Rejser til Spanien

En rejse med Kipling Travel til den Iberiske halvø vil give minder for livet


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Pak sydfrugterne og tag med Kipling Travel på en kulturrig, lunefuld og yderst smuk rejse til Spanien. Det spanske land ligger i Europas sydspids, og strækker sig langt mod Marokko i Nordafrika. Selvom vi forbliver i Europa, står Spaniens eksotiske natur i stærk kontrast, til den vi kender hjemmefra. Her bruser vandfald om kap med hinanden, smukke bjergsøer ligger gemt væk i Pyrenæerne, hvor bjergtop efter bjergtop titter frem.

Din rejse til Spanien kan være præcis den type rejse, som du drømmer om. Sug kulturen til dig i Barcelona, lad din kreativitet blive inspireret i Ronda, den hvide by, eller tag på en enestående vandring mellem Pyrenæernes charmerende landsbyer. Der er mere end 505.000 km2 at opleve, og vi ved, hvor de største berigelser gemmer sig.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Spanien

Byer at opleve i Spanien

Rejsetyper i Spanien

Spørgsmål fra de rejsende

Spanien byder på mange spændende oplevelser året rundt. Vil du undgå for mange turister, bør du rejse uden for højsæsonen. Spanien er et dejligt land at besøge uanset årstiden, hvor du finder mere sol og varmere temperaturer end i Danmark.

Hvis du trænger til at komme lidt væk fra den grå og kolde vinter i Danmark, er et besøg på De Kanariske Øer oplagt.

Spanien rummer hele seks klimazoner! Dog er der subtropisk klima i det meste af landet. Ved landets kyster er vintrene kølige, mens somrene er meget varme. På fastlandet, særligt i midt og syd Spanien, skal du være opmærksom på, at temperaturene kan stige til over 40 grader i løbet af sommermånederne.

I det nordlige Spanien er temperaturen lavere, og nedbørsmængderne er større. Det giver området en grøn, frodig natur og spektakulære trekkingruter. I det sydøstlige Spanien finder du områder med steppe- og ørkenklima, det er også her du finder de højeste temperaturer.

De Kanariske øer har et tropisk klima, hvilket betyder at vejret er mere stabilt og tempereret året rundt.

Der er flere gode spisesteder i Spanien. På vores rejser kommer du forbi nogle spændende lokale spisesteder, der serverer enestående egnsretter. Spanien er anerkendt på den internationale gastronomiske scene, så er du til fine restauranter fra blandt andet Michelin guiden, finder du nogle af de bedste restauranter her. Spanien er, som resten af Middelhavet, kendt for smagfulde produkter. Der er blandt andet en stor vin og olivenolie tradition i landet. Er du nysgerrig på, hvordan disse kvalitets råvarer produceres, kan du med os besøge det gastronomiske videnscenter LA Organic Experience. Gården finder du tæt på den smukke middelalderby Ronda.

I de større spanske byer mødes du af storbyens pulserende liv, sammensmeltet med gamle traditioner. Bliv forført af Flamenco i Sevilla eller slået omkuld af katedralen La Sagrada Familia i Barcelona.

I regionen Extremadura kommer du så tæt på historien, at det føles som et levende museum. På trods af at regionen er tæt på Madrid, landets hovedstad, er området ikke særlig kendt. En tur til Extremadura er en oplevelse med velbevarede middelalderbyer og kulturskatte, som du ikke må gå glip af.

Ja! Spanien har mange flotte og spændende naturområder, som er perfekte til vandring og trekking ture.

Gennem Pyrenæerne finder du et frodigt landskab, med længere vandreruter, der får dig igennem det varierede landskab og små spændende byer.

Vil du kombinere det kulturelle med flot natur og aktive oplevelser, så er et besøg på øen Mallorca for dig! Øen gemmer på små spændende byer, forblændende natur og strande, samt de UNESCO beskyttede Tramuntana-bjerge.

Må landskabet gerne være mere råt? Så tag på vandreture på den kanariske ø Tenerife. Her finder du vulkanske landskaber og den storslåede Teide nationalpark. Du kan udforske øen og komme tæt på den uspolerede natur og den imponerende Teide vulkan.

Der er stor forskel på, hvor i Spanien du vælger at tage på vandring. Derfor afhænger din pakkeliste meget af destinationen. Når du booker din vandrerejse gennem Kipling, sørger vi for at vejlede dig grundigt inden afrejse, så du får de nødvendige ting med dig.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.