Rejser til Kaukasus


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Kaukasus er et langt, bredt system af bjergkæder. Området, som befinder sig i Europa, hører til blandt verdens smukkeste. Bjergkæderne er placeret mellem det Sorte Hav og det Kaspiske Hav og måler 1.100 km i længden og 180 km i bredden. Bjergkædernes højeste punkt er på toppen af Mount Elbrus med 5.641 meter. Herfra kan du opleve en af verdens smukkeste udsigter på rejser til Kaukasus.

Kaukasus er perfekt til bjergbestigninger, men byder også på spændende kulturrejser i områdets lande. På rejser til Kaukasus med Kipling Travel kan du opleve begge facetter af Kaukasus området. Tag med os på bjergbestigning, hvor vi har skabt vores helt egen rute efter mange års rekognoscering og forbedringer, eller tag med os rundt i Georgien og oplev lokale vingårde og nationalparker.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Kaukasus

Oplev Tsminda Sameba på din rejse til Kaukasus

Tsminda Sameba

Tsminda Sameba er en kirke fra det 14-århundrede, der efterhånden er blevet et symbol for Georgien på grund af dens betagende placering; kirken er placeret på en afsides bakketop, hvor Mount Kazbek troner majestætisk i baggrunden.

Kirken, som du kan opleve på rejser til Kaukasus, er utrolig isoleret fra omverden, og man kan kun blive fascineret af den beslutsomhed, det har krævet at bygge en kirke på et så afsides sted tilbage i det 14. århundrede.

På rejser til Kaukasus er det muligt at gå op til kirken på omtrent 1,5 time fra byen Stepantsminda. Der findes flere ruter, du kan tage fra byen. Hver rute byder på betagende udsigter ud over de grønne sletter og sneklædte bjergtoppe, som du kan opleve på rejser til Kaukasus.

rejse til Tsminda Sameba

Byer at besøge i Kaukasus

Rejsetyper i Kaukasus

Spørgsmål fra de rejsende

Kaukasus består af landene Armenien, Georgien og Aserbajdsjan og bliver ofte refereret til som porten mellem Asien og Europa.  

Du skal ikke have visum for at besøge Georgien eller Armenien, hvis du er dansk statsborger. Skal du bestige Mount Elbrus, så kræver det, at du ansøger om et russisk visum. 

 Byen Gori er kendt som Stalins fødeby og i dag hjem for Stalin Museet. Museet giver et enestående indblik i diktatorens liv fra hans fødsel til hans død.

Det er sikkert at bestige Mount Elbrus, når du har de rigtige guider med dig. Hos Kipling Travel har vi brugt mange år på at forfine vores rute op af bjerget, så der er plads til ændringer undervejs og akklimatisering, hvilket giver den største sikkerhed. 

Ja det kræver flere forskellige tilladelser af bestige Mount Elbrus. Hos Kipling Travel sørger vi for, at du har alle de rigtige papirer, du skal dog selv sørge for visum.