Rejser til Irland


Rejser til Irland

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Irland er kendt for landets betagende natur og en gæstfrihed, der er svær at konkurrere med. Den grønne ø, som Irland ofte omtales som, har en enestående natur, som byder på grønne bakker, smukke klippeformationer og bjergsøer i et væld af nuancer. Den smukke natur kombineret med det milde klima gør Irland til den perfekte destination for vandreture.

Udover naturoplevelser byder rejser til Irland også på et væld af kulturelle oplevelser. Med Kipling Travel kan du starte din Irland rejse med en flerdages vandreture gennem den irske natur og afslutte den i det pulserende Dublin. Tag eksempelvis med os på Wicklow ruten og slut turen af i Dublin, hvor du kan opleve den irske pub-kultur på nært hold.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Irland

Byer at opleve i Irland

Rejsetyper i Irland

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik