Aktivitetsrejser

En aktivitetsrejse er en fantastisk måde at opleve et land på. Kipling Travel har specialiseret sig i at planlægge forskellige aktivitetsferier, hvor der altid er fokus på, at lokalkulturen skal opleves.

Når man er ude og prøve en masse nye aktiviteter, vil man finde ud af, opleve landet på en helt ny og langt mere insigtsrig måde. Mange landes kulturer og traditioner er nemlig tæt forbundne med de aktiviteter, der tilbydes i landet. Derfor mener vi, at en aktivitetsrejse er et perfekt valg for rigtig mange.

Typer af aktivitetsferier

Der findes et hav af spændende aktiviteter, der kan prøves i de lande, hvor vi rejser hen. Med vores skræddersyede koncept, kan du komme til at opleve lige præcis de aktiviteter, som du finder mest spændende.

Vi gør os dog rigtig meget i følgende aktiviteter:

Har du spørgsmål omkring vores aktivitetsrejser?

Vores rejsespecialiser sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtig aktivitetsrejse. Vi har stor erfaring med at sammensætte rejser, der passer til den enkeltes behov. Ring til os på 47 16 12 20 eller skriv en mail til info@kiplingtravel.dk

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik