Rejser til Botswana

Få en unik safarirejse i det uspolerede Botswana


Rejser til Botswana

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Botswana ligger centralt i den sydlige del af Afrika. Landet er meget lidt beboet. I alt bor lidt over 2 millioner mennesker i landet, og det er på trods af, at landet er mere end 10 gange så stort som Danmark. Hovedstaden i Botswana hedder Gaborone, der trives som de fleste andre storbyer med eget universitet, gader og stræder. Det officielle sprog i Botswana er engelsk sammen med lokalsproget Setswana. Med sin centrale placering grænser Botswana op til bl.a. Sydafrika, Namibia og Zambia.

En safarirejse til Botswana bør kombinéres med et ophold til det naturskønne Zambia hvor Victoria Fall er særligt eftertragtet.

 


Det skal du opleve i Botswana


Klima i Botswana


Visum og vaccinationer i Botswana

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik