Bart Jordans

Rejseleder

Rejseleder

Bart Jordans er oprindelig fra Holland og har siden starten af 80’erne udforsket og guidet mere end 140 trekkingture og toppe i Himalaya, Karakorum, Hindu Kush, Afrika og Alperne. Han må anses for at være en af verdens mest erfarne Himalaya-guider. Fra 1999-2003 boede han med sin familie i Bhutan og skrev guidebogen ”Bhutan - A Trekker’s Guide”. Han er også medforfatter på adskillige udgivelser om Himalaya (på engelsk). Fra 2006-08 boede Bart i Vietnam, hvorfra han udforskede de nordlige bjerge og Laos. Bart har rejst verden rundt og har besøgt mange forskellige lande - specielt i Asien. Bart bor i København og arbejder i Friluftsland.

Gennem de seneste mange år, har Bart ledet utallige trekkingture for os i Bhutan, på Kilimanjaro til Simien-bjergene i Etiopien, Kangshung i Tibet, Toubkal i Marokko og selvfølgelig Everest, Manaslu, Langtang og de andre trekkingture i Nepal.

Kommende rejser med Bart Jordans

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.