Malerejser og malekurser med Kunstskolen Kreativt Netværk

Kunst og Malerejser med professionelle undervisere og oplev kreativiteten spire

I samarbejde med Kunstskolen Kreativt Netværk har vi specialiseret os i at finde unikke destinationer, som indbyder til kreativ udfoldelse og inspiration. Vi ser på kunst i verdensklasse i New York, maler akvarel i Marrakeshes travle gader, lader os forkæle med dejlige hjemmelavede egnsretter på økologisk herregård i Sicilien, mens vi breder os ud i hele området med farver og pensler. På hotellets tagterrasse på den Italienske ø Ischia nyder vi udsigten og forsøger at fange farvespillet over Middelhavet på lærredet….. og sådan kan vi blive ved!

Vi elsker at rejse og male, og i løbet af de sidste par år har mere end 200 kursister rejst med os ud i verden for at blive inspireret af kunsten og kulturen. Pia FonnesbechAlek Krylow og Ida Ferdinand er i øjeblikket de faste undervisere hos Kunstskolen Kreativt Netværk - vi glæder os til at rejse og male med jer.

Rejser
Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Kipling Travel tilbyder malerejser til unikke destinationer fyldt med inspiration og gode muligheder for at udfolde sin kreativitet. Vores malerejser fokuserer på alt fra lige fra natur og arkitektur til klassisk kunst, moderne og pulserende kunst. Det er derfor muligt at finde den genre, som passer bedst til dig. Alt efter hvilke forventninger og ønsker du har til malerejsen, kan du vælge rejsen til den destination, som opfylder dette. Vi bevæger os rundt, hvor masseturismen ikke befinder sig. Indkvartering sker blandt andet på små spændende familiepensioner, som er velegnede til kreativ udfoldelse. Vi har nøje udvalgt overnatningsstederne til formålet, hvor værtsparrene vil byde kursisterne velkommen og tilrettelægge opholdet, så den kommer til at minde om et udenlandsk højskoleophold i luksus. I løbet af rejsen vil du blive undervist af erfarne undervisere, og der er ingen tvivl om, at du kommer hjem med ny inspiration og ny læring. Vi lader os inspirere af kunsten og kulturen i diverse lande.

 


Malerejser til Spanien

Spanien er et land, som gemmer på både natur- og kulturskatte. Landet byder på alt lige fra sprudlende natur, fascinerende kultur og spændende, historiske seværdigheder - alt sammen krydret med den lækre og smagfulde mad samt spanske vine. På Kipling Travels malerejse til Spanien har du derfor mulighed for at blive inspireret af flere forskellige ting, alt efter hvilke motiver du ønsker at male. Rejser du med Kipling Travel, vil vi sørge for, at du på malerejsen oplever den ægte spanske kultur væk fra masseturismen. 

 


Malerejser til Italien

Italien er i sandhed et malerisk land, hvor der er rig mulighed for at blive inspireret til sin kunstneriske side. Kipling Travels malerejser til Italien byder på fantastiske oplevelser og enestående destinationer. På vores malerejser til Italien vil der være tid til kreativ udfoldelse. Italiens skønne natur, farverige idylliske byer samt den italienske charme danner fundament for en fantastisk malerejse, som ikke kan andet end at inspirere. Flere af vores malerejser er med erfarne undervisere.

 


Malerejser til andre lande

Malerejser kan også gå til andre steder end Europas sydlige og charmerende lande. Hele verden er fyldt med unikke byer, naturscenarier og meget mere, som alle kan fylde dig med inspiration og kreativitet, som du kan overføre til malelærredet. Du kan i princippet rejse verden rundt på en malerejse. Selvom mange måske synes, at det er langt at rejse til f.eks. USA på en malerejse, er det vigtigt at huske, at det ikke kun er en malerejse. Samtidig med at din kreativitet spirer, og du udvider din kunnen, får du også mange andre oplevelser for livet på disse fantastiske rejser.

 


Rejseform