Citrus, oliven og druer i Syditalien

Syditalien når det er bedst - fra Amalfikysten til det ioniske havs sandstrandeAfrejse til Napoli, hvorfra det går mod ”Villa Maria”, der er en lille og familiær agriturismo med kun 6 værelser ved Amalfikysten nær Ravello. Alle værelser har egen terrasse med vid udsigt over Salerno bugten og Amalfikystens maleriske kystlinie.

Maria laver de mest pragtfulde måltider, tilberedt af gårdens egne produkter.

Aftensmad er inkluderet.

Dag 1

Denne dag kan bruges til at besøge de berømte turiststeder ved Sorrento og Amalfi, eller nærliggende Ravello, højt beliggende over Amalfikysten.
Eller brug dagen på at slentre ned til Minori by og opleve livet på torvet over en kop espresso eller et glas kølig hvidvin.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet

Dag 2

Ingen tur til Syditalien uden et besøg ved Syditaliens største attraktioner; Pompeji og verdens mest berømte vulkan, Vesuv. Besøg evt. vulkanobservatoriet, hvis vigtigste opgave er at advare den tæt befolkede egn tidsnok inden et kommende udbrud. Meget af det vi ved om vulkaner i dag, er bekræftet ved forskning herfra.
Man kan fortsætte op til krateret, dvs. 300 m. under toppen, hvorefter man kan vandre en halv time til kraterranden, hvor udsivende gasser beviser, at denne vulkan kun er sovende. Udsigten fra Vesuvs top er mildt sagt imponerende.

Vi kan også varmt anbefale Pompeji, der blev grundlagt ca. 500 f. Kr. og var tilholdssted for rige romere. Pompeji ville nok være blevet glemt, hvis det ikke havde været for Vesuvs voldsomme udbrud i år 79, hvor byen blev begravet under 4 meter lava og aske. Udgravningerne, der startede sidst i 1800-tallet, har ført til, at man i Pompeji har verdens bedst kendte forhistoriske katastrofeområde. Udgravningerne er fortsat i gang.

Det er en fantastisk, men også lang dag, ved en af Europas største seværdigheder.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

Dag 3

Efter morgenmaden pakkes sammen og der køres et par timer sydover til Parco Nazionale del Cilento og vores Agriturismo ”Borgo La Pietraia”. I indkvarteres i et dejligt værelse med egen terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten over det grønne og bakkede landskab der omgiver hele området, samt skimte havet i horisonten. 

Resten af dagen kan nydes ved swimmingpoolen.

Restauranten på Borgo La Pieraia er kendt for deres kulinariske udfoldelser og bestemt værd at opleve. Kipling sørger for at reservere bord til alle aftener og der afregnes direkte på stedet. Restauranten er lukket hver onsdag og søndage, serveres kun frokost. I højsæsonen 1. juni til 30. september holder den åbent alle dage.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 4

Glæd jer til morgenbordet denne morgen, hvor buffeten bugner med utallige varianter af egne marmelader og søde sager – et sjældent set varieret morgenbord i Italien!
Efter at have indtaget et godt morgenmåltid er det tid for at opleve nationalparken - Italiens næststørste nationalpark. Få gode råd om ture og ruter i receptionen, køb et vandrekort over området og så er det ud og opleve dette skønne område.

Morgenmad er inkluderet

Dag 5

En lille ½ times kørsel fra Borgo La Pietraia ligger et af verdenens bedst bevarede tempelområder ”Paestum”, et område udnævnt som UNESCO World Heritage Site.
Paestum har tre gigantiske tempelruiner i Dorisk stil, dateret tilbage til det 7. århundrede f.kr. Templerne fremstår utroligt velbevarede, og det er en helt særegen oplevelse at gå rundt imellem disse tempelgiganter og forestille sig, hvordan livet har udspillet sig på dette sted for over 2500 år siden. Man kan ikke andet end imponeres over, at det på den tid var muligt at opføre bygninger som står den dag i dag.

Efter en dejlig dag vender I atter næsen hjemad mod Borgo La Pietraia, hvor I kan nyde solnedgangen fra terrassen.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 6

Trænger I bare til at slappe af, så nyd en god, lang morgenmad på terrassen, tag håndklædet med til poolen, og nyd vejret og de fredelige omgivelser.

Har I lyst til flere udflugter, kan I igen vandre/cykle i nationalparken, eller eventuelt køre til det berømte ”Certosa di Padula” - det næststørste kloster i hele Italien og udnævnt til Unesco World Heritage Site. “Certosa di Padula” er grundlagt i år 1306 på fundamentet af et tidligere kloster.
Klosteret er gigantisk med et bebygget areal på 51500 m2 og med 320 rum og sale - et storslået syn!

Morgenmad er inkluderet.

Dag 7

Efter et dejligt morgenmåltid, fortsætter rejsen østover til Matera og vores stemningsfyldte hotel "Locando di San Martino", som er beliggende midt i Matera.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 8

Dagen kan bruges på at køre et times tid til en af de skønneste sandstrande lige ud til det Ioniske hav. I højsæsonen er der strandservice med mulighed for at leje liggestole. Hvad er bedre end at ligge med sin ferie-bog og vende sider til lyden af havets brusen mens børnene leger i sandet. Når solen bliver for varm, indbyder havet til at svale sig i de brusende bølger. 

Alternativt kan vi anbefale en tur til nærliggende “Sassi di Matera” (Materas sten). Sassi menes at være en af de første menneskelige bosættelser i Italien og består af en række huse, eller nærmere huler hugget ud i områdets så berømte Tufsten. Hulerne anses ikke for at være egnede til beboelse, men har til trods herfor været beboet helt op til det tyvende århundrede. Efter at Sassi området i 1993 kom på listen over Unescos World Heritage Sites, er der påbegyndt en nænsom restaurering af området, som nu byder på flere blomstrende forretninger, cafeer og hoteller.

Morgenmad er inkluderet

Dag 9

Morgenmad er inkluderet

Dag 10

Efter morgenmaden siger vi farvel til Maria og kører til lufthavnen i Bari eller Brindisi forhåbentlig mættet med indtryk fra en dejlig ferie igennem CITRUS, OLIVEN OG DRUER. Aflevering af bilen i lufthavnen.

Velkommen hjem.

Morgenmad er inkluderet.

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
1. mar. - 26. mar. 2020
9.498,-

27. mar. - 13. apr. 2020
13.498,-

14. apr. - 31. maj. 2020
11.998,-

1. jun. - 16. jul. 2020
12.998,-

17. jul. - 31. aug. 2020
14.298,-

1. sep. - 30. sep. 2020
12.598,-

1. okt. - 31. okt. 2020
11.798,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Napoli//Bari-København retur på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Billeje alle dage (Lancia Ypsilon, 2-dørs med aircondition el. tilsvarende kategori) med køreforsikringer og fri km
 •   3 nætter på Villa Maria, inkl. morgen- og aftensmad
 •   4 nætter på Borgo La Pietraia, inkl. morgen
 •   3 nætter på Locando di San Martino, inkl. morgenmad
 • Parkeringsafgift ved Villa Maria
 • Moms, særordning for rejsebureauer
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Selvrisikoannulleringsforsikring til bilen (fra DKK 300,- per uge afhængig af biltype) OBS! Mange kan allerede have denne dækning via egen forsikring. Vi anbefaler desuden Gouda årsrejseforsikring, der indeholder dækning for selvrisiko op til DKK 10.000 i forbindelse med billeje.
 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Turistskat (afregnes lokalt på hotellerne)
 • Envejsleje og ekstra chauffør ifbm billejen
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Forplejning udover den nævnte
 • Personlige udgifter
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet"
Praktisk information

Afrejse: Flere ugentlige afgange - rejsen kan forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Type: Individuel rejse med fly, bil og vores spændende overnatningssteder

Vores hoteller: Italien

Vejret: Napoli

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

Foredrag
Periode
Sicilien
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
3. mar. 2020 kl. 17:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik