Polarrejser til Arktis og Antarktis

Oplev polernes fantastiske natur og dyreliv

 

Antarktis er klodens mest isolerede kontinent, som kun de færreste får lov at opleve. Det frosne ishav byder på overdådige, anderledes naturoplevelser, og landskabet er både rigt og uberørt. Dyrelivet byder på store flokke af pingviner, kolonier af sæler, søløver, søleoparder, søelefanter, hvaler og et rigt fugleliv. Langt fra dyrekolonierne er der stille - ufatteligt stille, som man ikke kan opleve det noget andet sted på planeten. 

I Arktis hersker den ukronede konge, Isbjørnen. Den findes kun her, hvor den strejfer om i de øde islandskaber i en evig jagt på bytte. Andre kæmper som hvalrosser, hvaler og rensdyr er også at finde i Arktis - I det hele taget er tundrasafarien helt i topklasse her, langt mod nord. Isflager dækker havet og hvaler slår bølgerne i stykker med deres enorme halefinder. Det bliver ikke mere unikt.

Højsæsonen for rejser til Antarktis ligger i vores vintermåneder, mens rejserne til Arktis ligger i vores sommer. 

Her er de bedste grunde til at vælge Arktis og Antarktisk med Kipling Travel:

- Foden på Antarktis: På alle rejser til Antarktisk går vi i land på selve det antarktiske kontinent og ofte på steder, andre skibe ikke besøger - vi nøjes altså aldrig med kun at besøge på øerne omkring Antarktis. På rejserne til både Arktis og Antarktis tilbringer I maksimal tid på land, så oplevelsen bliver størst mulig.

- Få passagerer: Loven foreskriver, at maks. 100 mennesker må gå i land et givent sted på Antarktis ad gangen. Det lave antal passagerer på Kiplings rejser sikrer, at der næsten aldrig vil være ventetid på at gå i land. I Arktis medfører det lave passagerantal, at et landingssite føles vildt, råt og øde, når man går i land - ingen har lyst til at spolere polarparadiset ved at bringe horder af turister med sig. 

- Udflugter fra skibet flere gange dagligt: To gange dagligt eller oftere vil der være udflugter fra skibet, enten til det antarktiske fastland, øerne eller på et zodiac-cruise eller en kajaktur langs kontinentets kyst.

Rejser til Antarktis

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel