplevelse, der ikke fås lignende andre steder.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Botswana

Byer at opleve i Botswana

Rejsetyper i Botswana