Italien rejser med Sicilien og Sardinien

"Kender du landet, hvor citronerne blomstrer”

...siger Goethe i sin kærlighedserklæring til Italien – Europas ældste turistland. H.C. Andersen var også stærkt fascineret af Italien, der naturmæssigt og kulturelt er et af verdens bedste rejselande.

Kipling Travels Italien rejser er for dig, der vil opleve den italienske kultur uden for store feriekomplekser og charterområder. Vores Italien rejser fokuserer primært på små, hyggelige, familiedrevne agriturismi og landhoteller, nøje udvalgt efter mange års research og rejser. På flere af disse steder arbejdes der aktivt med bæredygtige initiativer. Vi kender desuden ejerne og ved, at du ikke finder mage til det originale Italien andre steder.

Der er basis for at få en dejlig sommer ferie med en Italien rejse. Vi glæder os til at arrangere jeres ferie i Italien - og husk at vi har valgfri afrejsedato og varighed - god rejselyst.

Rejser til Italien

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Italien er et af Europas ældste og mest populære turistlande - og med god grund. Der er nemlig ikke meget, der kan hamle op med den italienske kultur, der tydeligt afspejles i landets folkefærd, natur og madkultur. På rejser til Italien kan du opleve den originale italienske kultur, som byder på både kendte og ukendte perler.

Med en rejse til Italien i selskab med Kipling Travel kan du opleve landet udenfor de store feriehoteller og komme helt tæt på den italienernes livsform. Bo på familiedrevet hoteller, smag på landets mange delikatesser, kør rundt blandt olivenlunde og tag på trekking tur rundt om Mont Blanc. Med Kipling Travel kan du vælge imellem mange former for rejser til Italien - lige fra togrejser i det smukke italienske landskab til kunst- og malekurser.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Italien

Byer at opleve i Italien

Rejsetyper i Italien

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik