Badeferie med Kipling Travel

Vores badeferier er en blanding af oplevelser, kultur og strand. Ofte er der safari og naturoplevelser inkluderet. Alle rejserne kan tilrettelægges i børnehøjde, uden at kompromittere store oplevelser for hele familien.

Mere end bare en badeferie

Mange mennesker vælger at tage ud og rejse for at komme væk fra hverdagens stress og jag. En af de bedste rejseformer til at opnå fuld afslapning, er en badeferie. Badeferier foregår ofte på paradisiske øer med svajende palmer, hvide sandsrande og azurblåt hav, som giver dig følelsen af at være havnet i et ægte paradis. Badeferier er en god måde at bruge tid med familien eller vennerne, hvor I sammen kan slappe af og nyde en kold drink under palmetræets skygge. Kipling tilbyder ligeledes badeferier kombineret med oplevelsesrejser, kulturrejser eller aktive rejser, så du kan få det bedste af begge verdener. Læs mere herunder, hvor vores badeferier går til, og hvilke muligheder du har for at sammensætte din drømmerejse.


Badeferie i Asien

Asien er et fantastisk kontinent, som byder på alt fra bjergbestigning og trekking til imponerende kulturhistorie. Men når det kommer til en idyllisk badeferie, så er Asien ligeledes en oplagt rejsedestination. Det enorme kontinent byder på hvide sandstrande, svajende palmer og azurblåt hav, som kan give dig følelsen af en ægte paradisisk badeferie. De varme temperaturer og de mange kyststrækninger, gør Asien til et kontinent for mange badeferie og badevenlige lande, som byder dig inden for i deres paradis.

 


Badeferie i Afrika

Afrika er en fantastisk rejsedestination, som byder på alt fra savanne og bjergbestigning til kultur og historie. Men når det kommer til afslappende badeferie i idylliske omgivelser, så er Afrika ligeledes et godt rejsemål. Det dejlige Afrika byder bl.a. på det paradisiske Zanzibar og det dejlige Kenya, som Kipling Travel tilbyder badeferier til. Desuden er Afrika en oplagt destination ved ønske om kombinationsrejser, hvor du både får en oplevelsesrig og spændende rejse, som kombineres med nogle skønne dage på hvide sandstrande under svajende palmer.

 


Badeferie i Europa

Europa et ikke et kontinent, som ofte forbindes med paradisøer, hvor du får kridhvide sandstrande med azurblåt vand. Men når man finder de europæiske, skjulte skatte, kan Europa give dig den ultimative badeferie i et fortryllende paradis. Mange af kontinentets sydlige øer, som bl.a. Sicilien, Sardinien og Tenerife er hjemsted for lækre sandstrande med azurblå have. På trods af at Europas badeferie-destinationer ikke kan sammenlignes med paradis-øerne på den anden side af jorden, så er en badeferie til Europa et godt alternativ og ofte til billigere priser. Man skal bestemt ikke undervurdere Europas muligheder for varme temperaturer og smukke omgivelser, hvis blot man vælger tidspunktet med omtanke.