Italien rejser med Sicilien og Sardinien

"Kender du landet, hvor citronerne blomstrer?”

...siger Goethe i sin kærlighedserklæring til Italien – Europas ældste turistland. H.C. Andersen var også stærkt fascineret af Italien, der naturmæssigt og kulturelt er et af verdens bedste rejselande.

Kipling Travels Italien rejser er for dig, der vil opleve den italienske kultur uden for store feriekomplekser og charterområder. Vores Italien rejser fokuserer primært på små, hyggelige, familiedrevne agriturismi og landhoteller, nøje udvalgt efter mange års research og rejser. På flere af disse steder arbejdes der aktivt med bæredygtige initiativer. Vi kender desuden ejerne og ved, at du ikke finder mage til det originale Italien andre steder.

Der er basis for at få en dejlig sommer ferie med en Italien rejse. Vi glæder os til at arrangere jeres ferie i Italien - og husk at vi har valgfri afrejsedato og varighed - god rejselyst.

Rejser til Italien

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Italien er et af Europas ældste og mest populære turistlande - og med god grund. Der er nemlig ikke meget, der kan hamle op med den italienske kultur, der tydeligt afspejles i landets folkefærd, natur og madkultur. På rejser til Italien kan du opleve den originale italienske kultur, som byder på både kendte og ukendte perler.

Med en rejse til Italien i selskab med Kipling Travel kan du opleve landet udenfor de store feriehoteller og komme helt tæt på den italienernes livsform. Bo på familiedrevet hoteller, smag på landets mange delikatesser, kør rundt blandt olivenlunde og tag på trekking tur rundt om Mont Blanc. Med Kipling Travel kan du vælge imellem mange former for rejser til Italien - lige fra togrejser i det smukke italienske landskab til kunst- og malekurser.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Italien

Byer at opleve i Italien

Rejsetyper i Italien

Spørgsmål fra de rejsende

Vi anbefaler at besøge Italien udenfor højsæsonerne, så du kommer udenom de mange turister og har lokal oplevelserne for dig selv. Undgå desuden midten af august, hvor italienerne selv holder sommerferie.

Napoli er en sikker by at rejse til. Den syditalienske by har en fortid med en del kriminalitet, men særligt de seneste år er der sket meget, og i dag besøger flere millioner turister hvert år Napoli for at nyde godt af arkitekturen, gadelivet og madkulturen. 

Cinque Terres består af fem små charmerende byer, som ligger en times kørsel fra Genova. Alle byerne ligger tæt på hinanden, og du kan derfor nemt besøge dem alle på en vandretur. Ønsker du at overnatte i en af dem, så er der flest overnatningsmuligheder i Monterosso og Riomaggiore.

Den sicilianske vulkan Etna karakteriseres som en meget aktiv vulkan, men udbruddene er sjældent farlige, så længe man adlyder de lokale myndigheders anbefalinger. Etna går i gennemsnit i udbrud med et par års mellemrum.

Begge italienske ø-paradiser er et besøg værd. Ligesom mange andre steder i Italien, kan der være en del turisme, vi anbefaler derfor, at du går udenom de store feriehoteller og- byer, og i stedet går efter en lokal oplevelse.