Rejser til Spanien

En rejse med Kipling Travel til den Iberiske halvø vil give minder for livet


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Spanien ligger i det sydlige Europa. Spanien grænser mod nord op til Atlanterhavet, Andorra og Frankrig, mod øst til Middelhavet og Gibraltar, og mod vest til Portugal. Spanien er det største land på Den Iberiske Halvø, og omfatter desuden også øgrupperne Balearerne (bl.a. Menorca, Mallorca og Ibiza), De Kanariske Øer og Persilleøen. Med et areal på 505.992 km2 er Spanien det næststørste land i Vesteuropa og EU, samt det femtestørste i hele Europa. Befolkningstallet er på cirka 46,5 millioner.

 

Når man rejser til Spanien med Kipling Travel, har man mulighed for at besøge steder i stort set hele landet. Så hvad enten man vil til Andalusien i det sydligste Spanien eller vil besøge Baskerlandet i nord, så kan Kipling Travel tilbyde præcis den rejse, der passer til dine drømme og en perfekt rejse til Spanien.

Der er rejser til Spanien for alle, der vil opleve den ægte spanske kultur uden for charterområder og store feriekomplekser. Rejsernes primære indhold er små, prægtige by- eller landhoteller, nøje udvalgt efter års research og rejser. Vores Spanien rejser er en kombination af sprudlende natur, med en stærk kultur og historiske seværdigheder - krydret med uovertruffen mad og dejlige spanske vine. Vejret i Spanien afhænger af, hvilken region man besøger - og naturligvis spiller det også ind på hvilken tid af året, man rejser.

Nedenfor kan du læse om de mange spændende områder, som vi har inkluderet i rejser til Spanien: 

 

Andalusien

Andalusien har et indbyggertal på omkring 8,5 mio, og hovedstaden i denne region er Sevilla. En rejse til Andalusien vil bringe en vidt omkring i denne sydligste region af Spanien. Andalusien består af 8 forskellige provinser, Almería, Cádiz, Córdoba, Jaén, Granada, Huelva, Málaga og Sevilla. En ferie i Andalusien byder på Sierra Nevada bjergene og den pittoreske hvide by Capileira i Granada og maurernes sidste højborg i Spanien; Alhambra, samt den historiske by Ronda. En rejse til Andalusien er en perfekt kombination af historiske perler, unikke nationalparker og hvide bjerglandsbyer.

Andalusien har det varmeste og mest solrige klima på Den Iberiske Halvø med 3.000 soltimer årligt. Solen skinner dermed cirka 325 dage om året. Den årlige gennemsnitstemperatur ligger på 22 grader, og der forekommer yderst sjældent frost.

 

Catalonien

Catalonien er et historisk område i det nordøstlige Spanien, som i dag danner et autonomt område. Catalonien grænser op til Frankrig og Andorra i nord, Middelhavet i øst, Valencia-regionen i syd og Aragonien i vest. Catalonien har 7,5 millioner indbyggere, og hovedstaden er den verdensberømte storby Barcelona. En rejse til Catalonien med Kipling Travel vil være en unik oplevelse, som vil byde på en alsidig rejse i en af Spaniens mest interessante regioner, der blandt andet indeholder Cap de Creus dramatiske kyststrækning, Salvador Dali og romerske ruiner, de storslåede catalanske Pyrenæer, hvor man oplever grundstenen af den catalanske kultur samt vinområdet Priorat, hvor gamle middelalderbyer ligger som perler på en snor. Samlet set byder en rejse til Catalonien på natur, kultur, strand og gastronomi i skøn forening.

Catalonien er et område med mange forskellige klimaer og mikroklimaer. Pyrenæerne og bakkerne tæt ved Pyrenæerne har et typisk bjergklima med vintertemperaturer under 0 grader, kraftigt snefald samt relativt kolde somre. Inde i landet findes der et fastlandsklima med kolde vintre og varme somre. Kysten i Catalonien har et mildt vejr med mange solskinstimer. Somrene er varme, dog ofte med en kold brise fra havet.

 

Extremadura

Extremadura er en autonom region i den vestlige del af Spanien, hvis hovedstad er Mérida. Extremadura grænser op til Portugal i vest, Castilla og León i nord, Andalusien i syd og Castilla-La Mancha i øst. Extremadura er et vigtigt område for dyreliv, især i forbindelse med naturreservatet Monfragüe, der blev udpeget som nationalpark i 2007. Extremadura kaldes med rette et levende museum, med sit utal af middelalderbyer og mange kulturskatte, og er en region, der heldigvis er blevet forbigået af det store turistboom. En rejse til Extremadura er derfor en utrolig autentisk oplevelse. Man vil på sin rejse til Extremadura besøge de vigtigste historiske byer, som bl.a. inkluderer Avlia, Trujillo og Salamanca, hvoraf flere er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. En ferie i Spanien, der indeholder Extremadura, er for dem, der vil opleve det ægte Spanien uden for den gængse turiststrøm.

 

Fra Baskerlandet til Santiago de Compostela

Denne rejse er den mest unikke og originale rejse til Spanien med Kipling Travel. Rejsen går via den enestående smukke og dramatiske nordspanske kyststrækning gennem Cantabrien, Asturien og Galicien. Man starter i Baskerlandets hovedstad Bilbao, og slutter rejsen ved pilgrimsrutens mål Santiago de Compostela. Undervejs passeres herlige kyst- og havnebyer, det storslåede bjergmassiv Picos de Europa og Spaniens nordligste punkt. Med denne tur er du garanteret originale oplevelser, som er fri for den udenlandske masseturisme. Den nordlige del af Spanien med Pyrenæerne, Galicien, Austrien og Baskerlandet har tempereret oceanisk klima, med relativt kølige somre og milde vintre.

 

Tenerife

Tenerife er den største af alle De Kanariske Øer og ligger i Atlanterhavet, omkring 300 kilometer fra Afrikas kyst. Klimaet på Tenerife er oceanisk og har dagstemperaturer, som ligger mellem 20-25 grader hele året rundt. Øen har et areal på 2.057 km2, og der bor omkring 900.000 indbyggere på øen. Når du rejser med Kipling Travel til Tenerife, vil du opleve øen uden for de gængse charterområder - og da der konstant er høje temperaturer, kan man rejse året rundt. En rejse til Tenerife vil byde på smuk natur, fantastisk klima, bananplantager og vulkanen Teide.

 

Mallorca

Mallorca er en ø, som ligger i Middelhavet, og er del af De Baleariske Øer. Hovedstaden på Mallorca er Palma. Øen er 3.640 km2, og har et indbyggertal på omkring 870.000. Ligesom de andre Baleariske Øer, Minorca, Ibiza og Formentera, er Mallorca en utrolig populær feriedestination. Rejser man til Mallorca med Kipling Travel, vil man dog få lov til at opleve det ægte og uspolerede Mallorca. Temperaturen på Mallorca kommer sjældent under de 15 grader i dagtimerne, og er derfor et dejligt sted at rejse til hele året rundt.

 

Rejser til Spanien går altså til vidt forskellige egne, så det handler blot om at vælge, hvad man helst vil opleve. Lige meget hvor man vælger at holde ferie i Spanien, er der store oplevelser i vente - der er lagt op til en charmerende Spanien rejse.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik