Kulturrejser og rundrejser

Kipling Travels kulturrejser er alle baseret på, at hele rejsen er en oplevelse, ikke kun destinationen. De oversøiske rejser er skræddersyet med guider og alle udflugter inkluderet. Vi vil gerne ud og opleve – ikke kun se. Rejserne er alle arrangeret med erfaring, viden og rejseglæde.

Praktisk information

En kulturrejse med Kipling Travel er, som ordet antyder, en rejse med kulturelle aspekter i fokus. Det er muligt at få en lokalkendt rejseleder med på rejsen, som vil sørge for, at du får de bedste gamle historier, monumenter, bygninger og ikke mindst kulturen med på din rejse. På rejsen får du ydermere kendskab til destinationens gamle sagn og myter fra det pågældende lands storhedstid. For at opleve den lokale befolkning og deres dagligdag på tæt hånd, er det på nogle af vores rejser muligt at overnatte hos lokale familier. Det er dog som regel under relativt primitive forhold, men en oplevelse for livet. Når du vælger en kulturrejse, er det ligeledes vigtigt selv aktivt at opsøge muligheder for unikke oplevelser. Det vil sige, at du kan tage på lokale markeder, smage på den lokale mad og indsnuse de kulturelle særegne. Er du nysgerrig og har interesse for andre kulturer og befolkningens liv, vil du få en uforglemmelig oplevelse på en kulturrejse med Kipling Travel. 

Generelt har mange af vores rejser kulturelle oplevelser indblandet. Vi har dog specifikke kulturrejser, som er fokuseret på nedenstående destinationer.

 


Kulturrejser i Asien

På en kulturrejse i Asien kan du forvente oplevelser i fantastiske omgivelser. Vores stærkeste afsæt af lande i Asien er lande som Nepal, Tibet, Bhutan, Indien og Kina. Vores primære fokus på en gennemført kulturrejse er dog Nepal, Indien og Kina. Kipling Travel er eksperter i Asien, og vores rejseledere har mange års erfaring med rejser til Asiens forskellige destinationer. Der bliver gjort alt for, at du bliver taget med på en rejse, hvor du oplever det ægte Asien og kommer væk fra masseturismen i disse lande med anderledes kulturer, gamle traditioner og masser af historie.

 


Kulturrejser i Centralasien

Centralasien er et området beliggende i det indre Asien. Området er præget af bjergområder, højsletter, stepper og ørkener. Der er forskellige holdninger til, hvilke lande der er en del af Centralasien. Dog er fem følgende lande alle officielle centralasiatiske lande; Kasakhstan, Kirgisistan, Uzbekistan, Turkmenistan og Tadsjikistan. I disse fem lande bord omkring 65 millioner mennesker, som kun er 2 % af den samlede befolkning i Asien. Ifølge dansk geografisk tradition betegnes Centralasien som værende bjergene og højsletterne mellem Himalaya i syd, De Sajanske Bjerge i nord, de kinesiske flodsletter i øst og Pamir i vest.

 


Kulturrejser i Sydamerika

Sydamerika er et kontinent fyldt med muligheder for at få de mest fantastiske oplevelser med på vejen. Sydamerika er spækket med storslået natur- og kulturoplevelser og har noget at tilbyde for alle. Du finder her bl.a. verdens længste flod, Amazonfloden, jordens tørreste ørken og verdens længste bjergkæde, Andes, med tårnhøje bjergrygge. Derudover finder du et unikt dyreliv og ikke mindst en enestående kulturarv. Kipling Travels kulturrejser har blandt andet fokus på Peru og Bolivia, som du kan opleve hver for sig, eller som du kan kombinere på én rejse.

 


Gode rejseformer

Kulturrejser giver dig en oplevelsesrig og spændende rejse med minder for livet. Du kommer helt tæt på kulturen i de forskellige lande og får landets facinerende historie med på vejen. Rejser du med Kipling Travel, kan du vælge at rejse med dansk rejseleder eller på skræddersyede og individuelle rejser, som er arrangeret på forhånd. Du kan vælge den rejseform, som passer bedst til dig. Uanset hvad du vælger, vil du få et uforglemmeligt minde. På nogle af vores rejser, er det dog kun én af rejseformerne, vi benytter. Se under de enkelte rejser, hvilke rejseformer vi tilbyder.